- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #4.281
Topcu mu peki?? Safak 3oldu canim bizim ama sali gunu ktmye gececek orada olmayacak.
Merak etmeyin kizlar zorda olsa gececek sizlerinde su an en zor donemdesiniz bir sure sonra rayina oturacak bazi seyler...
yaşayan bizleriz derdi başkalarına tutuyor bende acayip sinir oluyorum bu laflara kime ne seven sevmiş yaşayan yaşıyor bi kişide aman maşallah Allah bozmasın hep mutlu olun diyemiyor... herkes susup kendi hayatına baksa karışmasa ne de güzel olucak herşey aynen devam canlarım herkes baksın kendi hayatına kimse karışamaz hayatıma az etmedim bu lafları sonunda susturdum ama :)
inşallah cnm ne kadar güzel dua ettin öyle :) bence hiç korkma sevdiğinle uyuyup uyanmaktan daha güzel birşey var mı hep birlikte olcaksınız en kısa zamanda evlenelim inş. hep sevdiklerimizle olalılım kaçmak yok çok güzel olucak herşey
aaa sekerim ben sana ne dedim. tika kulaklarini o kisilere. inan is bulduktan sonra ve sevgiginin yaninda olduktan sonra hiiicte zor degil. tam aksine sen kafada bitiriyorsun o isi. aklina sok ben orda rahat edicem hemen alisicam. ve inan hemen alisiliyor. tatil gibi degilki. cok farkli. orda alisverise gidiyorsun markete yani. sonra evin oluyor. normal ev oturmalari felan. yani ayni simdiki gibi yasiyorun.
ayrica evet coook köstek olan oluyor. sanki ne. ben bu adami sevdim oda beni. sonucta istersen uzaydan gelsin. sevdim yani. ben mutlu olabilecegime inaniyorsam kime ne. olmazmis. nesi olmuyor bal gibi oluyor. biz dört sene götürdük. olmadanda degil oldu vallah. yine olsa yine yaparim. demekki kismet. etrafinda binelrce kiz var geldi beni buldu.bide aaa siz nerdeyse hic görüsemiyorsunuz ozaman diyenler var. sana neeee görüsemiyorsam sana ne ben gerektigi kadar yakinim ona zaten. gerektigindede görüyorum. ayyy sabaha kadar bu konu hakkinda yazabilirim hicte siddetim azalamz
oyy kizlar iyiki varsinizne olursa olsun bu safaklar bitecek bizde ele güne inat kavusacagiz sevdiklerimize o bos bos konusanlarda konustuklari ile kalicak insAllah o degilde sabah insAllah askerlikle alakali su aciklama yapilir insAllah ya
aynen öyle. ben cok ugrastimm.. benim sevgilim marasli. ilk basta kürt kürt dediler. dedim degil ianamadilar. dedim olsada size ne. sustular. sonra dediler almanyaya gelmek icin istiyor seni. dedim hayir biz zaten burda yasamicaz ianamadilar. dedim evet vize olarak kullancak sustular hahahaha yani ters davraninca susyorlar
vallah olsa cok sevinirim ama hic ümidim yok ne yalan söylim... olsada olasana kadar bizimkiler zaten gelir
icimden bi ses ayni yerdeler diyor ama bakalim. simdi bak canim yarn sen bi onun bolugunu ogren. Mesela topcu bolugu var piyadeler var vs. Sonra gorev dagitimi yapiliyor kimisi yazici oluyor kimisi revirci kimisi telsizci kimsi kantinde duruyor vs. Telsizciyi ilk senden duydum acikcasiyok canim telsizden sorumlu benimki :)) senin safak bitmisss:))) bizimkiler toplam 3 kisi gelmis kisa donem olarak zaten birisi yazici olmus biri ( iste benim askim) telsizci ,digerini bilmiyorum canimbide senden ismini ogrenir bn sordururum ;-) sevdigimin ismi Resul eger ismini falan duyduysa gidip konussun bn yarn ona habr veririm gerci. Umarin yarin daha uzun bir sohbet ederiz simdi bn yatiyorum tatli ruyalar cnm
kürtse kürt yine kime ne o da insan + sen sevdikten sonra kim karışır ? sen yaşıyacaksın onunla sen hayatını paylaşacaksın vizeyse derdi elbet sende bilirsin kendini koruması hem sevdikten sonra varsın kullansın ucu onlara mı dokunuyor neyi dert yapıyorlar acaba ... hiç takma cnm kim ne diyosa desin maşallah Allah hiç bozmasın sizi hep mutlu olun el ele diz dize olun laf edenler önce kendilerine baksın bakalım sevgi kadar masum mu yaptıkları yaşadıkları
icimden bi ses ayni yerdeler diyor ama bakalim. simdi bak canim yarn sen bi onun bolugunu ogren. Mesela topcu bolugu var piyadeler var vs. Sonra gorev dagitimi yapiliyor kimisi yazici oluyor kimisi revirci kimisi telsizci kimsi kantinde duruyor vs. Telsizciyi ilk senden duydum acikcasibide senden ismini ogrenir bn sordururum ;-) sevdigimin ismi Resul eger ismini falan duyduysa gidip konussun bn yarn ona habr veririm gerci. Umarin yarin daha uzun bir sohbet ederiz simdi bn yatiyorum tatli ruyalar cnm
tamam canim cok tesekkurler yardimlarin icin :) piyadeydi sanirim benim askimda ama tam ogreneyim yarin bakalim canim haberlesiriz bende yatiyyorum simdilik iyi geceler herkese:) mailini bekliyorum seninn))
sagol canim benim... allah sizide hic ayirmasin hep mutlu olun, olalim insallah..
