351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

şikayet mi ettiniz az önceki kişiyi :44: evet ya yemekten sonra çöktü resmen gözlerim kapanıyor, şimdi kahve hazırladım kendime sek içiyorum şifa olur inşallah

yazmayı bıraktığı için şikayet etmedim ben . bi de kötü bişey yazmıyo ki şikayet etsek ne dicez:)
afiyet olsunn şifa olsun

acaba nedir nedir

Kendime bir ajanda alacağım canım kapağının ölçüsünde bir tasarım yapıp kapağına yapıştırcam 'şeyma ve tolganın düğün defteri' diye
içine de notlar alıcam mesela bir mağazaya gittim bir takım beğendim kartını alıp sayfaya zımbalıycam fotoğrafını çekebilirsem çekicem fiyat yazcam, fotoğrafın çıktısını alıp sayfaya yapıştırcam gerçekten beğendiklerimi. Notlarımı yazcam eksikelrimi yazcam aldıklarımın üstünü çizcem duygularımı yazıcam...sevdiceğim gelince de seçenekleri sunucam ve secim yapcaz onlar arasından.:114: düğün defteri işte

yazmayı bıraktığı için şikayet etmedim ben . bi de kötü bişey yazmıyo ki şikayet etsek ne dicez:)
afiyet olsunn şifa olsun

tespit falan deyince öyle şey ettim sağol canım, oldu bile :126:
kuzenimin düğünü için elbise almam lazım, nasıl bişey alsam :44:

wuuuuhuuu harikasın tatlım 10 numara bi fikir

tespit falan deyince öyle şey ettim sağol canım, oldu bile :126:
kuzenimin düğünü için elbise almam lazım, nasıl bişey alsam :44:

ne zamana düğün? valla yakın çok görüştüğün bi kuzense farklı, uzak bi kuzense farklı bi elbise alman lazım sanırım:)

ne zamana düğün? valla yakın çok görüştüğün bi kuzense farklı, uzak bi kuzense farklı bi elbise alman lazım sanırım:)

yakın olduğum bi kuzenim tatlım ama uzun bi abiye elbise istemiyorum, kısa çıtı pıtı bişey istiyorum

o zaman dans ikonları bana gelsin:87::122:

evet sıradaki dans ikonları şeyma ve 10 numara fikri için geliyor :124::122::118:

Kızlar sevdiceğim aradı biraz önce pazar günü 8 saat nöbet tuttu bugünde gece ve sabah nöbeti vardı ama hiç şikayet etmiyo maşallah olduğu yeri seviyor komutanlar sinemaya falan götürüyor masa tenisi benim deyimimle 'PLAYSŞEYTAN' falan bile var Baya eğleniyo yani ama kışlaya siviller de girebiliyo mesela kocaman bi market var tershane olduğu için siviller de dolanabiliyo askeriyenin içinde.Bugünde spor salonuna gideceğiz dedi haftada 3 gün devamlı gideceğim dedi.:44: hadi komutan kızları falan varsa orda ay kıskançlığım tuttu yaa sordum yok aşkım dedi ama hadi varsa off bi de ben demiştim eskisi gibi vucüt geliştirme yapsana die sen demiştin ya diyo kendi kendimi kuyuya düşürdüm gitmesin yaaa bananeee

Son düzenleme:

maşallah yaa sen nişanlının askere gittiğinden emin misin bişey olmaz tatlım komutan kızları olsa ne farkeder, o gönlünün sultanıyla nişanlanmış

yakın olduğum bi kuzenim tatlım ama uzun bi abiye elbise istemiyorum, kısa çıtı pıtı bişey istiyorum

evet sıradaki dans ikonları şeyma ve 10 numara fikri için geliyor :124::122::118:

ayy o konuda ihtisasım yok malesef canım kısa elbiselerin çeşidi ve fiyatı daha uygun oluyor ama. mutlaka bulursun güzel bişey

ayy o konuda ihtisasım yok malesef canım kısa elbiselerin çeşidi ve fiyatı daha uygun oluyor ama. mutlaka bulursun güzel bişey

tarihi söylememişim 15 ağustosta düğün .. daha zamanım var ama ramazan girmeden alsam iyi olacak .. oruçken bakamam ki:26: su yeşili moda bu yıl ve benimde çok hoşuma gidiyor da acaba moda diye düğünde herkes su yeşili elbise giymesin ben düğünümde herkes kırmızı ve nar çiçeği giymişti sanki planlı gibi

maşallah yaa sen nişanlının askere gittiğinden emin misin bişey olmaz tatlım komutan kızları olsa ne farkeder, o gönlünün sultanıyla nişanlanmış

bazen bende şüpeleniyorum sınava kendim götürdüm allahtan da ordan emin olabiliyorum yoksa beni mi kandırıyosun sen dicektim adam spor salonuna gidiyor sinemaya gidiyor. gönlünün sultanıyım dimi:26: bişey olmaz dimi spor yapan hatunlara bakarsa vururum onu bakmaz ama bnm sevdiceğim bakmaz demi bakmasın nolur bende gayet zayıf ve çıtı pıtıyım işte bana baksın hep

hee daha varmış ama doğru,ramazanda zor olur.. benim de hoşuma gidiyor aslında su yeşili ama valla rengine bakma bence sana ten rengine yakışan hangisiyse onu al derim.

Benimkide çok rahat ya özel duşu tuvaleti falan bile var hergün sabah sporunu bile yapyo odasında 2 tane balığıda var-:)

balık mı valla kızlar şanslısınız benim kocişkom rahat değil bu kadar ama psikolojisi iyi gidiyor çok şükür perşembe günü arazi başlıyor ama :26: 16 gün sürecekmiş :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…