351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kızlar başbakanın bugün için müjdesi,afganistan'da rehin alınan 8 türk'ün 4'ünün kurtarılmasıymış

Bu da güzel bir haber,ne güzel anneler evlatlarına kavuştu

yani askerlikle ilgisi yok

Canım bu kadar yıpratma kendini.Tamamen askerlik psikolojisiyle bu kadar üzerine geliyor ve yanlış düşünüyorçünkü orada eli kolu bağlı ve bu durum onları zaman zaman hırçınlaştırıyor.Sakinleşecek ve sakinleştiğinde abarttığının farkında olacak.

Bak biz de yaşadık bugün,yemek yiyorsun değil mi dedi,yiyemiyorum dedim sen daha kendine bakamıyorsun,evlenince bana ve çocuklarımıza nasıl bakacaksın endişeliyim dedi normalde de benim ne kadar mükemmel bir eş ve anne olacağımı söyler durur.Bozuldum ama sesimi çıkartmadım çünkü çok farklı bir psikolojiyle söylüyor bunu,kendisi de inanarak değil

selam 351. dönem yarenleri

347. dönem asker eşi olarak , hepinize ALLAH KAVUŞTURSUN diyorum , inanın çok zorlu bir süreç ama öyle yada böyle bitiyor , hiç üzmeyin kendinizi ,askerinize destek olun , moral olun , hepsi geçecek Allahın izniyle , geldiklerinde sanki hiç gitmemişcesine sarılın askerlerinize , Allaha emanet olun ....

Son düzenleme:
Acrofobi üzülme tatlim, inanki geldiklerinde bunlarin hepsi unutulacak esimle bugun konusurken dedi ki, burda herkes telefonda sevgilisiyle kavga ediyor.. yani orada olmalari normal bi süreç degil.. davranislari mecburen degisebikiyor.. sikna canını duzeltirsiniz bi dahaki konusmanizda

Ne güzel siz atlatmışsınız darısı başımıza desteğiniz için çok teşekkürler

Ya kızlar ben mi saçmaladım acaba?nişanlım gelince düğün tarihi konulacaktı bugün kayınvalidemlemle konuştum ya hiç bişey demiyo bana çok ii davranıyor fakat düğünle alakalı bir cümle yok ya babası da öle zaten ya ben mi abartıyorum of yaaaa

Canim belki konusmamislardir, kesin tarih belirlememislerdir.Nisanlin bir şey söylemedi mi sana konustuk ya da konusmadik diye?

Yok CNm konuşmamışlar ya nişan zamanıda böyle yaptılar beni çok seviyorlar biliyorum ama bu tarz şeyler umurlarında değil kayınvalide komşunun kızıyla konuştuğu gibi konuşuyor ya da bilmiyorum ben mi abartıyorum

cnmm sen kötü bişey yapmamışsn ki burda olsa zaten hiç sorun olmazdı, ama askerlik psikolojisi ile daha çok korumacı fln oluolar, seni her dk arayamıo, haber alamıo onun için de daha hassas davranıo, sen hiç üzülme.. o da üzülür seni kırdığı için, bakmışsn konu kapanmış olur, gene düzelir aranız.. hepimiz yaşıoruz o tarz şeyler ama inan geçio gidio.. sen moralini yüksek tut..

Kızlar başbakanın bugün için müjdesi,afganistan'da rehin alınan 8 türk'ün 4'ünün kurtarılmasıymış

Bu da güzel bir haber,ne güzel anneler evlatlarına kavuştu

yani askerlikle ilgisi yok

onlar adına çok sevndm ne güzel bi haber amaa ben biraz umutluydumm kısalcak fln diee, nese artt zaten en baştan bilioduk kabullendik beş ay olcağını ne yapalımm

cnmm belki kendi aralarında ortak bi karara varıp, sanaa öyle söylemek istemiş olabilir.. nişanlın aile ile konuşup belki de o seni bilgilendirir..

Canim biraz daha sabret, nisanlin konuşur bir karar alınır. Sıkma hemen canını.

İlkay
honored
buketcen

teşekkür ederim kızlar destekleriniz için
Yine konuştuk şimdi.Bu sefer normal konuştuk ama hala laf sokuyo bana Yeri gelcek benim seni hiç arayamıycağım haller olcak o zaman nasıl olucak dedi.Bende dedim zaten ben ne yaptım ki sana gizli saklı bi iş mi çevirdim bişey yapmadım üzmeyelim birbirimizi dedim.Sonra konuyu dğiştirdik filan Neyse düzeliriz heralde.Başka seçeneğimiz mi var ki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…