- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #5.361
Selam kızlar bende yeni geldim aranıza
benim sözlümde askerde şuanda ilk çarşısında ve 12 gün sonra kamerada konuşuyoruz
Kıbrısta asker benim sözlüm.
Allahım herkesi tez vakitte kavuştursun ve sabır versin özlem çook zorr
canlarım selamçok kötü bir gece gecirdim dişim beni ağlattı hüngür hüngür ve ta sabah 8 de uyuyabildim 11 gibi askerm aradı arkadaşaından.sesin iyi gelmiyor aşkım dedi anlattım. doktora gittim sonra ilaçları verdi iltihap bitince çekilecek :18: İlk gittiğim hastane 2 dişi çekmek için 200 tl istedi neyse askerimi aradım aşkım böle böle diye k.validemi götürdüğü bir özel diş hekimi varmış k.v anlatmıştı çok memnun kaldım diye.Aşkitellam bana telden tarif etti yolu gittim aah ahh her yerde derdime derman oluyor.Bide çok uykusuz ve kötü bir gece gecirdiğim için kuzucum a neden gec aradın die kızdım terslememe rağmen o özür diledi Aşkım ben özür dilerim lütfen üzülme zaten hastasın dedi bazen kendime çok kızıyorum çok hala akıllanamadım büyümem lazım laf etmeye gelince mangalda kül bırakmıyorum vee günün en güzel kısmı kamerada görüştük gerçi bnm hastane işim geç bittiği için 1 saat falan görebildim yüzünü ama olsun telefonla konuşmak bile o kadar güzelki doya doya...Hoş doyamıyorum ama gayet neşeliydi seni gördüm için nasıl rahatladım dedi.bitanem bnm yaaa sonra nöbet tutarken çok güzel hayaller kurmuş onlardan bahsetti..seviyorum ben bu eşşekimi ya yerim ben onuuu bu hafta cep telefonu alacaktı ama vazgçtik ilk haftadan riske atmayalım dedi önce etrafı kolaçan edeyim nası arıyorlar bakacağım dedi.tamam dedim bende.Birde bugün sevdiceğime ilk defa kendi kazandığım paradan yolladım nasıl hoş bi duyguymuş o da çok mutlu oldu kıyamam şimdi ben onu harcamaya dedi. öyle işte kızlar beşte kalktılar akşam yemeğini yiyelim diye bol bol yesin karnına yemek girsin bari haftada bir gün sabah açık büfe kahvaltı yapmışlar tabağı everest gibi doldurdum görgüsüz gibi yedik halimizi görmeliydin dedi dişimin onca mutsuz etme çabalarına rağmen mutluyum ben ya sevdiceğimin güzel gözlerini gördüm :109: bütün güzel ikoncuklar bana gelsin :103::119::122::129::128::127:
kızlar yaptığım pastalardan albüm yaptım bakabilersiniz.
cnmmm çarşıı bizee bayaa yaradııı ben de çok mutluyummm mesajlaştık telde konuştkk yaaher çarşıyııı dört gözle beklermm arttt sana daa çok geçmişş olsnnnn amaa çekilsn çok ağrı fln olmuoo zatenn ağrı kesicii fln alıosunn hemennn benim son seferler de öylee olduuu pek ağrım yoktuu..bu mutluluk bizee bayaa yetcekkkk gbiii
evet tatlım çok moral oldu ben artık çarşının şafağını sayıcam sadece moralimi bozan tek konu var o da cumartesi olan çarşılarda benim çalışıyo olmam :44: bugün hastane için izinliydim her hafta bi hastalık çıkarrım artık hihi
şeymaaaa ne kadar güzelll yapmışssnn cnmm görüntülerr şahanee hepsininde amaa bi ara iki numaralının tarifini verirsenn çokk makbulee geçerrrr
cnmmmm yookk her haftaa cumartesii olmazzz kiii dün de kızlar diolardı ya tatlımm bi hafta cumartesi bi hafta pazar oluomuş sanırımmmayy çarşı şafağı sayalımmm
canım iki numaralı hangisi 2.sırada olan çikolatalı mı
cnmmmm yookk her haftaa cumartesii olmazzz kiii dün de kızlar diolardı ya tatlımm bi hafta cumartesi bi hafta pazar oluomuş sanırımmmayy çarşı şafağı sayalımmm
cnmm üstüü yıldızlıı flndıı sanırımmm şekllii en baştan ikinciiydii
Eki Görüntüle 715094
bu mu tatlım bu yıldızları bisküviyi un haline getirip bir hamur elde etmiştim onu kalıpla keserek ypıp fırında pişirmiştim tadı gzel olsun die bisküvi tercih ettmkekleride bnm el yapımım pandispanya kullanmıyorum ama sen hazır kek kullanabilirsin
kızlar yaptığım pastalardan albüm yaptım bakabilersiniz.
Hu huuu kizlar misafirleri yolladım geldim
Napiyosunuz bakiimsiradaki dans iconlari bugün carsi izninde özgürce konusup mesajlasip kameradan birbirini goren ciftlerimize gelsin :119::122::118:
nasil nereden bakiyoruz tatlim.:)) ayy cahil gibi pek utandim:)))
cnmmm annemlee bayıldkkk görüntüyeeebisküviyi un hale getrczz hamur elde etcz kalıpla yapcaz pekii kekin üstndeki çikolata nasıl yaptınn bişey daha sorcam bisküviyi hamur elde etmek için ne yaptın sana zahmet onu da anlatsannn
Canım sen hazır kekle mi yapacaksın ona göre tarifimi yazayım sana
ykk cnmm hazır keklee yapmamm ben dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?