351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ha haay oda güzelmiş

Kızlar benim askerim bugun dediki 17 eylülde de burda olcakmısım 18 eylül sabahı terhis olcakmısım komutanı demiş sanırım
Bu arada askerimin hiç yol izni yoktu acemilkte usta da ankara oldugu icin
Sizde yol iznini düşerek tam terhis tarihini ayarlarsınız
Manuel sayınca 17 eylül oluodu ama megersem 17 eylülde orda olması gerekip 18 eylül sabah 9 da terhis olcakmıs ((
Yani safaga bir gün eklicem kızlar ((((

Bu safak meselesi karisik:44: ben simdilik boyle 16si olarak sayacagim.. gelmelerine yakin kesinlesiyor tarihleri o zaman guncellerim insallah en gec 16 eylulde cikar hepsi

Sagol canım :) ego kartım var her yere giderim ))))))
Yarın belli olcakms carsı izni egrr olmazsa carsısı birlikte görüşcem aman görim de nerde olursa olsun
Valla ne akla hixmet yaptı o asker bilmiom ok da anlatamıo muhabere olunca tel dinleniodur die görüşünce anlatcak insallah kötü bişe yoktur

bzmki de sanırım 17 veya 18 yol izni düşünce 17 eylül edioo ay çok karışık yaa

Bu safak meselesi karisik:44: ben simdilik boyle 16si olarak sayacagim.. gelmelerine yakin kesinlesiyor tarihleri o zaman guncellerim insallah en gec 16 eylulde cikar hepsi

Senin yol iznin vardır cnm 1 günse eger 16 sında da birlikte olcak 17 sabah cıkcak ee ne saycan 17 ssini )))

Kizlar ben yatiyorum cok halsizim grip yüzünden :2: sizlere iyi aksamlar diliyorum .. kocaman opuyorum yarin safak "3 ay"la başlayacak

Kızlar inşallah sizin askerlerinizde su gibi yapar askerliğini biz atlatdık Allah hepinize sabırlar versin

Kizlar ben yatiyorum cok halsizim grip yüzünden :2: sizlere iyi aksamlar diliyorum .. kocaman opuyorum yarin safak "3 ay"la başlayacak

cnmm iii gecelerrrr, yat dinlen iiceee ben de öpüorummm, evtt evttt o da mutlu etck üç ay ile başlıyck snr iki ay sonra bi ayyy vee sonraa gelicklerr inşş :)

cnmm o bölgedee dolmuş dahaa rahat olur ve çok sık dolmuş geçer.. oluoo cnmmm her tipten insan oluncaa oluo maalesef, sen ii düşünn hep yoktrr kötü bişey..

evtttt cnmm yaa şimdiii uykusunu alsınn kii yoksa çok zorr olurr.. havalar güzell yaa soğuklardaa olsalar kesin hasta olurlardıı,

aynen kizlarr sanslisiniz benm askim karsda su anda arazide dagin ustundeler (-) lerdeymis hava ve aradiginda ne dedi biliyomusunuz(( icim sizladi tutamadim kendimi askim dedi gece uyurken 2 bucuk gibi dislerimin titremesine uyandim (( tuluma girdim dedi((

cnmm zor hakkaten yaa koşulları soğukk hepsi bir arada.. inşş geçickkk, dua edelm bol boll elimzden başka bişey gelmio maalesef.. ne kdr kalcklarmış ordaa

cnmm o bölgedee dolmuş dahaa rahat olur ve çok sık dolmuş geçer.. oluoo cnmmm her tipten insan oluncaa oluo maalesef, sen ii düşünn hep yoktrr kötü bişey..

Ctesi sabah astiden taksiye bincem zaten 10 tl filan tutarmıs simdi dolmusu hiç bilmiom astiden nerden kalkar nolur bi ögreniyim de )))
Övenc mi ne öle bişe dedi 2. Sokak yazıomus dolmusta ona bin dedi ooteldeki cocuk du bakalım ilk darlanmamak icin taksiyle gidim diorum ))

cnmm zor hakkaten yaa koşulları soğukk hepsi bir arada.. inşş geçickkk, dua edelm bol boll elimzden başka bişey gelmio maalesef.. ne kdr kalcklarmış ordaa

(( aynen canim insallah gecidcek(( dua ediyoruz canim dedigin gibi elden gelen bisey yok (( ne kadar kalcaklarini o da tam bilmiyo ama pazar yada ptesiye kadar sanirim diyodu((

cnmmm balgatta diorumm aşti değil, aştiden evt taksiye binersin, eğer çarşıya çıkarsanzz ulaşım için dedmm cnmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…