351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Benimde yok ya ama yol izni 1 gündü İordan çıkar çıkmaz yeni yerine gitti bende 16 Eylül dedim o yüzden-:)

ayy keşkee yaa iki günn erkenn çıksa havalara uçarımmm :) 349 lar dan dün çıkan lmuş, cumartesi çıkck varmışş, yol iznine göre değişiooo cnmm

16 eylül olarak hesapladi esim 16 eylul sabahi yola cikabilecekmis yol izni 1gun bizimde

16 eylül olarak hesapladi esim 16 eylul sabahi yola cikabilecekmis yol izni 1gun bizimde

öylee miii cnmm o zmnn 16 eylül de bitio bizim de yol izni bir gün, benim asker nöbette 9-11 nöbeti bakalımm belki nöbetten snra arar diee bekliorum gene saf saf

öylee miii cnmm o zmnn 16 eylül de bitio bizim de yol izni bir gün, benim asker nöbette 9-11 nöbeti bakalımm belki nöbetten snra arar diee bekliorum gene saf saf

Benim esiminde 3-5 nobeti vermis gece.. kiyamam:26: uyumustur simdi o erkenden dinlenmek icin

evtttt cnmm yaa şimdiii uykusunu alsınn kii yoksa çok zorr olurr.. havalar güzell yaa soğuklardaa olsalar kesin hasta olurlardıı,

Evet basta uzuluyordum yazi birlikte geciremeyecegiz diye ama simdi iyi ki yazin gitmis diyorum esim gitmeyecekti neredeyse vazgecmisti seneye giderim diyordu ben zorladim resmen gideceksin diye simdi iyi ki bana zamaninda trip atmissin gideceksin diye yoksa bi sene daha kafamda gitmek düşüncesi olacakti, hem sana daha baglanacaktim, belki istemedende olsa bebegimiz olabilirdi ve oyle gelmek zorunda kalabilirdim dedi trip atmak bazen ise yariyor

cnmmm enn iisinii yapmışssnnn trip iiki atmışssnn sizin de evliliktee art plan ertelemenz olmazz, askerlik herşeye cidden engel oluo.. bzde de tam tersi olduu nişanlım sonunda gtti başvuru yaptııı çünkü geçen ağustostan beri gtmek istiodu ben göndermiodumm ağlıodum süreklii, aralık gtckti başvuruyu kaçırdı art aslaa seni dinlememm dedii başvuruyu yaptıı

Valla tersi olmus ben korktum bi ara gitmeyecek diye.. oyyy hamis falan olurdum sonra nasil zor olurdu simdi bile canimdan can gidiyor evde tek basima

Valla tersi olmus ben korktum bi ara gitmeyecek diye.. oyyy hamis falan olurdum sonra nasil zor olurdu simdi bile canimdan can gidiyor evde tek basima

cnmm çok zor olurdu,nişanlımın şimdi olduğu yerde bi kısa dönem askern bebeği olmuş, hep izin kullanmış gtmiş eşinin fln yanınaa düşün ne zor.. bak iiki bebek yokk daha sıkıntılı olurduu cnm..

Oyy dimi, esimin oldugu yerdede 87 dogumlu biri varmis 5 yasinda cocugu varmis:44: erken evlenmis heralde.. bi hafta gec geldi dedi izin kullanmis oda.. bugunlerimize de şükürler olsun ya

Oyy dimi, esimin oldugu yerdede 87 dogumlu biri varmis 5 yasinda cocugu varmis:44: erken evlenmis heralde.. bi hafta gec geldi dedi izin kullanmis oda.. bugunlerimize de şükürler olsun ya

aaa cidden miii baya erken evlenmişş cnmm, çok şükürrr yaa öylesi daha zor olcaktıı.. bugn çok güldmm biri varmış kaçıomuş askerden geri askeriyeyi arıomuşş ben şurdayım gelin alın diee daha önceki dönemdeymişş sanırımm amaa koptukk nişanlım ilee.. neler var iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…