- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #5.701
hee daha varmış ama doğru,ramazanda zor olur.. benim de hoşuma gidiyor aslında su yeşili ama valla rengine bakma bence sana ten rengine yakışan hangisiyse onu al derim.
tabiki tatlım hangisi tenime uygun olacaksa onu alırım, pudrayı çok seviyorum mesela ama tenime gitmez belki diye düşünüyorum :44: hem güzel hem fiyatı uygun bişey bulmam lazım
Ben herkese dua ediyorum hiç bişeycik olmaz ilkaycım -bi kız erkek balığı var onlarla konuşuyorum dertlerimi anlatıyorum diyo ay kafayı yemeden gelseydi-:)
benim askerimin her gün nöbeti var, gündüz taburda oldugu icin nöbet tutamıo akşamları nöbeti hep o da yoruo cok tabiki gece 3-5 gelio yine )))
mıntıka yapıolarmıs her sabah.ama spor zorunlu değilmiş ama bizimki dio ki göbegi eritip gelcem o yüzden kendi kendine akşam spor yapıo hey allahım ya ))))))))))
bu arada kızlar aşkım onbaşı olmus 2 hafta sonrada cavus olcakmıs
ama orda pek bişe farketmiomus cünkü coook fena devrecilik varmıs :/
aynen canım bu aralar fazla masraf yapmamaya çalış nacizane fikrim, çünkü maddi olarak kolay değil tek başına ev geçindirmek.. bari her zaman giyebileceğin bişey al da kullanışlı olsun her zaman. pudra olabilir neden olmasın giyince farklı duruyo çoğu elbise.
teşekkür ederim canımyok yok içine atmadığı sürece kafayı yemez, balıklara anlatması da güzel
tatlım eşimde her gün nöbet tutuyor .. nöbete giderken telefon ayarlıyor kendine, dün akşam 9-11 nöbeti vardı mesajlaştık yinesenin sayende nöbete koşa koşa gidiyorum bitanem diyor
devircilik her yerde varmış demek ki :26: yakında yeniler gelir bizimkilerde rahatlar
bizimkinin babası emekli astsubay mı üstsubay mı öle bişi yani asker cocugu olarak yetiştiği için cook fena disiplinli
almıo telefon filan cok artis:)) ya yakalanırsam bos yere uzayacak askerliğim diyor
birde orası ankara oldugu icin cok rütbeli var ya bu da tam onları içinde riske atmak istemiyor nabalım bizde beklioz öle ))))))))))
haziranda geliyormus sanırım yeniler
benimki de uzun dönemleri daha cok sevmiş zaten dio 3 tane kısa dönemiz ama sanarsın ki dünya merkezi onlar o yüzden sevmemiş kısa dönemleri )))))))
uzun dönemlerle pek problem yasamıyorum devrecilik var ok yapsınlar sorun değil içinde bulundugu durumu kabullenmiş bizimki :) en temizi de bu aslında
Napıyosunuz bakimm canlarım
mesai bitsin diye bekliyorum, off çok sıkıldım bugünsen napıyorsun canım, kaçta çıkıyorsun işten
aynen bende ya pazartesi sendromu diye birşey bence var6.30da çıkıyorumm bu iş sabrımı taşırıyo ama bugün tasarım bakımından iyi geçti 4 çalışmamda onaylandı baskıya gireceğiz
kızlarr napıosunzz? dışarda nişanlımn çok yakın arkadaşını ve eşini gördkk, çocuk askere gtckmiş ağustosta, bir de bebeklerii varrr kızz çok üzülüoduuu nası geçick diobana tecrübelerini söylee dioo döngü şeklindee gidio iştee, bizimkiler gelck onlar gtck hep böyle sürecek..
merhaba canımevdeyim fırına tavuk koydum pişmesini bekliyorum, nedense bugün yemek yapasım geldi
evli ve çocuklu muAllah yardımcısı olsun :26: benimde çok yakın arkadaşımın eşi gitmedi 1,5 yaşında çocukları var ve daha eşinin ne zaman gideceği bile belli değil bitmedi daha okulu :44:
çokk ii yapmışşsnn cnmm, yemeğini yap yee hem oyalanma da olur senin için, aynennn cnmm çok zor olcakk şimdidennn baya üzülüolarr.. senin arkadaşın için de çok zorrr çocuklaa asker yolu beklemekkbide sınav da kalktıı nasıl olcaksa daha çok ızın dönem mi alınck yoksa kısa dönem mii
oyaladı vallaüzülmezler mi ben son 3 ay kala kötü olmaya başlamıştım sınav kalkınca neye göre uzun kısa yapacaklar bilmiyorum bende kuzum, gerçi zaten o sınavın bi önemi yok diyorlardı, ihtiyaca göre belirleniyordu yine öyle olur bence mesleğine göre
cnmmm seçme de olmazz artıkk eskidn uzun mu kısa mı die işaretliolardı yaa, nişanlımın orda da herkes intikale gidio die çarşılar kalkmış biz de birlikte görüşcezz artt ben birliğe giderimm üzülmüş çok amaa olsun dedimm amaç görüşmekse orda da oturuz ben sana bişeyler getrm yeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?