351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

sende nişanlan, evlen hamiş ol nerdesin sen izmirde mi yaşıyorsun canım yada memleketin mi orası :44: gel gel mıncır benim miniğimi
Ahh evet yaaa vallahi nasıl istiyorummmm
Canım Uşaklıyım ben.Yakınım yani

aynen canım ya bende ilerletip bir yer açmayı düşünüyorum hatta şimdilik hayal ama

Hadi ortak olalımm

yok şeker hamurlu kurabiyelerden tatlım her şehirden sipariş alınıp kargoyla yollanıyor tanesi 2-3 tl civarı dizaynı zor olanlar pahalı

valla zaman ayırabilirsen süper bi şey olur bence, kurabiye bozulmaz dimi ? 1günde gitse bikaç gün kargo şirketinde bekletilse vs..:44:

valla zaman ayırabilirsen süper bi şey olur bence, kurabiye bozulmaz dimi ? 1günde gitse bikaç gün kargo şirketinde bekletilse vs..:44:

yok tatlım karışımı diğer kurabiyelerden daha dayanıklı tabi bunların sanırım acil kargolarla yollanması gerekiyor vardır bi yolu

yok tatlım karışımı diğer kurabiyelerden daha dayanıklı tabi bunların sanırım acil kargolarla yollanması gerekiyor vardır bi yolu

bayaa dayanımuşş cnmmm ya nette herkes satıo, sözde nişan da fln hep ikram ediolar, çok zevklii işş cidden

bence de çook zevkli hemde tasarımcıyım daha güzel şeyler yapabillirim

bndee mutfakta bişeylerr yapmayaa bayılırımm cnmm bi araa o hamurlara kafayı bnde takmıştmm snrr geri unuttmm ama şimdii hatırladmm bak ben de deneymm bir günnn sizz naptnzz kızlarrrr koşa koşaa geldmm bi olay bişey var mı yokluğumda die

olay olmaz olurmu canım 353 lerden bi hatun ilkaya saldrdı tam sacını yoluyodu ki geldim olaya yetiştim kurtardım onu cadıların elindennnn

bence de sen yaparsın bu işi zaten şeker hamuru hayal gücünü kullanabildiğin sürece hakkını veriyor

bencede hemen çalışmalara başlayım ama satan yer çok uzak yaa puff aşkitellam olaydı götürürdü

benn hemen olayaa el atıorummm kızzlarr çekilinnn avukatlık sırası bugn bndee

olay olmaz olurmu canım 353 lerden bi hatun ilkaya saldrdı tam sacını yoluyodu ki geldim olaya yetiştim kurtardım onu cadıların elindennnn

benn hemen olayaa el atıorummm kızzlarr çekilinnn avukatlık sırası bugn bndee

ayyy kızlar sizi "profilim"den takip ediyorum .. orda ilk cümleyi görebiliyoruz ya gerçekten vukaat var sandım ha hayy dalmaya hazırım ya kırmızı gören boğa gibi

ayyy kızlar sizi "profilim"den takip ediyorum .. orda ilk cümleyi görebiliyoruz ya gerçekten vukaat var sandım ha hayy dalmaya hazırım ya kırmızı gören boğa gibi

ahahhahahaa koptummm cnmmm olurr hiçç öylee şeyyyy koptummmm yaa kendi kendimee

((((((( kizlarrrrrrrrrr selamm......sevgilim arazide cok koturmus sartlar dunden beri haber alamiyorum ama orada olan 349. donem yareninden aldigim haberlere gore berbatmis halleri((( dagin basindalarmis asiri soguk zaten ve durmadan yagmur varmis(( cadirlarda yerde yatiyolar;((( wc bile yokmus( yemek yokmus(( konserve varmis onlarda bozukmus nasil dayanicaklar bilmiyorum ( zamanda gecmiyo ooof of zaten askim cigerleri cikacak kadar oksuruyodu cocuk simdi zature olcak yaa(( ne gida var ne duzenli bi ortam camur icinde donacaklar(( cok uzgunum su annnnnnnnnnnnn((((((((((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…