351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

( benim askimda carsamba gunu araziye cikyor allahim hasta zaten... 3gundur yemeklerdende yiyemiyor(( bide simdi kars gibi bir yerde araziye cikacaklar cadirda kalcaklar ( orda oldugumuz surece beni unut diyo ooof of

enemmm yoksa siz bizim has torunmusunuz??? benim sevdiğim karsta seninki karsın neresinde ???

tatlım geçmiş olsun gerçekten çok üzücü bir olay...

tühh yaa uzayım çıktı... sevdiğimle aynı yerde 1 kişi var 351lerden belki de oydu merak ettim şimdi siz biliyormusunuz kızlar karsın neresinde sevdiği? denetleme haftaları çok yoğunlar gerçekten belki tezkereyi almadan bir yardımımız dokunurdu :44:

yok canim bilmiyorum ama ben yarin görün ce söylerim seni bulur

iyi geceler kızlar bugünle ilgili iyi birşey paylaşacak olan var mı ne kadar kötü bir gündü bugün patlama ölüler yaralılar araç devrilmesi moralim iyice bozuldu hasrette bastırıyor gece olunca kendimi nereye atsam bilemedim

ozaman sana söyle söylim... berbat hissediyorum kendimi aglamamk icin coook zor tutuyorum... iyki bu site varda yalniz degilim bak iyi birsey

ozaman sana söyle söylim... berbat hissediyorum kendimi aglamamk icin coook zor tutuyorum... iyki bu site varda yalniz degilim bak iyi birsey

ben hem ağlıyorum hem şarkılarımızı dinliyorum ve dediğin gibi tek sığınağım burası oldu iyi ki varsınız cnm nasıl geçicek zaman ya nasıl iyice sıkıldı sevdiğimde zor bekliyor bitsin diye çarşı izni de yok

Son düzenleme:

canimm bana ulas lutfenn gercekten buna ihtiyacimiz var ozelden mesajda atamiyorum henuzz ama mail atarsan sevnirim...adresim : contemporary86@hotmail.com
simdiden cok tesekkurler cnmm

ne gibi karisik canim

gecen gün sensiz vakit gecmiyor alisverise cikmak istemiyorum arkadaslarimla bulusmak bile icimden gelmiyor dedim, o da kendine oyalanacak yeni biseyler bul artik cehiz alisverisine felan baslayabilirsin dedi. olayi evlilige getirince artik dahada ertelemek istemedigini anladim ve ufaktan gelecek kaygilari basladi normalde erkekler kacar evlilikten bizim iliskimizdede ben kaciyorum bunaliyorum lafi bile acilinca :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…