- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.601
canım ama sizin de bizim de evlilik kışa doğru olacağı için hava durumu uygun olur mu.. :44:
ooo 1400 lira çok uygunmuşşşşşşşşşgerçi başka masraflar da olacak ama doğru söylüyorsun asker dönüşü de stres atması lazım insanın. şimdi anladım herkesin araba parası falan dediği yurtdışı turlar falan sanırım.
cnmmm kaç günüü geçtii dimii ne kadar kaldı arazide pekii, sizin de görüşmeyee az kaldııı inşş çok güzelll geçer, ikinize dee moralll olcakkk.. ordan tabi sınırlı arıo ama gelince şaak düşckk o yanına seviniolardrr
Buketcim 7haziranda doneceklermisnedense ben o araziye gittiginden beri her aradiginda agliyorum neden agladigimi bile anlamiyorum:26:
Neyse siz güzel konulara girmissiniz, hayalleriniz gercek olsun kizlar
cnmm haklısınnnn konuşmak dahaa zor, biraz daha zor koşullarda olduğunu düşünüosunn.. ama bak bişey kalmamış çok az gün kalmış.. eşin gelck snr sen gtcksn eşinin yanına.. o günlerii düşünnn bak ii gelicek
Biliyorum canim, gidecegimi de düşünüyorum. . Orda zor sartlarda da sauilmaz yine de iyi yani durumu ama nedense tutamaz oldum gozyasimi.. insallah bir an once gelsinde araziden rahatlayacagim
cnmm artt yurt dışı turlar daa ucuzladı eskisi kadar pahalı değill.. turlar çoğaldııı yaa uçak firmaları arttı eskisi kadar çok olmuoo
Buketcim 7haziranda doneceklermisnedense ben o araziye gittiginden beri her aradiginda agliyorum neden agladigimi bile anlamiyorum:26:
Neyse siz güzel konulara girmissiniz, hayalleriniz gercek olsun kizlar
evet canım tabi o stres iş güç arasında bi de pasaport ve vize işlemleriyle uğraşılırsa gidilebilir
canım eşinin durumu mu kötü neden ağlıyorsun? yoksa sen mi boş yere kuruntu yapıyorsun:26:
sağol canım güzel güzel konuşuyoruz işte sen de katıl
Yok kayın babam hala erken diyorahahahahahaa aynennn cnmm gavuşalımmm arttt snrrr hep gezelimmmmsizz düğün yerine karar verdnz mii
aman ya taksitle öderiz napalımcanım ama sizin de bizim de evlilik kışa doğru olacağı için hava durumu uygun olur mu.. :44:
ooo 1400 lira çok uygunmuşşşşşşşşşgerçi başka masraflar da olacak ama doğru söylüyorsun asker dönüşü de stres atması lazım insanın. şimdi anladım herkesin araba parası falan dediği yurtdışı turlar falan sanırım.
Biliyorum canim, gidecegimi de düşünüyorum. . Orda zor sartlarda da sauilmaz yine de iyi yani durumu ama nedense tutamaz oldum gozyasimi.. insallah bir an once gelsinde araziden rahatlayacagim
evet canım tabi o stres iş güç arasında bi de pasaport ve vize işlemleriyle uğraşılırsa gidilebilir
canım eşinin durumu mu kötü neden ağlıyorsun? yoksa sen mi boş yere kuruntu yapıyorsun:26:
sağol canım güzel güzel konuşuyoruz işte sen de katıl
Esimin durumu iyi tatlim bunu biliyorum ama bi iki dakika sesini duymak yetmiyor belkide .. yasadiklarimi duygularimi onunla paylasinca enerjimi atiyordum ben.. simdi konusamamaktan boyle gerilip sesini duydugum anda koyuveriyorum heralde:26:
haklısın canm sen de haklısın tabi.. ama az kaldı araziden dönecek daha rahat konuşacaksınız. hadi sen de bizim evlilik muhabbetine katıl. deneyimlisin aramızdaki tek evlisin sanırım
Evet gelince rahatlarim insallah
Balayina gitmenizi tavsiye ederim tabi kizlar..biz bodruma gitmistik agustos sonu eylul basinda egedeydik yani ve suyu sogumaya başlamıştıbi egeli olarak eger denize girecekseniz eylulden sonraysa balayiniz Akdeniz'e gidin derim
Cidden konuşmak bile çok iyi geliyor uzun sohbetlerimiz olurdu bizim yan yana iken de çok konuşur muhabbet ederdik biz...Telefonda da uzun konuşunca sanki biraz önce yanından gelmiş gibi hissediyorum kısa süreliğinide olsa...Ama ihtiyaç duyup da konuşamazsam çok kötü oluyorum ağlıyorum bende ilkay gibi.:26: herkes nişanlıma bu kadar ne konuşuyorsunuz biz 10dk dan sonra susup kalıyoruz diyormuşValla bizim konuştukça konuşasımız geliyor bende size şaşırıyorum demiş
Yok kayın babam hala erken diyorçok sinirlendim nişanlım da ben konuşurum babamla sen üzülme dedi
aman ya taksitle öderiz napalımuygun ve 9-10 şehir geziyosun ets tur hava uygun olur güney daha da sıcak oluyo hem aşırı sıcakta ben çok kötü oluyorum
üzülme canımmm benim allah yardımcıları olsun
Balayina gitmenizi tavsiye ederim tabi kizlar..biz bodruma gitmistik agustos sonu eylul basinda egedeydik yani ve suyu sogumaya başlamıştıbi egeli olarak eger denize girecekseniz eylulden sonraysa balayiniz Akdeniz'e gidin derim
hmm doğru akdeniz daha sıcak olur.benim büyük ihtimalle yaz mevsimine denk zaten gelmicek canım. bahar mevsiminde olsa güzel olabilir ,böyle turla falan gidilebilir. ama pek düşünmedim bunun üzerine daha. evlilik çok zor işmiş valllaa, çeyiziydi, eviydi, eşyası, düğünü, balayı.. hem stres hem para
konuşacak şeylerinizin olması ve bitmek bilmemesi, birbirinizle vakit geçirmekten zevk almanız.. bence bunlar evlilik için doğru adamı bulduğunun kanıtları
hmm doğru akdeniz daha sıcak olur.benim büyük ihtimalle yaz mevsimine denk zaten gelmicek canım. bahar mevsiminde olsa güzel olabilir ,böyle turla falan gidilebilir. ama pek düşünmedim bunun üzerine daha. evlilik çok zor işmiş valllaa, çeyiziydi, eviydi, eşyası, düğünü, balayı.. hem stres hem para
konuşacak şeylerinizin olması ve bitmek bilmemesi, birbirinizle vakit geçirmekten zevk almanız.. bence bunlar evlilik için doğru adamı bulduğunun kanıtları
cnmm ayarlanır inşşş hemenn senn de brz rahatlarsın.. nişanlınn halleder ordann konuşur ailesi ilee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?