- 13 Nisan 2013
- 37
- 0
- 96
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Ben bugun konuştum canım ama çok kısa. Merak etme kötü bişey olduğundan değil kayıt olma işleri sağlık kontrolleri bir de her şey için sıraya giriyorlarmış daha yerleşemediler tabi. İşleri vardır herhalde
Çok teşekkür ederim canım, meraktan öldüm. Evet işler uzun sürer bi ara mebs'de görevliydim o sıradan o sıraya sokup duruyorlar. yarına yerleşirler herhalde. sen kendin mi aradın yoksa o mu aradı? acaba arasam ulaşabilir miyim ki?
Çok teşekkür ederim canım, meraktan öldüm. Evet işler uzun sürer bi ara mebs'de görevliydim o sıradan o sıraya sokup duruyorlar. yarına yerleşirler herhalde. sen kendin mi aradın yoksa o mu aradı? acaba arasam ulaşabilir miyim ki?
Kızlar ben bugün günlük aldım hemen bir kafeye oturdum yazmaya başladım .. çok iyi geliyor tavsiye ederim .. onsuz ilk günümü anlattım. Telefonda kendimden bahsetmiyorum ona hep sen naptin nasılsın diye onu soruyorum.. ben iyiyim deyip duruyorum.. o konussun istedigimden kendimle ilgili şeyleri bu günlüğe yazmaya karar verdimaz once yine konustuk kısacık.. cok sira var dedi askeri manisada olan arkadaşlar bilgilerinize.. yemek yemisler.. 9.30 yatacaklarmis
ben de aynısını düşündüm günlük yazıcam anlatcam herseyi, biz de konuştuk sıkılmaya fln vakit olmuyor hep eğitim oluyormuş zaten çok sıra varmış, bizimkinin koğuşu 70 kişiymiş başka da bilgi aldıkça anlatcam burda
Ben kogusta kaç kişi olduğunu sormadım bak hiç 4. Kogusta olduğunu biliyorum sadece.. evet burdan paylaşarak bilgilerimizi birlestirelim
Ya benim ki mamakta aradım bn bana bi numara verdiler ama aradım aradım çıkan olmadı-
Bu arada o beni aradı ankesörlüden. Sonra onun kontörü bitmesin diye aradığı numaradan ben arayayım dedim, bikaç kere denedim olmadı. Telefonu açıyor benim sesim ona gidiyormuş ben onun sesini alamıyorum. Neden acaba?
Kızlar herkese allah kavustursun göz açıp kapayıncaya kadar geçsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?