- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #5.221
asker yolu beklemek yazısı çok güzelmiş. bizi anlatıyor resmen..
bu sözde sevdiğime gelsin.....
''YANIMDA OLMAYAN BİR ADAM VAR, HER GÜN GÖRMEDENDE AŞIK OLDUĞUM''
Canım üzülme demek çare değil biliyorum ama baştan askere yollarken herşeyi kabullendik((((((( kizlarrrrrrrrrr selamm......sevgilim arazide cok koturmus sartlar dunden beri haber alamiyorum ama orada olan 349. donem yareninden aldigim haberlere gore berbatmis halleri ((( dagin basindalarmis asiri soguk zaten ve durmadan yagmur varmis (( cadirlarda yerde yatiyolar;((( wc bile yokmus ( yemek yokmus (( konserve varmis onlarda bozukmus nasil dayanicaklar bilmiyorum ( zamanda gecmiyo ooof of zaten askim cigerleri cikacak kadar oksuruyodu cocuk simdi zature olcak yaa (( ne gida var ne duzenli bi ortam camur icinde donacaklar (( cok uzgunum su annnnnnnnnnnnn ((((((((((((((((((((((((
höytt diyemez tabi demezlerde ara çıkıyo demekki arızalılar349 ların sayfasına grdm tebrik ettim, gelmeyn demiştii ama dinleyemedmyok cnmm artt kimsee bişeyy demezz bizee, kaplanlığımız kanıtlandıı ya arttt
kızlarrr günaydınnnnn :)
günaydın kızlar
benim hiç çalışasım yok .. grip olduğum için personel görüşmesi de yapmıyorum .. çünkü duyularım dondu sanki, sağlıklı bi görüşme olmaz diye dururdum görüşmeleri .. canım sıkılıyor iş yerinde şimdi de :44:
geçmiş olsun canım...benimde aksine yapacak birsürü işim var :26: amaan hiç çalışmak gelmiyo içimden...
günaydınnnnn
ay valla cuma günü haftanın son günü işleri birikti sıkıştı mecbur çalışcaz istesek de istemesek de
günaydın buketcim keyifler nasıll:126:
benimde işlerim varda işte çalışamıyorumhareketli bi müzik aç canım belki çalışasın gelir
ben öğleden sonra iyi olursam görüşmelere devam edeceğim ve yarın öğleye kadar da çalışıyorum
yarın öğleden sonra bana misafirler gelecek akrabalar günü var ben almıştım tamda hasta oldum yaa :2: artık annem yardımlarını eksik etmeyeceği için kaldırabilirim diye düşünüyorum
cnmm yaa ilaçlar biraz etki etmedi miii
düne göre biraz daha iyiyim canım, ama burnumu çekmekten bi hal oldumalıyorum ilaçlarımı inşallah haftasonu toparlarım diye düşünüyorum
ooo sen yarın daha bi dolusun anlaşılan:) iyi tarafından bak canım, yarın hemen akşamı edeceksin oyalanırrsın ne güzell
inşşş cnmm yaz gribii daha da sinir edioo insanıı geçsnn hemennnn, şu şafakta üç ay yazısı beni mutlu edio bugnn
evet ama inşallah eşimin çarşı izni yarın olmaz da pazar olur :26: telefonda "inşallah cumartesi olmaz misafirim gelecek" dedim, "bak şimdi ilk kavgamızı edeceğiz, ben mi ayarlıyorum çarşıyı" dedi pis çocukyanlış anladı ben sen ayarla demedim ki dedim :26:
dimiiiii2 gün sonra da "11"9 yazacak; 11'lere düşüyoruz
alttan alıyosun ama aferin sana kızzzben olsam kesin kavga çıkardı
çarşı izni nasıl veriolar ki bi hafta cumartesi bi hafta pazar mı acaba? genelde pazar oluyo diye duymuştum hani pazar günleri işleri olmuyo ya pek..
alttan alıyosun ama aferin sana kızzzben olsam kesin kavga çıkardı
çarşı izni nasıl veriolar ki bi hafta cumartesi bi hafta pazar mı acaba? genelde pazar oluyo diye duymuştum hani pazar günleri işleri olmuyo ya pek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?