benim zaten kim ne derse desin tanidimgim adami kimse bana anlatamaz. ben sadece bos konusmalarina gicik oluyorum. kürt degil diyorum yok yok kürtdür baksana esmer diyorlar... burda yasmak istemiyor diyorum orda okudu burdais bulamaz diyor istemiyor diyorum. simdi öyle der diyorlar. cok sacma yani.
ne demisler insan herkesi kendi gibi sanarmis.
sagol canim benim... allah sizide hic ayirmasin hep mutlu olun, olalim insallah..
benim zaten kim ne derse desin tanidimgim adami kimse bana anlatamaz. ben sadece bos konusmalarina gicik oluyorum. kürt degil diyorum yok yok kürtdür baksana esmer diyorlar... burda yasmak istemiyor diyorum orda okudu burdais bulamaz diyor istemiyor diyorum. simdi öyle der diyorlar. cok sacma yani.
ne demisler insan herkesi kendi gibi sanarmis.
Allah razı olsun cnm :)
yok yok esmer ne demek yahu benimki de esmer kökleri karadeniz en ufak bir doğu bağlantısı yok hemde insanlar renklerinden mi belli oluyormuş bu da farklı bir bakış açıcı olmuş
bakış açıcı çok farklı cnm ztn anlaşman çok zor hiç yorma kendini anlatmak için ne diyim ki sadece gülebiliyorum vallahi
sen kendini de sevdiğini de bildikten sonra gerisi boş ağzı olan konuşuyor işte kimseyi susturamazsın millete göre yaşayamazsın da bize de hep dediler kaç yıldır geziyorsunuz bişeyler yapın sanane ne zaman içimden gelirse o zaman olur öyle de oldu aileler bari tanışsın baskısı vardı başta tanıştı sonra artık bir yüzük takın taktık o da oldu şimdi düğün ne zaman artık çok uzadı e napim adam askerde genelkurmya yazı yazıp düğün için izin mi alıyım napiyim zamanı gelince olucak herşey işte diyeceğim insanlara yetmez evlenirsin çocuk derler çocuk olur 2cisi ne zaman bu böyle uzar gider cnm
bunun adi kötü kalplilikmi yoksa kiskanclikmi bilmiyorum ama herkesin hayati kendine ask ne din, ne irk nede mesafe tanir zaten birbirini gercekten seven insanlar icin bunlar ayrinti bile degildir.
ne güzel diyor yalin bi sarkisinda "mutluluk yürekli olana yakisir ben sevdiysem buna kim karisir??!!!!"
vallah öyle süreklii bi sacma sapan konusmalar. sanki benim hayatim degil. ay sinir bozucu vallah. bizim iki tarfta biliyor. aileler tanimadi. yani annemler tanisiyorda babalar daha bilekle yetiniyor. yüzügümde var hic cikarmiyorum herkes görüyor soruyor söylüyorum. ben basta felaket kasiyordum kimse bilmesin konusmasinlar diye artik hicte umrumda degil zaten konuscaklar. yapcak birsey yok. babam annem cok anlayisli. okullariniz bitsin. is felan ayarlayin rahat rahat hersey zaaninda diyorlar. onunda ailesi askerlik olmadan bi adim atmayalim diyordu.bizde engelleri kaldiriyoruz iste. bizde kara denizliyiz. sevgilimde anne tarafi kara deniz.
karadenizli de olsa onlar esmer kaybettiler malesefhala gülüyorum bu mantığa
bizimkilerde öyle çok şükür sıkıntımız yok birler ve ailelerimiz olayı bildiklten sonra ve bizi destekledikten sonra diğerlerine ancak böyle boş boş konuşmak düşer takmaya değmez
inş. esmer olur oğlum da kızımda aynı babaları gibi hiçte gocunmam kim ne derse desin :)aaaa evet dogruuu. cocukalrimizda esmer olursa kürt olcak demekki bak. hahahha
aynen öyle. zaten babamdan isticekler babam sormicak ey millet verelimmi vermiyelimmmi
kızlar sizinle sohbet etmek güzelde sabah erken kalkacağım tezim bitmedi hala hazırlanmam lazım iyi geceler hepinize inş. yarın güzel haberler duyarız Allah'a emanet olun ....
Topigimizin gece kuslari var
Gunaydin kizlar7.15-9.15 nobeti vardi kocisimin bu sabah, nobet bitince ararim demisti uyandim bekliyorum:102:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?