- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #4.821
baktım keşke bakmasaydım 

o nasıl bir heyecandır yaa bende istiyorum offff

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende günlerdir bakamıyordum, bakmak istememiştim .. ama az önce baktım .. senin gibi içim acıdı gözlerim doldu .. bi onların şafağına baktım .. birde benimkine .. onlar bizden önce beklemeye başladılar ve şuanda hakettikleri mutluluğu yaşıyorlar ..bizde ne kedar sancılı geçeceği belli olan bu süreci en az hasarla atlatmaya bakacağızeylül bizim bayramımız olacak ..
baktım keşke bakmasaydımo nasıl bir heyecandır yaa bende istiyorum offff
![]()
canım bize de nasip olacakonlarda 5 ay 5 gün bekledi ve şimdi kavuşuyorlar, bizde bekleyeceğiz bizde kavuşacağız
üzme kendini hadi.. aradın mı sen nişanlını bakiiim
![]()
kıyamam ya..Demeyin öyle inanın gözlerim doldu ben ıyıce sıyırmaya basladım zaten bır de uzun donem olsa naparmsıım bılmyıorum gercı Allah sabrını verırdı artık herseye aglıyorum ıkı gun akldı cok sukur bıttı ama halımı gorsenız herseye aglanır mı dızye habere herseye gozlerım doluverıyor cok zayıf dustum...İnsanı besleyen en buyuk sey sevgıymıs en cok tuketen de yalnızlık...Rabbıme sukur kı bızı yalnızlıkla sınamadı her bırımızın ruh esını verdı o yuzden uzulmeyın sız de safak bıtmeye mahkum Bizde üzüldük agladık ualasmadık haber alamadık trıp atasımız geldi atamadıkama bitti çok şükür sizinde biticek kızlar dafagında 400 ksur yazanlar var dua edın kı 3 ay 4 aydan bahsedıyorsunuz ınanın bı gun bır bakıcam topıgınıze kavusma anını planlıyor olcaksınız 353 ler hzunlenck bu kez de bu dongu boyle gıder bırılerı sevınrken bırılerı uzuluyor olucak hep neyse vatan borcu napalım Allah daha uzun baska sebeplerı olan ayrılıklardan korusun uzak etsınn üzülmeyn kitp okuyun,sınemaya gıdın,kursa gıdın hep soyluyorum ben esım yokken 8.5 kılo verdım dıreksyon dersı aldım sehır dısına cıktım arkdsı zıyaretı yaptım burada gorusemedıgm arklarımla gorusrum bekarken o yokken yapabılıcegım herseyı yapmaya calıstım degerlndrdım sız de oyle yapın
ben yazın en güzel zamanlarını sevgilimle geçirmek istiyorum bahar sevincini bile yaşayamadım hergün saat saymaktan bıktım artık yok işte yok ne dersek diyelim yoklar hiçbişyle avunulmuyorki![]()
evet bu bi döngü, sırayla her birimiz yaşıyoruz :26: ben artık kendimle ilgili yenilikler yapmaya başladım zaten devam ettireceğim .. kocamda sık sık tekrarlıyor "sakın eve kapanma, dışarı çık gez, arkadaşlarla buluş.. sen orda hayatına ne kadar normal devam edersen ben burda o kadar rahat edeceğim" .. canım benimonun yokluğu da beni şoför yaptı, pratik fikirlerim hep vardı yokluğunda daha da arttı .. daha sağlam duruyorum hayata ve insanlara karşı .. hatta eşime anlattığımda yaptıklarımı o bile şaşırıyor "aferim kız" diyor
bunlar tabi iyi tarafları .. kötü taraflarına girmiyorum bugün .. bugün bizim birlikteliğimizin 11. yıl dönümü çünkü![]()
Kızlar sevdiceğim aradı kartı yokmuş kantine de gidememiş almak için uzak biraz hasta olduğu için gidememiş.Dayanamadım anlattım 349ları biliyorum aşkım dün eğlence yaptılar burdada diyor ve ağladım bende tabidayanamadım ya yine off
sonra haziranın 15 i gibi k.babamlar beni de alıp nişanlımı görmeye gideceklermiş bunu duyunca moralim düzeldi annemler yalnız yollamıyor beni haziranda sevdiceğimi göreceğim inş.:122: bi de doğum gününde gidebilirsem yani ağustosun 20 sinde
çok süper olur tabi babam izin verirse
neyse yalvarcaz artık nevzat başkana
![]()
Kızlar sevdiceğim aradı kartı yokmuş kantine de gidememiş almak için uzak biraz hasta olduğu için gidememiş.Dayanamadım anlattım 349ları biliyorum aşkım dün eğlence yaptılar burdada diyor ve ağladım bende tabidayanamadım ya yine off
sonra haziranın 15 i gibi k.babamlar beni de alıp nişanlımı görmeye gideceklermiş bunu duyunca moralim düzeldi annemler yalnız yollamıyor beni haziranda sevdiceğimi göreceğim inş.:122: bi de doğum gününde gidebilirsem yani ağustosun 20 sinde
çok süper olur tabi babam izin verirse
neyse yalvarcaz artık nevzat başkana
![]()
daha nice nice 11 yıllara ilkaycım Allah mutluluğunuzu daim etsin hatta birde bebişle taçlandırsın en kısa zamanda![]()
ilkaayyy eksisozlukte gordum biraz once, acmislar 353.lerin basligini. buraya da gelirler yakinda!![]()
Maşallah ilkaycım Allah nice nice 11 ler nasip etsin bir de o 11 i taçlandırcak süslycek tombul tatlı bir bebekkk![]()
ve hatta 1. grup 12-15 ağustos tarihleri arasında teslim olacakmış bu da demektir ki bizimkiler rahat edecek sonrasında onlara devir edeceker bütün görevleri :118: