- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #4.241
( benim askimda carsamba gunu araziye cikyor allahim hasta zaten... 3gundur yemeklerdende yiyemiyor (( bide simdi kars gibi bir yerde araziye cikacaklar cadirda kalcaklar ( orda oldugumuz surece beni unut diyo ooof of
canim ya... merak etme iyi olcak. ben arastirdim gercekten zor bi durumda olmicak. dua et bol bol üzme kendini nolur. ayrica o simdi onu ne bekledigni bilmiyor ya o yüzden öyle konusuyor. dur bakalim belki bi ihtimal bi sekilde ulasabilir sana. olmadii hep beraber du edicez. cabucak gecicek
hep gecenin bu vakitlerinde sariyor hasret denilen o duygu bazen o kadar cok korkuyorum ki yokluguna alismaktan
tatlım geçmiş olsun gerçekten çok üzücü bir olay...
tühh yaa uzayım çıktı... sevdiğimle aynı yerde 1 kişi var 351lerden belki de oydu merak ettim şimdi siz biliyormusunuz kızlar karsın neresinde sevdiği? denetleme haftaları çok yoğunlar gerçekten belki tezkereyi almadan bir yardımımız dokunurdu :44:
sagol canim vallah... öyle sadece ulasabildigime sükrediyorum yoksa herhalde su an delirmistim[
ankesörlü bu yüzden kötü canım gerçektende ama bol bol sabretmek lazım gün gelecek her gün arayamayacak ama daha sonrasında ankesörlü de olsa saatlerce konuşacaksınız ama cidden bu çok farklı bi durum Allah oradakilerin yardımcısı olsun...
yok canim bilmiyorum ama ben yarin görün ce söylerim seni bulur
iyi olur canım sağol belki bi faydamız olur giderayak :)
iyi geceler kızlar bir gün daha yaklaştık sevdiklerimize rüyanızda hepiniz sevdiceğinizi görürsünüz inşallahhh
enemmm yoksa siz bizim has torunmusunuz??? benim sevdiğim karsta seninki karsın neresinde ???
tatlım geçmiş olsun gerçekten çok üzücü bir olay...
canimm burdayimmm evet Kars merkez demisti cnm caesamba gunu gitti oraya seninki neresinde???
tüh gecmi kaldina caba
iyi geceler kızlar bugünle ilgili iyi birşey paylaşacak olan var mı ne kadar kötü bir gündü bugün patlama ölüler yaralılar araç devrilmesi moralim iyice bozuldu hasrette bastırıyor gece olunca kendimi nereye atsam bilemedim
öyle alisilir degilki be kuzummm öyle gelip oturuyorki insanin icine... degil unutmak nefes bile alinmiyor
sagol canim vallah... öyle sadece ulasabildigime sükrediyorum yoksa herhalde su an delirmistim[
ankesörlü bu yüzden kötü canım gerçektende ama bol bol sabretmek lazım gün gelecek her gün arayamayacak ama daha sonrasında ankesörlü de olsa saatlerce konuşacaksınız ama cidden bu çok farklı bi durum Allah oradakilerin yardımcısı olsun...
iyi olur canım sağol belki bi faydamız olur giderayak :)
iyi geceler kızlar bir gün daha yaklaştık sevdiklerimize rüyanızda hepiniz sevdiceğinizi görürsünüz inşallahhh
ben artık yanımda görmek istiyorumsizin şafağı görünce imreniyorum bizimde o günlerimiz gelicek mi acaba çok çok az kaldı sizin için ne kadar güzel son 3e gelmek :)
duygularim ve düsüncelerim karmakarisik belki de ondan öyle düsünüyorumyada özledikce sacmalamaya basladim iyiden iyiye
ben artık yanımda görmek istiyorumsizin şafağı görünce imreniyorum bizimde o günlerimiz gelicek mi acaba çok çok az kaldı sizin için ne kadar güzel son 3e gelmek :)
ne kadar uzak geliyor dimi.... sanki hic gelmicekmis gibi
((( yaaaaaaaaaaaa insallah kalmamisimdirr (
ozaman sana söyle söylim... berbat hissediyorum kendimi aglamamk icin coook zor tutuyorum... iyki bu site varda yalniz degilim bak iyi birsey
tühh yaa uzayım çıktı... sevdiğimle aynı yerde 1 kişi var 351lerden belki de oydu merak ettim şimdi siz biliyormusunuz kızlar karsın neresinde sevdiği? denetleme haftaları çok yoğunlar gerçekten belki tezkereyi almadan bir yardımımız dokunurdu :44:
ne gibi karisik canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?