- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #4.421
ben iyiyim canım askerimin kitabı bitmiş herkes carsıdaymıs canı sıkılmış cok
bende dedimki yapcak cok seyin var otur askerden gelince ne eşya alcaz liste yap maliyet çıkar
mobilyalarımızı ne renkler bakabiliriz onları yaz tek tek
alıncaklar listesini kısa tutma mutfak eşyasına kadar yaz dedim )))))
sonra yine aradı askım söyle bakim bişe düdüklü tencere dedim ))
normal tencere yazdım olmaz mı dio ahahhahaha
bugününü böle geçirdi işte ))
haftaya carsı yada ziyaret olsun diye dua ediyorum bol bol
Kafasini dagitacak süper bi yol bulmussun valla tebrik ederim tatlimgördüğüm kadariyla ise de yaramis
HAftaya carsi izni olur canim, sende gidersin yanina
Valla geceden beri zor sakinleştim Şeymacım canım öyle sıkkın kiKötü bişey yapmışım psikoloijisine ben bile büründüm resmen nasıl vicdan azabındayım deli gibi oldum iyice
Dedim zaten sen bana neden güvenmiyosun dedim.Ben böyle bişeyi yapmak istesem bugünü mü bulcaktım sadece neden benim sözüme inanmıyosun.Ben ters bişey yapıyo olsaydım bahane uydurur açmazdım telefonu.Ben yanlış bişey yaptığımı düşünmediğimden hem zaten sana da haber vermek için açtım telefonu iyi bile oldu aradığın yoksa ta sabah haber verebilcektim daha çok içim içimi yerdi böyle dedim.Hem ben böyle bişey yapar mıyım ya neden böyle düşünüyosun dedimSenin için annemler kadar yanmıyo diyo bana Anne sevgisi başka sevgilinin sevgisi başka dedim.Onlar evlat sevgisiyle davranıyolar sana benim sana davranışım bambaşka.Nasıl yanmaz içim ya dedim.Uyku uyumuyorum yemek yemiyorum eridim gittim 3 haftada bile sen gördün yanmaz mı içim neden beni üzüyosun dedim Sen üzüyosun beni farkında değilsin diyo
Çok sıkıldı canım
canım bende yanı durumdayım daha düğünün askerden gelince olacağı bile belli değili dün k.babam sordu ne zaman yapalım biz gelince hemen yapmak istiyoruz dedi tolga gelmeden hazırlıklara başlarız kzım sende istediğin salonları söle bakalım dediYa kızlar ben mi saçmaladım acaba?nişanlım gelince düğün tarihi konulacaktı bugün kayınvalidemlemle konuştum ya hiç bişey demiyo bana çok ii davranıyor fakat düğünle alakalı bir cümle yok ya babası da öle zaten ya ben mi abartıyorum of yaaaa
Of ben takuntılı bi insan oldum çıktım ya-
ya sizi neden bu kadar arada bırakıyorlar tatlımBen de zamanla atarlanmamayı öğrendim canımilk zamanlar zorluk yaşadım ama şimdi her şeyi dengeli yapıyorum.Her iki tarafında gönlünü yapmaya çalışıyorum yine de laf oluyor ama yapacak bir şey yok
yaramaz mı mutfak aletlerine kadar yazmış
heh dedim bu aklına gelmez .. askım dedim banyo için banyo örtüsü filan yazdın mı
evet evet yazdım dio hahahahah
düdüklü tencereyi unutmuşsun onu ekle diorum napılıo ki düdüklü de normal tencere yazdım o olmaz mı dio ))))))))))) olur olur taam dedim ahahahah
haftaya gidince kitap götürürüm ona kafası dağılır yine )) Allahtan cok kitap okuo da canı sıkılmıo :)))
ben yatıorum canım iyi geceler
kızlar bişe sorucam, benim boyum 1.65 azıcık geçiyo kilom 49 kilo almak istiyorum askerim geldiğinde çok güzel olmak istiyorum hiçbi giydiğim yakışmıyo sanki bana
cnmm aslnda şimdii bi kaç kilo alabilirsn, zaten düğün döneminde de zayıflıycann.. gerçi ben de sen gbiymm 1.65 civarı boyum 50 kiloyumm.. ben de biraz almayı düşünüorumm bazenn..
canım bnm kemiğim iri o yüzden çook zayıf gibi duruyorum görenler 45 kilo varmısın dio halbuki 50 kiloyum ama zayıf duruyorum gelinliğin içinde değnek gibi kalmak istemiyorum ben
kızlar bişe sorucam, benim boyum 1.65 azıcık geçiyo kilom 49 kilo almak istiyorum askerim geldiğinde çok güzel olmak istiyorum hiçbi giydiğim yakışmıyo sanki bana
cnmm nasıl bişey olabilirr kii, azcıkk aslnda kilo da alabilirsnn bazenn bana da oluo, en küçük bedenn bile tuhaf durabilio bazen hakkaten sıkıntı yaratabilio, eskiden de mi böleydn hep zayıftın
evet tatlım ya eskiden beri yani 11 yaşından beri zzayıfım hep,,baktırdım kanım iyi guatr falan yok bağırsaklaımda böcükyok herşey normal ama kilo alamıyorum iştahımın kötü olduğu olduğu söylenemez orta halli yalnız ben çok kafaya takan ve de neşeli hareketli biriyim ondan mı ki:44:
cnmm biraz matabolızma iştee çok etkilio, ben sonradan böylee oldummeskidenn daha kiloluydumm ama evlendikten sonra alırız kilo herkes öylee diooo
ben şimdi istiyorum naapmalıyım:44:
kiloo aldırmayaa yönelik spora da gidebilirsnn aslnda cnmm, diyet listesi verilio, karbonhidrat ağırlıklı yiyecekler fln verilio sanırım.. daha önce duymuştm onun için gidenii, bi araştr istersenn
kimsecikler yok bugün :44:
ben geldim :) nasılsınız kızlar askerleriniz nasıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?