- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
- 48
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.521
çok özledim yaa kızlar ben.
İmkanım olsa kıbrısa gitmek bir çarşı izninde azcıkta olsa onu görmek istiyorum.
öyle zorlaşıyorki zaman geçtikçe içimde dahada ağırlaşıyor özlemi
Şafak 109
günaydın kızlar ..
dün gece 10 da uyumuştum .. tuhaf bi gece geçirdim .. rüyamda eve hırsız giriyordu ben uyurken,o kadar gerçekti ki, yatak odasına kadar gelmişti, kapının önünde olduğunu görüyordum ama bir türlü yerimden kalkamıyordum .. sanki üzerimde biri var beni ve gözkapaklarımı bastıyordusonra adam yanıma kadar geldi ve tam bana bişey yapacakken çok zorda olsa uyandım çıldırmak üzereydim sanki sonra telefonuma bi baktım mesaj .. eşimden .. "seni seviyorum karıcım, sabah mesajı gördüğündeki gülümsemen mutluluğun yeter bana" .. oturdum ağladım ne kadar sürdü bilmiyorum ama sonra uyumuşum .. sabaha kadar eşimi gördüm rüyamda ama sürekli uyandım .. tekrar uyudum her uyuduğumda onu gördüm çok yorucu bi geceydi
Günaydın canım...:26: bilinçaltı mı demeli bilmiyorum ama işte kafandakiler kendini dışarı vurmuş.Bilinçaltın kusmuş mu demeliyim biraz garip bir tabir oldu da.Sen daha iyi bilirsin işte ne deniyorsa artık.Bende o gerçek gibi rüyadan bir tane yaşadım askerden dönmüştü sevgilim karşılamaya gittik sarıldım ağladım mutluluktanama bildiğin gerçekti garip...sonra uyandım yoktu düşünün halimi gelmiş de geri götürmüşler gibi hissettim. Nişanlımda bana dün dedi sürekli seni görüyorum rüyamda aralıksız her gece sen özlemini anlatabiliyorsun ağlayabiliyorsun ben burda onu bile yapamıyorum duygularımı anlatacak cümleler kuramıyorum düşün hep birileri var yanımda diyor bu yüzden içimde fırtınalar kopuyor gibi diyor. Dün açtım telefonu ağladım ağladımmm dayanamıyorum artık dedim yapma aşkım ağlama zaten çıkıp gelesim dedi korktum sonra
UFF... okurken ben bunaldım valla.. bi daha kabuslar görmezsin inşallah..
geçmiş olsun canım canını sıkmamaya çalış ya kabuslar görmüşsün ama şimdi rahatlamışsındır inşallah
eşin ne güzel bi mesaj atmış ama yaaa üzülme daha fazla bak ne kadar şanslısın inşallah hep böyle devam etsin sevginizzzz. eşinin mesajını düşün ve gülümseeeeecanım bilmiyorum sadece bilinçaltı değildi bence, karabasan mı diyorlar bi durum var ya hani o oldu sanki
sen pazar gününden beri kendini çok harap ettin canım yaa :26: biraz keyiflen hadi, modunu biraz da olsa değiştirecek bişeyler yap bugün iş çıkışı :44:
teşekkür ederim canım, inşallah bi daha olmaz :26:
hala etkisindeyim canım ama gece ki kadar değil tabi :26: karabasanın ardından bilmediğim bi numaradan eşimin mesajını görünce çok kötü oldum
eşin ne güzel bi mesaj atmış ama yaaa üzülme daha fazla bak ne kadar şanslısın inşallah hep böyle devam etsin sevginizzzz. eşinin mesajını düşün ve gülümseeeee
kalp kalbe karşıdır canım bence hissettievet onun mesajına çok duygulandım zaten tatlım .. bide öyle bi kabusun ardından telefonumda o mesajı görmem beni daha da çok etkiledi .. ona çok ihtiyacım vardı o anda, yanımda olsaydı kocaman sarılırdım .. kendisi yoktu ama sanki hissetmiş gibi mesajı vardı :26:
kalp kalbe karşıdır canım bence hissettio hep yanında zaten merak etme , sadece madden yanında yok bu ara.
