- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #5.721
tatlım olsun birliğinde görüşürsünüz, gidersin yanına alırsın yiyecekleri içecekleri, piknik havasında geçirirsinizgörüşün de nerde olduğunun bi anlamı yok inan ki
aynenn cnm ben de moral verdim aynısını söyledmm ama bayaa üzülmüşşş nişanlımm olsun görüşünce morali yerine gelirr :)
sen eğlenceli hale getirebilecek şeyler bul tatlım bencemesela telefonuna onun sevdiği şarkılardan at, kulaklığını da götür dinlersiniz nişan albümünüzü götürebilirsin o güzel günleri hatırlarsınız buna benzer bi kaç şey daha bul tatlım zevkli olur, o da çok mutlu olur
aaa evttt cnmm çok saoll çokk doğruu benn bişeylerr bulayımm.. beğendm mobilyaların fotosunu fln çektmm onları da göstercem.. oyalanırr biraz hemm :)
evet bence biraz düşündüğünde ikinizi de mutlu eden ortak şeyler bulursun tatlımmobilyalarda iyi fikir, sorarsın ne düşünüyor diye sedanın askerine yaptırdığı gibi bi listeyi sizde orada otururken yaparsınız birlikte tabi daha önce yapmadıysanız yaptıysanız da o listedeki neleri hallettiniz aldınız ona bakarsınız
Kızlarrr selaaammmbuket gittinmi alışverişe ilkay afiyet olsun fırında tavuk ha mmm
Kızlarrr selaaammmbuket gittinmi alışverişe ilkay afiyet olsun fırında tavuk ha mmm
cnmm hoşgeldnnn napıosunnnn? gttkkk havlu aldımmm çok şeker pembee işlemelii flnnkalpli kek kalıbı alcktm kararsız kaldımmm vazgeçtmmm snr alcmm onu
cnmmm evttt ya şahane fikirlerr verdnnnn çokk saollll :) ben kağıt kalemi hazırlayıp gidiorummm
hoşbulduk cnm sevdiceğinle güle güle kullan tatlımvarmı güzel kampanyalar ben işten fırsat bulupda gidemiyorum ya
cnmmm vardı her yerdee varrr tencerelerdee flnn baya kampanya yapmışlar, kütahya porselende güzell şeyler vardııı, senin neye ihtiyacn varrr şuanda
cnmmm vardı her yerdee varrr tencerelerdee flnn baya kampanya yapmışlar, kütahya porselende güzell şeyler vardııı, senin neye ihtiyacn varrr şuanda
ne demek kuzummesela ben dün eşimle konuşurken bi taraftan dağılmış bi dolabımız vardı onu topluyordum, içinden hatıralarımızı sakladığım kutu çıktı .. bende eşime söyledim işte şuan elimde bana 7 yıl önce çizdiğin bi resim var, 5 yıl önce bana aldığın küçük oyuncak araba var, 3 yıl önce gittiğimiz konser biletleri var, ve elimde senin damatlığının kuşağı, ve benim gelinlik kuşağım var diye tek tek söyleyip o günlerle ilgili konuştuk çok güzeldi çok duygulandı bebişim bazı şeyleri sakladığımın farkında değildi çünkü
sende öyle hatıralarınızı simgeleyen şeyleri götürebilirsin tatlım
cnmm benmde var öyleedoğum günmdee bi yazı hazırlatmıştı nişanlımm geçen yıldan beri duruoo, bizim zaten çok uzun geçmişimz yokk 2011 den berii beraberizz bndee o tarz şeylerii götrymm yanımdaa bide tuttuğum günlüğü mü götrsem?
buket benimki gibi bir düğün defteri yapabilrisin kendine bk daha kolay olcak herşeyi kontrol etmesi
sen bilirsin tatlım, ben günlüğümü geldiğinde vermek istiyorum
günlük değil canım ben bugün yapmaya başladım bir ajanda aldım listelerimi yazdım bir mağazadan baktığım bir ürün vardı mağazaın kartı vardı onu sayfaya zımbaladım resim çekip onu çıktı alıp yapıştırıcam neyi nerde sordum kaç paraydı unutmuycam böle seçeekler hazırlıcam duygularımı düşüncelerimi yazcam düğünle ilgili eksiler listesi alınmışlar listesi.çünkü insan bi süre sonra herşeyin içinde kaybolur:111:nasıl bir günlükk cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?