351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kafasini dagitacak süper bi yol bulmussun valla tebrik ederim tatlim gördüğüm kadariyla ise de yaramis
HAftaya carsi izni olur canim, sende gidersin yanina

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafasini dagitacak süper bi yol bulmussun valla tebrik ederim tatlim gördüğüm kadariyla ise de yaramis
HAftaya carsi izni olur canim, sende gidersin yanina

yaramaz mı mutfak aletlerine kadar yazmış
heh dedim bu aklına gelmez .. askım dedim banyo için banyo örtüsü filan yazdın mı
evet evet yazdım dio hahahahah
düdüklü tencereyi unutmuşsun onu ekle diorum napılıo ki düdüklü de normal tencere yazdım o olmaz mı dio ))))))))))) olur olur taam dedim ahahahah
haftaya gidince kitap götürürüm ona kafası dağılır yine )) Allahtan cok kitap okuo da canı sıkılmıo :)))
ben yatıorum canım iyi geceler

tatlım bu günler dele dele de olsa gececek son haberlerini bekliyorum inş iyi olur...

canım bende yanı durumdayım daha düğünün askerden gelince olacağı bile belli değili dün k.babam sordu ne zaman yapalım biz gelince hemen yapmak istiyoruz dedi tolga gelmeden hazırlıklara başlarız kzım sende istediğin salonları söle bakalım dedi çok iyiler ya ailesi k.validem çayını bile kendi kalkıp dolduruyor elim ayağım tutuyo kızım bana hizmet etme yorulma diyo k.babam nişanlımın yerine anneme anne günü hediyesi almış çok mutlu oldu annem...vel hasılı kelam, biz düğünü 8 kasımda istiyoruz 8'i bizim çıkmaya başladığımız tarih.sende nişanlına güzel bir dille anlat ben anlattım salonlarda yer kalmıyormuş aşkım bak dedim ailesi ile konuştu tatlım hallettik.
Of ben takuntılı bi insan oldum çıktım ya-

ya sizi neden bu kadar arada bırakıyorlar tatlımsize de yazık ama...

güzel bi yol biz onu yüz yüze yapmayı istiyoz canım artık 1.5ayda nasıl bi düğün yapılır bilmiyorm herşeyim eksik kalacak gibi hissediyorum

kızlar bişe sorucam, benim boyum 1.65 azıcık geçiyo kilom 49 kilo almak istiyorum askerim geldiğinde çok güzel olmak istiyorum hiçbi giydiğim yakışmıyo sanki bana

kızlar bişe sorucam, benim boyum 1.65 azıcık geçiyo kilom 49 kilo almak istiyorum askerim geldiğinde çok güzel olmak istiyorum hiçbi giydiğim yakışmıyo sanki bana

cnmm aslnda şimdii bi kaç kilo alabilirsn, zaten düğün döneminde de zayıflıycann.. gerçi ben de sen gbiymm 1.65 civarı boyum 50 kiloyumm.. ben de biraz almayı düşünüorumm bazenn..

cnmm aslnda şimdii bi kaç kilo alabilirsn, zaten düğün döneminde de zayıflıycann.. gerçi ben de sen gbiymm 1.65 civarı boyum 50 kiloyumm.. ben de biraz almayı düşünüorumm bazenn..

canım bnm kemiğim iri o yüzden çook zayıf gibi duruyorum görenler 45 kilo varmısın dio halbuki 50 kiloyum ama zayıf duruyorum gelinliğin içinde değnek gibi kalmak istemiyorum ben

canım bnm kemiğim iri o yüzden çook zayıf gibi duruyorum görenler 45 kilo varmısın dio halbuki 50 kiloyum ama zayıf duruyorum gelinliğin içinde değnek gibi kalmak istemiyorum ben

cnmm nasıl bişey olabilirr kii, azcıkk aslnda kilo da alabilirsnn bazenn bana da oluo, en küçük bedenn bile tuhaf durabilio bazen hakkaten sıkıntı yaratabilio, eskiden de mi böleydn hep zayıftın

seyma ayni dert bendede var ne yazik ki :/ tek bildigim bu konu hakkinda düzenli beslenme özelikle karbonhidrat agirlikli. Doktoruma göre benim sorunum isimin fazla stresli olmasindan beslenmeme fazla önem vermemem ve et tüketmemem. Askerin gelene kadar bol bol ve düzenli olarak yediklerine dikkat ederek emin ol rahat alirsin

cnmm nasıl bişey olabilirr kii, azcıkk aslnda kilo da alabilirsnn bazenn bana da oluo, en küçük bedenn bile tuhaf durabilio bazen hakkaten sıkıntı yaratabilio, eskiden de mi böleydn hep zayıftın

evet tatlım ya eskiden beri yani 11 yaşından beri zzayıfım hep,,baktırdım kanım iyi guatr falan yok bağırsaklaımda böcük yok herşey normal ama kilo alamıyorum iştahımın kötü olduğu olduğu söylenemez orta halli yalnız ben çok kafaya takan ve de neşeli hareketli biriyim ondan mı ki:44:

cnmm biraz matabolızma iştee çok etkilio, ben sonradan böylee oldumm eskidenn daha kiloluydumm ama evlendikten sonra alırız kilo herkes öylee diooo

ben şimdi istiyorum naapmalıyım:44:

kiloo aldırmayaa yönelik spora da gidebilirsnn aslnda cnmm, diyet listesi verilio, karbonhidrat ağırlıklı yiyecekler fln verilio sanırım.. daha önce duymuştm onun için gidenii, bi araştr istersenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…