hissetti canım bence detoparlanamadım galiba .. işyerinde herkes soruyor neyin var bugün senin diye :44: anlattım geceyi, bi tanesi sen çok korkmuşsun istersen bi kaç gün sende kalayım için rahat etsin dedi .. bu akşam gelecek bana :44:
iyi bakalım , belki bi süre iyi olur ama kendi kendine de kalmaya da alışmalısın sanırım:26: ama sana tavsiyem haftasonları boş durma mutlaka dışarı çık hava al arkadaşlarına git gez..
canım bilmiyorum sadece bilinçaltı değildi bence, karabasan mı diyorlar bi durum var ya hani o oldu sanki
sen pazar gününden beri kendini çok harap ettin canım yaa :26: biraz keyiflen hadi, modunu biraz da olsa değiştirecek bişeyler yap bugün iş çıkışı :44:
hala etkisindeyim canım ama gece ki kadar değil tabi :26: karabasanın ardından bilmediğim bi numaradan eşimin mesajını görünce çok kötü oldum
Canım bende yarın iş görüşmesine gidiyorum ya inşallah iyi olursa biraz daha keyfim gelecek...Akşamda kardeşim geldi telefonunu aldım yarım saat konuştuk daha iyiyim biraz duygularından falan bahsetti işte yukarıda yazmıştım..Eşin hissetmiş beni bir ara acayip şekilde korkutuyorlardı tansiyonum çıkmış oluyodu uyndımda o kadar yani..ayrı şehirlerdeydik o zaman.gece kalktım birden korkup. o saatte uyuyor ama uynamış ve telefonu kesinlikle sessizde olur ben mesaj atmıştım aşkım korkuttular yine yanımda olsan sarılsan meleğim desen die telefonu duymadığı halde (zaten duyamaz da sessizde:) birden huzursuzlukla uyndım diyor senle ilgili kötü birşey olduğu hissine kapıldım ve hemen telefonu elime aldım diyor bakmış benden mesaj gelmiş.gecenin 4 ü meleğim diye mesaj geldi bana ben attıktan 1 dk sonraşok oldum tabi hissetmişti adım gibi biliyorum ben sevenler arasında böyle bir bağ var
günaydın kızlarr ya böyle yapmayın bakın 155 günün 3 te 1 i bitti bileeegeçmiş olsun hepimize
iki defa daha böyle günler yaşicaz hem daha çok alışmış olucaz daha rahat olucak emin olun. ilk zamanlar çok zor geçti çünkü hiç böyle bizi bırakmamışlardı uzun süre.. 2. evrede de biraz zorlanabiliriz. ama son evrede, yani son 50 gün zatenn çoooook umutlu mutluu geçecekkk çooooooooook az kalmış olacak sadece 1,5 ay .
canım bilmiyorum sadece bilinçaltı değildi bence, karabasan mı diyorlar bi durum var ya hani o oldu sanki
İnşallah bende evleneceğim çook güzel bir gelin olacağımcanım ne güzel nişanlında hissetmişinşallah bu günler geçecek ve ben yine kocama sarılarak uyuyacağım
evet canım değişiklik olur senin için biraz, zaman daha hızlı geçerben alışmıştım kendim kalmaya ama ben sende kalayım diyen birine de yok gerek yok demek istemedim, ayıp olur diye :44: hem biraz kafamı dağıtır belki
haftasonu mu ben doldurmaya çalışmıştım geçen hafta ama arkadaşlarımın hepsinin bi programı vardı .. bi tanesi ben akşam sana uğrarım dedi gelmedi, gelemiyorum diye haberde vermediben yine de evde bişeyler yapmaya çalıştım kendi kendime
zorlaştırmayalım canım kolaylaştıralım, her gün daha güzel geçmeli şafak yaklaştıkçaa.. gelecek planları yapalım, kalbimiz umutla dolsunnn...insAllah dedigin gibi olur canim hergün sanki biraz daha zorlaşıyor ama gececek gecmeli. Sokakta el ele tutuşan ciftleri göremeye tahamùl edemez oldum offf dönsünler artık ulaşamamak sesinin duyamamak ne zormuş
evet canım değişiklik olur senin için biraz, zaman daha hızlı geçer
o zaman hafta içi akşamları program yapabilrsin kendine iş çıkışı.. her gün değil tabi ama en azından bir iki gün eve geldiğinde zaaten yorgun olursun kafayı vurduğun gibi uyursun mışıl mışıll
kızlarr nasılsnzz napıosunzz, geçmişee pek bakamıorumm çok sayfaa birikmişş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?