351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ben yine ağlıyorum ya noluyor bana böyle

Bi sarki mi dinledin canim:26: belki de askerinle konustun simdi kapattin telefonu

az once kocam aradi beni de .. kendi hattindan hemde.. kislaya dönmüş bi gorev icin .. hem benimle konusuyordu hemde biseyler sayiyordu.. 7 dakika konustuk ben hep sorular sordum, o hep cevapladi.. ben agladim.. agladigimi anlamsin diye hic konusmadim.. sadece kisa kisa soru sordum.. araziye gittiginden beri 1-2 dk konusuyoruz ve ben hep agliyorum ve o araziye gittiginden beri telefonu kapatirken seni seviyorum diyor, ben telefonu kapatmasini bekleyip aglamaya devam ediyorum.. sonra da toparliyorum kendimi.. 5 gündür boyle bi döngü var .. her telefonda seni seviyorum demezdi .. 5 gundur itinayla seni seviyorum diyor.. beni daha da hüzün basiyor, aglamaktan bende seni seviyorum'u zor soyluyorum

yeter artık gelsinler yaaa yeter yeter

Nefret ediyorm ya konuşmak isteyip de konuşamamaktan arayamıyor ankesörlülerde hat gitmiş bnm de kontorüm bitti evde de kimse yok

İşe gitmek istemiyorum hiçbişey yapmak istemiyorum
sadecee yatağımda ağlamak istiyorum nolur allahım çabuk bitsin dayanamıyorum

İşe gitmek istemiyorum hiçbişey yapmak istemiyorum
sadecee yatağımda ağlamak istiyorum nolur allahım çabuk bitsin dayanamıyorum

Seyma yapma boyle, birazdan askesorlude hat gelir ve seni arar askerin:26: o arayinca inan biraz da olsa rahatlayacaksin:26:

Son düzenleyen: Moderatör:

off sorma canım bi yandan yaz geliyor dügünler arttı heveslenip cehiz felan başlim bi taraftan diyorum sonra da daha kpss var para biriktireğiz de evlencez Allah yardimcısı olsun hepimizin :/

bana ankesörlüde hat yok diyor ama geri araması olmayan ankesörlüleri aradım meşgul bu insanla nasıl konuşuyo peki dışrıdan aramadığına göre askerler arıyo demekki

anladım canım ben de sıkmak istemiyorum kimseyi ama sorduklarında bazen tutamıyorum kendimi anlatıyorum. ama olumsuz bişey anlatmamaya çalışıyorum dediğin gibi. çünkü daha çok üzüleceğiz bunlardan sürekli bahsedersek, biliyorum..

aynennnn nasil olcak o issss bnde blmiyrummm :44::44:

off sorma canım bi yandan yaz geliyor dügünler arttı heveslenip cehiz felan başlim bi taraftan diyorum sonra da daha kpss var para biriktireğiz de evlencez Allah yardimcısı olsun hepimizin :/

aminn .. acele etmek istemiyrm aslında ama aslında acele de değil ki, kaç senedir beraberiz artık bi ciddi bi şey olsun istiyorum.:26: herkes borçla harçla evleniyor herhalde öyle olucak, ya da aileler yardım edicek eğer varsa. hiç bilmiyorum yaa herkes için hayırlısı olsun acele etmeyelim kızlar en iyisi..

kızlarr benn döndmmm evimee :) ordaa hiç giremedm burayaa, akşamları evde değildkkk, askerine kavuşmak çok güzel amaa ayrılmakk çok zorrr, çok kötü oluosunn.. sizleri de özledm.. hepinizi öpüroum ii geceler..

hoşgeldin canımm inşallah iyi vakit geçirmişsindir, görüşürüzz gene ben de gidiyorum iyi geceler herkeseeee

Kıyamam ya benim kuzum da santral nöbetinde olduğ için her gece gazete okuyo bişeyler yapıyo filan
Hergün tatillere turlara bakıyomuş.Yazın tatile gidicez kesin de diyo bak yüzen gemi turları var evlendiğimizde filan gitsek ya yunanistan adalarına diyo Kıyamam ya yerim onu ben

çok özledim yaa kızlar ben.
İmkanım olsa kıbrısa gitmek bir çarşı izninde azcıkta olsa onu görmek istiyorum.
öyle zorlaşıyorki zaman geçtikçe içimde dahada ağırlaşıyor özlemi

Şafak 109

günaydın kızlar ..
dün gece 10 da uyumuştum .. tuhaf bi gece geçirdim .. rüyamda eve hırsız giriyordu ben uyurken,o kadar gerçekti ki, yatak odasına kadar gelmişti, kapının önünde olduğunu görüyordum ama bir türlü yerimden kalkamıyordum .. sanki üzerimde biri var beni ve gözkapaklarımı bastıyordu sonra adam yanıma kadar geldi ve tam bana bişey yapacakken çok zorda olsa uyandım çıldırmak üzereydim sanki sonra telefonuma bi baktım mesaj .. eşimden .. "seni seviyorum karıcım, sabah mesajı gördüğündeki gülümsemen mutluluğun yeter bana" .. oturdum ağladım ne kadar sürdü bilmiyorum ama sonra uyumuşum .. sabaha kadar eşimi gördüm rüyamda ama sürekli uyandım .. tekrar uyudum her uyuduğumda onu gördüm çok yorucu bi geceydi

Günaydın canım...:26: bilinçaltı mı demeli bilmiyorum ama işte kafandakiler kendini dışarı vurmuş.Bilinçaltın kusmuş mu demeliyim biraz garip bir tabir oldu da.Sen daha iyi bilirsin işte ne deniyorsa artık.Bende o gerçek gibi rüyadan bir tane yaşadım askerden dönmüştü sevgilim karşılamaya gittik sarıldım ağladım mutluluktan ama bildiğin gerçekti garip...sonra uyandım yoktu düşünün halimi gelmiş de geri götürmüşler gibi hissettim.Nişanlımda bana dün dedi sürekli seni görüyorum rüyamda aralıksız her gece sen özlemini anlatabiliyorsun ağlayabiliyorsun ben burda onu bile yapamıyorum duygularımı anlatacak cümleler kuramıyorum düşün hep birileri var yanımda diyor bu yüzden içimde fırtınalar kopuyor gibi diyor. Dün açtım telefonu ağladım ağladımmmdayanamıyorum artık dedim yapma aşkım ağlama zaten çıkıp gelesim dedi korktum sonra

UFF... okurken ben bunaldım valla.. bi daha kabuslar görmezsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…