351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

İyi diyelim iyi olalım canım nişanlımın çarşısı bir hafta cts bi hafta pazar gnü bi hafta da perşmbe günü olacakmış ve ben çalışıyorum perşembelri çok üzüldüm

cnmm bizim de öyle bir hafta cumartesi bi haftaa pazar.. perşembee gününüü ilerleyen zamanlarda bence hafta sonuna kaydırır çarşıları ayarlayan yazıcı ilee konuşurr söyler.. mutlaka bi çözüm bulunurr üzülmeee

perşembe olmazki canımmm. evet belki nöbetlerde değişim yaparlar.. bizimde bir hafta c.tesi, diğer hafta pazar.. nöbetleri bizimkisi yazdığından kendisini perşembeye ayarlamaz sanırım :)

ilkaycım şimdi aklıma geldi, eğer geceleri uyumakta zorlanıyorsan, rahatlatıcı, gevşetici bitkisel çaylar var onlardan içebilirsin yatmadan önce

perşembe olmazki canımmm. evet belki nöbetlerde değişim yaparlar.. bizimde bir hafta c.tesi, diğer hafta pazar.. nöbetleri bizimkisi yazdığından kendisini perşembeye ayarlamaz sanırım :)

canlarım benmki de yazıcı zaten ama komutan ayarlıyor nöbet ve çarşıları.Bunlar sadece temize geçiyor cumartesi pazar olunca çarşı kışlada kalanlar çok nöbet tutuyor kişi az olduğu için o yüzden perşembe uygulamasını getirmişler 3 e bölmüş oldular.

cnmmm anladımm nişanlımn olduğu yerdee kendiler ayarlıoduuu ondann dedim bnde.. cnmm pekiii perşembee mesajlaşmaa flnn dahaa rahatt olur ama işte sorun olur mu

cnmm orayaa gidip görünce ayrılırkenn benn baya kötü oldum.. yanında ağladım.. evt çok zor görmemek ama olsun sen de kavuşcan inş hiç ayrılmamak üzere...

Ins canim benim hepimiz kavusalim bazen cok daha zorluyo insani ozlem.bende bugun o gunlerden birini yasadim.allah yardimcimiz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…