- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #4.461
cnmm benn btrdm okulu yeni de yüksek lisansım bittiiondan sordum tez dynce aklıma o geldi, şimdilik evdeyim bnde, kpss ye çalışıodum amaa bayadır onu da bıraktım.. sen hangi alanda istiosun yüksek lisans
ne güzel herşeyi bitrmişsin benim daha çook yolum var :) kendi alanımda devam edeceğim cnm kimya mühendisi adayıyım şu an
senin bölüm neydi
yokk cnmm mezun oluosunn bişey kalmamışş kii az bi zaman varr, snr hemen geçio gidioo yüksek lisans fln, daha dün gbi başladığım gün fln.. ben işletme de yaptım cnm mba varya o alanda yaptmm, hatta nişanlım ile de orda tanıştık bana tek katkısıı
:) demek ki y.lisansa yönelmenin sebebi de tanışmaymış kader işte ne güzel iyi olmuş hem yüksek lisansını yapmış oldun hem sevdiğini buldun :)
bende bölümümü seçerken hiç istememiştim bizde okulda tanıştık demek ki kader bizi de böyle tanıştırcakmış ondan o bölüm olmuş diye düşünüyorum bende aynı şekilde nişanlımda öyle hiç istemeden gelmiş sonuıç iyi oldu tabi birbirmizi bulduk bizde :)
sevdiğim aradı sonunda iyiymiş şükür :) orda bile beni düşünmüş revirde midem için ilaç sormuş ne iyi gelir kullansın diye doktora gideceğim ben ztn dedim yok yok kendim öğreniyim sen üzülürüm diye bişey söylemezsin neyin var söyle tek tek ben yine soracağım diyor ne desem bilemedim şimdi
cnmm gözün aydın :) orda bile düşünüolarr iştee içleri rahat etmio demek kii
TG351 cnmm sen nie sustunnn yoğun musnnn
hala aramadı
hala aramadı
kızlar nasılsınız :80:
hoşgeldnn cnmm iyiyzz sen nasılsnn,
kızlar nasılsınız :80:
kızlar içinizde yüksek lisans yapacaklar varmış. alese girdiniz mi bu pazar? ben de girdim sınav kritiği yapalımgerçi benim kaçıncı girişim bilmiyorum. 90 almaya çalışıyorum. en son 87 de kaldım. yüksek lisans için istemiyorum gerçi ben. üniversiteye geçmeyi düşünüyorum dili halledersem. 3. yüksek lisansımı yapıyorum. yerine bir lisans bitirseydim daha mı iyi olurdu acep :44: hiç bitmeyecek benim okulum sanırım.
sinirliyim biraz yaevime koltuk yaptırıyorum, bebek odasına ve oturma odama .. sözde 15 günde teslim edecekti, adam 2 ay oldu daha bugün teslim edecek her aradığımda bahanelerle erteledi durdu telefonda bastım kayarı bide bi laubali gerizekalı şaka yapıyor bide borcum ne kadar diyorum iki katı fiyat söyledi .. pardon dedim .. tamam tamam kızmayın hem geç teslim ediyoruz hemde fazla fiyat söylemek olmaz tabi dedi
kızlar içinizde yüksek lisans yapacaklar varmış. alese girdiniz mi bu pazar? ben de girdim sınav kritiği yapalımgerçi benim kaçıncı girişim bilmiyorum. 90 almaya çalışıyorum. en son 87 de kaldım. yüksek lisans için istemiyorum gerçi ben. üniversiteye geçmeyi düşünüyorum dili halledersem. 3. yüksek lisansımı yapıyorum. yerine bir lisans bitirseydim daha mı iyi olurdu acep :44: hiç bitmeyecek benim okulum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?