351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmm benn btrdm okulu yeni de yüksek lisansım bittii ondan sordum tez dynce aklıma o geldi, şimdilik evdeyim bnde, kpss ye çalışıodum amaa bayadır onu da bıraktım.. sen hangi alanda istiosun yüksek lisans

ne güzel herşeyi bitrmişsin benim daha çook yolum var :) kendi alanımda devam edeceğim cnm kimya mühendisi adayıyım şu an

senin bölüm neydi

ne güzel herşeyi bitrmişsin benim daha çook yolum var :) kendi alanımda devam edeceğim cnm kimya mühendisi adayıyım şu an

senin bölüm neydi

yokk cnmm mezun oluosunn bişey kalmamışş kii az bi zaman varr, snr hemen geçio gidioo yüksek lisans fln, daha dün gbi başladığım gün fln.. ben işletme de yaptım cnm mba varya o alanda yaptmm, hatta nişanlım ile de orda tanıştık bana tek katkısıı

:) demek ki y.lisansa yönelmenin sebebi de tanışmaymış kader işte ne güzel iyi olmuş hem yüksek lisansını yapmış oldun hem sevdiğini buldun :)

bende bölümümü seçerken hiç istememiştim bizde okulda tanıştık demek ki kader bizi de böyle tanıştırcakmış ondan o bölüm olmuş diye düşünüyorum bende aynı şekilde nişanlımda öyle hiç istemeden gelmiş sonuıç iyi oldu tabi birbirmizi bulduk bizde :)

cnmm cidden kısmett iştee, ben de yüksek lisansa son gün başvurdumm pek istemiodumm, nişanlım da öyle kararsız kalmışş ama bak snde iiki o bölümü seçmişssnn nişanlını bulmuşssnn askerin nerdeydi senin kuusra bakma cidden bazen karıştıorumm kim nerdeydi die

sevdiğim aradı sonunda iyiymiş şükür :) orda bile beni düşünmüş revirde midem için ilaç sormuş ne iyi gelir kullansın diye doktora gideceğim ben ztn dedim yok yok kendim öğreniyim sen üzülürüm diye bişey söylemezsin neyin var söyle tek tek ben yine soracağım diyor ne desem bilemedim şimdi

cnmm gözün aydın :) orda bile düşünüolarr iştee içleri rahat etmio demek kii

hoşgeldnn cnmm iyiyzz sen nasılsnn,

sinirliyim biraz ya evime koltuk yaptırıyorum, bebek odasına ve oturma odama .. sözde 15 günde teslim edecekti, adam 2 ay oldu daha bugün teslim edecek her aradığımda bahanelerle erteledi durdu telefonda bastım kayarı bide bi laubali gerizekalı şaka yapıyor bide borcum ne kadar diyorum iki katı fiyat söyledi .. pardon dedim .. tamam tamam kızmayın hem geç teslim ediyoruz hemde fazla fiyat söylemek olmaz tabi dedi

kızlar içinizde yüksek lisans yapacaklar varmış. alese girdiniz mi bu pazar? ben de girdim sınav kritiği yapalım gerçi benim kaçıncı girişim bilmiyorum. 90 almaya çalışıyorum. en son 87 de kaldım. yüksek lisans için istemiyorum gerçi ben. üniversiteye geçmeyi düşünüyorum dili halledersem. 3. yüksek lisansımı yapıyorum. yerine bir lisans bitirseydim daha mı iyi olurdu acep :44: hiç bitmeyecek benim okulum sanırım.

3. yüksek lisanas maşallah :) :)

ben başlamayı düşünüyorum da bu yıl çok yoğun olduğum için sınava hiç çalışamayacağımı düşündüm o yüzden başvurmadım dili halletmeye çalıştım bu yıl inş. bidahakine gireceğim bende :)
sınav zormuş giren arkadaşlarımdan duyduğuma göre daha doğrusu zaman sıkıntısı varmış yetiştirememişler mat 2 nin ancak ilk 10sorusuna bakabilmiş

cnm mobilyaa konusunda hep aynı sıkıntı yaşanır, dedikleri tarihte hiç gelmezz, o da biraz abartmış şaka flnn ne bu samimiyet dimi,

benn btrdimm cnm yüksek lisansı, sen hangi alanlarda yaptınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…