- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.501
ya biz nasıl evlenicez para biriktiremedik ki biz doğru düzgün:26: nasıl olcak bu işler:26: askerden hemen dönünce evlenemeyiz galiba. evlenenler nasıl evleniyo maddi durumu iyi olmadan nasıl evleniyolar anlamıyorum. :44:
Ben yine ağlıyorum ya noluyor bana böyle
Bi sarki mi dinledin canim:26: belki de askerinle konustun simdi kapattin telefonu
az once kocam aradi beni de .. kendi hattindan hemde.. kislaya dönmüş bi gorev icin .. hem benimle konusuyordu hemde biseyler sayiyordu.. 7 dakika konustuk ben hep sorular sordum, o hep cevapladi.. ben agladim.. agladigimi anlamsin diye hic konusmadim.. sadece kisa kisa soru sordum.. araziye gittiginden beri 1-2 dk konusuyoruz ve ben hep agliyorum ve o araziye gittiginden beri telefonu kapatirken seni seviyorum diyor, ben telefonu kapatmasini bekleyip aglamaya devam ediyorum.. sonra da toparliyorum kendimi.. 5 gündür boyle bi döngü var .. her telefonda seni seviyorum demezdi .. 5 gundur itinayla seni seviyorum diyor.. beni daha da hüzün basiyor, aglamaktan bende seni seviyorum'u zor soyluyorum
yeter artık gelsinler yaaa yeter yeter
İşe gitmek istemiyorum hiçbişey yapmak istemiyorum
sadecee yatağımda ağlamak istiyorumnolur allahım çabuk bitsin dayanamıyorum
Seyma yapma boyle, birazdan askesorlude hat gelir ve seni arar askerin:26: o arayinca inan biraz da olsa rahatlayacaksin:26:
ya biz nasıl evlenicez para biriktiremedik ki biz doğru düzgün:26: nasıl olcak bu işler:26: askerden hemen dönünce evlenemeyiz galiba. evlenenler nasıl evleniyo maddi durumu iyi olmadan nasıl evleniyolar anlamıyorum. :44:
Ben o gittiginden beri bu topikten baska bi yerde kocama olan ozlemimden bahsetmiyorum kuzumsadece onlar sorarlarsa "asker nasil" diye .. iyi diyorum alismaya calisiyor iste diyorum.. kimseyi sikmamaya özen gosterdigim halde yinede yalniz hissediyorum kendimi.. ama kizmamam lazim kimseyr .. herkes kendi hayatini yasiyor çünkü.
aynennnn nasil olcak o issss bnde blmiyrummm :44::44:
off sorma canım bi yandan yaz geliyor dügünler arttı heveslenip cehiz felan başlim bi taraftan diyorum sonra da daha kpss var para biriktireğiz de evlencezAllah yardimcısı olsun hepimizin :/
kızlarr benn döndmmm evimee :) ordaa hiç giremedm burayaa, akşamları evde değildkkk, askerine kavuşmak çok güzel amaa ayrılmakk çok zorrr, çok kötü oluosunn.. sizleri de özledm.. hepinizi öpüroum ii geceler..
günaydın kızlar ..
dün gece 10 da uyumuştum .. tuhaf bi gece geçirdim .. rüyamda eve hırsız giriyordu ben uyurken,o kadar gerçekti ki, yatak odasına kadar gelmişti, kapının önünde olduğunu görüyordum ama bir türlü yerimden kalkamıyordum .. sanki üzerimde biri var beni ve gözkapaklarımı bastıyordusonra adam yanıma kadar geldi ve tam bana bişey yapacakken çok zorda olsa uyandım çıldırmak üzereydim sanki sonra telefonuma bi baktım mesaj .. eşimden .. "seni seviyorum karıcım, sabah mesajı gördüğündeki gülümsemen mutluluğun yeter bana" .. oturdum ağladım ne kadar sürdü bilmiyorum ama sonra uyumuşum .. sabaha kadar eşimi gördüm rüyamda ama sürekli uyandım .. tekrar uyudum her uyuduğumda onu gördüm çok yorucu bi geceydi
günaydın kızlar ..
dün gece 10 da uyumuştum .. tuhaf bi gece geçirdim .. rüyamda eve hırsız giriyordu ben uyurken,o kadar gerçekti ki, yatak odasına kadar gelmişti, kapının önünde olduğunu görüyordum ama bir türlü yerimden kalkamıyordum .. sanki üzerimde biri var beni ve gözkapaklarımı bastıyordusonra adam yanıma kadar geldi ve tam bana bişey yapacakken çok zorda olsa uyandım çıldırmak üzereydim sanki sonra telefonuma bi baktım mesaj .. eşimden .. "seni seviyorum karıcım, sabah mesajı gördüğündeki gülümsemen mutluluğun yeter bana" .. oturdum ağladım ne kadar sürdü bilmiyorum ama sonra uyumuşum .. sabaha kadar eşimi gördüm rüyamda ama sürekli uyandım .. tekrar uyudum her uyuduğumda onu gördüm çok yorucu bi geceydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?