351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Hadi ortak olalımm[/QUOTE]
OLALIM TATLIM AÇILINN GELİYORUZ

Canım üzülme demek çare değil biliyorum ama baştan askere yollarken herşeyi kabullendik ne yapalım yaşanması gereken herşey yaşanıyor malesef...

349 ların sayfasına grdm tebrik ettim, gelmeyn demiştii ama dinleyemedm yok cnmm artt kimsee bişeyy demezz bizee, kaplanlığımız kanıtlandıı ya arttt
höytt diyemez tabi demezlerde ara çıkıyo demekki arızalılar

ve günaydın ddün gelemedim

günaydın kızlar

benim hiç çalışasım yok .. grip olduğum için personel görüşmesi de yapmıyorum .. çünkü duyularım dondu sanki, sağlıklı bi görüşme olmaz diye dururdum görüşmeleri .. canım sıkılıyor iş yerinde şimdi de :44:

geçmiş olsun canım...benimde aksine yapacak birsürü işim var :26: amaan hiç çalışmak gelmiyo içimden...

günaydınnnnn
ay valla cuma günü haftanın son günü işleri birikti sıkıştı mecbur çalışcaz istesek de istemesek de

günaydınnnnn
ay valla cuma günü haftanın son günü işleri birikti sıkıştı mecbur çalışcaz istesek de istemesek de

ben öğleden sonra iyi olursam görüşmelere devam edeceğim ve yarın öğleye kadar da çalışıyorum
yarın öğleden sonra bana misafirler gelecek akrabalar günü var ben almıştım tamda hasta oldum yaa :2: artık annem yardımlarını eksik etmeyeceği için kaldırabilirim diye düşünüyorum

ooo sen yarın daha bi dolusun anlaşılan:) iyi tarafından bak canım, yarın hemen akşamı edeceksin oyalanırrsın ne güzell

düne göre biraz daha iyiyim canım, ama burnumu çekmekten bi hal oldum alıyorum ilaçlarımı inşallah haftasonu toparlarım diye düşünüyorum

inşşş cnmm yaz gribii daha da sinir edioo insanıı geçsnn hemennnn, şu şafakta üç ay yazısı beni mutlu edio bugnn

ooo sen yarın daha bi dolusun anlaşılan:) iyi tarafından bak canım, yarın hemen akşamı edeceksin oyalanırrsın ne güzell

evet ama inşallah eşimin çarşı izni yarın olmaz da pazar olur :26: telefonda "inşallah cumartesi olmaz misafirim gelecek" dedim, "bak şimdi ilk kavgamızı edeceğiz, ben mi ayarlıyorum çarşıyı" dedi pis çocuk yanlış anladı ben sen ayarla demedim ki dedim :26:

alttan alıyosun ama aferin sana kızzzben olsam kesin kavga çıkardı
çarşı izni nasıl veriolar ki bi hafta cumartesi bi hafta pazar mı acaba? genelde pazar oluyo diye duymuştum hani pazar günleri işleri olmuyo ya pek..

çok iyi alttan alma özelliğim vardır zaten ya geçen hafta cumartesi çıkmıştı, demişti ki çarşıyı yazan çocuğu kafalayabilirsem pazar gününe yazdıracağım ve samimi bi arkadaşı var onla birlikte yazdıracağım demişti .. ben de ondan demiştim cumartesi olmaz inşallah diye .. dedim zaten "böyle böyle demiştin, belki ayarlayabilirsin diye demiştim yanlış anladın"

cnmm bir grup cumartesi çıkıomuş bir grup ise pazar çıkıomuş, yazıcılar ayarlamaya yapıomuş grup grup çıkıolarmışş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…