- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
- 48
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.541
Kızlar düğün dergimiz için sayfa tasarımları ve içerik hazırlıyorum neler koyabilirim içerik olarak fikirleriniz?:123:
İyi diyelim iyi olalım canım nişanlımın çarşısı bir hafta cts bi hafta pazar gnü bi hafta da perşmbe günü olacakmışve ben çalışıyorum perşembelri çok üzüldüm
cnmm bizim de öyle bir hafta cumartesi bi haftaa pazar.. perşembee gününüü ilerleyen zamanlarda bence hafta sonuna kaydırır çarşıları ayarlayan yazıcı ilee konuşurr söyler.. mutlaka bi çözüm bulunurr üzülmeee
cnmm bizim de öyle bir hafta cumartesi bi haftaa pazar.. perşembee gününüü ilerleyen zamanlarda bence hafta sonuna kaydırır çarşıları ayarlayan yazıcı ilee konuşurr söyler.. mutlaka bi çözüm bulunurr üzülmeee
perşembe olmazki canımmm. evet belki nöbetlerde değişim yaparlar.. bizimde bir hafta c.tesi, diğer hafta pazar.. nöbetleri bizimkisi yazdığından kendisini perşembeye ayarlamaz sanırım :)
canlarım benmki de yazıcı zaten ama komutan ayarlıyor nöbet ve çarşıları.Bunlar sadece temize geçiyor cumartesi pazar olunca çarşı kışlada kalanlar çok nöbet tutuyor kişi az olduğu için o yüzden perşembe uygulamasını getirmişler 3 e bölmüş oldular.
ilkaycım şimdi aklıma geldi, eğer geceleri uyumakta zorlanıyorsan, rahatlatıcı, gevşetici bitkisel çaylar var onlardan içebilirsin yatmadan önce
yaaa ben yine aşkımı özledim hem de çoook...
cnmm gtcn mi hiç görmeyeee
cnmmm anladımm nişanlımn olduğu yerdee kendiler ayarlıoduuu ondann dedim bnde.. cnmm pekiii perşembee mesajlaşmaa flnn dahaa rahatt olur ama işte sorun olur mu
yok canım gidemeyeceğim maalesef:2:
canım mesaj işimde sorun değil ama kamerada görüşmek varken tatmin etmiyor
cnmm orayaa gidip görünce ayrılırkenn benn baya kötü oldum.. yanında ağladım.. evt çok zor görmemek ama olsun sen de kavuşcan inş hiç ayrılmamak üzere...
çift basamaklara 10 gün
Günaydın kızlarrr
Bugün iş görüşmem var bakalım nasıl geçecek güzelce hazırlandımdua edin bana
günaydınnn cnmm hadi inşş ii geçerr, bizleri de haberdar ett mutlakaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?