- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #4.801
kuzum ama bunu ölçmek için iyi bi zaman değil benceo hem asker hem hasta sen ara tatlım geldikten sonra hesaplaşırsınız bunları
![]()
banane

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum ama bunu ölçmek için iyi bi zaman değil benceo hem asker hem hasta sen ara tatlım geldikten sonra hesaplaşırsınız bunları
![]()
bananesenin eşin sesini duymak için su almaya gönüllü olmuş bizimki de bomboş ve yattığı halde 1 dk gelip aramıyor.
![]()
kızlar damağım yarık ve bir 20lik çıkarıyorum sol tarafım iptal durumda![]()
bugünde bi başka arkadaşım gelecek hastayım diye bana nane limon kaynatacakmışyatarım ben yine de onun yanında
aa gelin siz bakarım ben size, hem yabancı değilsiniz yanınızda az uzansam ayıp olma değil mizaten pastaları buketle ilknur getirecekler ben çayı koyarım sadece
![]()
kızlarr şimdi benim nişanlımın acemi birliği memleketime düştü yani kastamonuya burada rahatt fakat bir hafta sonra bitlise gidecek ben çok korkuyorum suriye ile savaş falan deniyor ister istemez tedirgin oluyorum Allahım hepsini korusun
şeymacım gecmış olsun sakın korkma o acıyı cekmektense git aldir benim 4 taneside gömülüydü biraz zahmetli sonrası ama o sancıdan iyidirkızlar damağım yarık ve bir 20lik çıkarıyorum sol tarafım iptal durumda![]()
selam kızlar nasılsınız ?
349 ların topigine girdim de hepsinde kavusma sevinci allah hiç ayırmasın bi daha insallah
ama böle içim burkuldu gözyaslarıma hakim olamadım bizim daha koskoca 4 ayımız var sanki hiç geçmeyecek gibi
hf![]()
yok canım korkma bizimkiler kısa dönem öyle bişey olmaz
bende günlerdir bakamıyordum, bakmak istememiştim .. ama az önce baktım .. senin gibi içim acıdı gözlerim doldu .. bi onların şafağına baktım .. birde benimkine .. onlar bizden önce beklemeye başladılar ve şuanda hakettikleri mutluluğu yaşıyorlar ..bizde ne kedar sancılı geçeceği belli olan bu süreci en az hasarla atlatmaya bakacağızeylül bizim bayramımız olacak ..
kısa hedef koyayım diyorum mesela benim safagım 4 ay 1 gün
3 ay 29 gün yazısını görmeyi bekliyorum ayyyyyyyyy geçmioooooooooooooooo :26::26:
uyusak uyansak gecse zaman cok özledim cooook![]()
canım 4 ay diye düşünmüyorum ben .. mayıs ayını ortaladık diyorum saymıyorum,, eylülü zaten saymıyorum eylülde onlar orda rahat olacaklar zaten az kaldığı için .. belki kaba tabir oluyor bilmiyorum ama "ellenmemiş" 3 ayımız kaldı diyorum .. haziran, temmuz ağustos![]()
ama inanıyorum aşağıda "3 ay 29 gün" ü gördüğümüzde daha mutlu olacağız![]()
ay şimdi konuştuk thy grev yaptığı için bitlise uçakla gidemicekler otobüsle gideceklermiş((
canım 4 ay diye düşünmüyorum ben .. mayıs ayını ortaladık diyorum saymıyorum,, eylülü zaten saymıyorum eylülde onlar orda rahat olacaklar zaten az kaldığı için .. belki kaba tabir oluyor bilmiyorum ama "ellenmemiş" 3 ayımız kaldı diyorum .. haziran, temmuz ağustos![]()
ama inanıyorum aşağıda "3 ay 29 gün" ü gördüğümüzde daha mutlu olacağız![]()
ellesek o aylara ya
duygularım bi inio bi cıkıo kızlar
sabah uyanıyorum oh safak attı bir gün daha gecti diyorum seviniyorum
allahım akşam oluo offffff zaman gecmio die üzülüyorum
hani 349 yarenleri demişti ya en zoru acemilik
sonra usta birliginin ilk 20 günü filan sonra askerinizde sizde rutine baglayacaksınız
yahu rutine baglasak artık da böle hop diye gecse![]()
iki haneye düşelimde bari haritayı boyayalım15 gün sonra haziranı elliyoruz tatlım bak .. biliyorum duyguların sabit kalmıyor, bazen idare ediyorsun bazende dibe vuruyorsun .. öyle git geller yaşıyoruz :26:
haziranda çok daha rahat edeceğiz .. 2 haneli sayılara geleceğiz .. onlar oradaki düzenlerine biraz daha alışacaklar ..
349.dönemler kavuşmaya başladiklarina göre 353ler gelsin artıkkkkkk bizimde askerlerimize kavusma tarihimiz yaklassin
353.ler için bugün başvurunun son günü yavaştan hazırlaıklar başladı onlarda da gelicekler inş. :) sonra bizde sevdiceklerimize kavuşacağız![]()