351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kampanya fikri güzel canlar haberdar edelim bencede en azından fikir olur.
Evlenme teklifine gelince ilkaytoşum istemiyorum artık etmesin :14: bnm bütün hayallerim yıkıldı düğün hazırlığı yaparken evlenme teklifinin ne anlamı var 9 şubatta söz oldu bizim 14 şubatta bekliyordum etmedi nişan olunca edicek dedim herhalde o da yok artıkın etmesin içime gömdüm ben onu:25:

Beni de bebek sırasına alın bu kasım değil seneye tam kasımda :1: bu kasımda yeni evlenmiş olcaz zaten hahaha tam bi sene dolunca çalışmalara başlayalım nasıl fikir?tam zamanlama bence

beşik kertmesi yapalım mı :49::49::49:

sen önden buyur canım bizi bilgilendirirsin :1:

memnuniyetle kuzucum :9:

Evlenme teklifine gelince ilkaytoşum istemiyorum artık etmesin :14: bnm bütün hayallerim yıkıldı düğün hazırlığı yaparken evlenme teklifinin ne anlamı var 9 şubatta söz oldu bizim 14 şubatta bekliyordum etmedi nişan olunca edicek dedim herhalde o da yok artıkın etmesin içime gömdüm ben onu:25:

öyle deme bence tatlım ya, belki çok büyük bişeyler yapmak istiyordur da o ortamı sağlayamamıştır :31:

kızlar genel olarak hepimiz ceyiz yapıyoruz böle kampanyalı ürünler olunca birbirimizi haberdar edelim mi ?
anneler günü diye cogu yerde vardı kampanya sanırım
internette de denk gelirsek haberdar edelim birbirimizi :)

haklıısın canım ben bu konuda çok cahilim mesela yardım almam lazım sizden:9: bi de beyaz eşya falan en son alınabilir dimi çünkü fiyatları fazla düşmüyo da çıkmıyo da diyorlardı. mesela yeni bi model çıkıyo eskisi ucuzluyo yenisi bi öncekinin fiyatı oluyo.

memnuniyetle kuzucum :9:

öyle deme bence tatlım ya, belki çok büyük bişeyler yapmak istiyordur da o ortamı sağlayamamıştır :31:

bilmiyorum canım sordum kendide öle dedi bende keşke daha küçük bi plan kurup uygulasaydın dedim çünkü bu konuya çok önem veriyordum ben :50:

mesela ben günlük yemek takımları icin rengarek yamuk - kare gibi tabaklar istiyorum
değişik olsun istiyorum varmı internette böle bi site

benimki de diyo sanki senelrdir neden beraberiz evlenmek için zaten niyetimiz bu :9: hep evlilik planları yapıyoruz gelecekten konuşuyoruz falan zaten. sevmiyo böyle şeyleri klişe olarak görüyor.:51: ben de kafaya takımoyrum.sen de takma canım yaa, hep bu filmler yüzünden özeniyoruz yoksa yoktu ki bizde böyle bişey:34:

benimki de diyo sanki senelrdir neden beraberiz evlenmek için zaten niyetimiz bu :9: hep evlilik planları yapıyoruz gelecekten konuşuyoruz falan zaten. sevmiyo böyle şeyleri klişe olarak görüyor.:51: ben de kafaya takımoyrum.sen de takma canım yaa, hep bu filmler yüzünden özeniyoruz yoksa yoktu ki bizde böyle bişey:34:

Bana ne yaa bende istiyorum işte:122: ona kalırsa önceden bizde flörtte yokmuş ama artık var dimi

Bana ne yaa bende istiyorum işte:122: ona kalırsa önceden bizde flörtte yokmuş ama artık var dimi

o da doğru:) ama biliyorum öyle bişey yapamaz benimki, kendi gibi olmaz, dayanamaz, güler :9: ben de sahte davranmasındansa hep doğal olmasını istemişimdir. ne bileyim bu benim düşüncem tabi.:75:

kızlarrr ben bugn çıkcamm bakcm çeyiz mağazalarınaa, annem ben kayınvalidem çıkcazz bi saat sonra kampanyalaraa fln bakcmm size de haber vercemm:1:

o da doğru:) ama biliyorum öyle bişey yapamaz benimki, kendi gibi olmaz, dayanamaz, güler :9: ben de sahte davranmasındansa hep doğal olmasını istemişimdir. ne bileyim bu benim düşüncem tabi.:75:

Senin düşüncen doğru tatlım da bizimki pek bi romantik olduğu için ben alıştım olmayınca eksik hissediyorum bana bi doğum günü yapmıştı herkesin ağzı açık kalmıştı:53:

kizlar merhabalar naber nasilsiniz :3: ne güzel herkes cehiz hazirligina baslamis darisi benim basima insAllah :9: evlenme teklifi konusunda ki inadimi kirabilirsem bende baslicam insAllah ama o bekledigim teklif gelene kadar lafini bile actirmicam evlililigin :19:

Senin düşüncen doğru tatlım da bizimki pek bi romantik olduğu için ben alıştım olmayınca eksik hissediyorum bana bi doğum günü yapmıştı herkesin ağzı açık kalmıştı:53:

hmm o zaman ondan her an herşey beklenir desene:1: belki değişik bişey düşünüyodur bakalımmm:)

kizlar merhabalar naber nasilsiniz :3: ne güzel herkes cehiz hazirligina baslamis darisi benim basima insAllah :9: evlenme teklifi konusunda ki inadimi kirabilirsem bende baslicam insAllah ama o bekledigim teklif gelene kadar lafini bile actirmicam evlililigin :19:

aynen betülcüm keşke bende açtırmasaydım :31: neyse ya amann napalım diyorum şimdi yapcak bişeyim yok ya onadan :1::1:

Back
X