351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmm askerlik engel oluo bişeyleree.. askerlikten snrrr hem iş güç durumlarını ayarlar sevgilin, uzn süre bak nişanlı kalmamış olursnzzz ve en güzelii bu inan ki

Biz de tartismadik da, gerildik biraz az önce :-( çok hassaslastim son günlerde :-(

neden böylee oldukk kiii biz de sonra tekrar konuştuk ikimzde özür dilioruzzz burada çok farklı oluosunn, buranın psikolojisi çok farklı dio, üzüldmm kim bilir nelerle uğraşıolar..

bende yaa bi de ilgi bekliyorum sürekli ağlamaklıyım

neden böylee oldukk kiii biz de sonra tekrar konuştuk ikimzde özür dilioruzzz burada çok farklı oluosunn, buranın psikolojisi çok farklı dio, üzüldmm kim bilir nelerle uğraşıolar..

Benim hassaslasmam onun da düşünmeden konusmasi gerdi bizi :-( sabah uyandığımda, soylediginde bir şey yok ki mantikli diyeceğimi biliyorum ama şu an bunu idrak edemiyorum.

Benim hassaslasmam onun da düşünmeden konusmasi gerdi bizi :-( sabah uyandığımda, soylediginde bir şey yok ki mantikli diyeceğimi biliyorum ama şu an bunu idrak edemiyorum.

cnmm aynısını biz tartışmadan sonra nişanlım ile konuştk, ben hassaslaştım o düşünmeden konuştu.. oluo iştee maalesef; özlemden, uzaklıktan oluo.. her daim çok ii konuşmalar olamıo sen de bliosunn bakk aslnda bişey yok.. şimdi hassaslaştın daha farklı düşünüosun.. yrn hiç bişey olmamış gbi konuşcaksnz

Kızlarr günaydın dün görüşme güzel geçti yorgundum ve eve geç geldim yazamadım size emel üzüldüm askerine canım ama yıpratma kendini illaki zorluklar oluyor Allahım yardımcıları olsun.Zaman geçtikçe daha iyi olacaklardır.
Kızlar siz de gerilip tartışmavari birşeyler yaşamışsınız özlem gerçkten geriyor sakin olmalıyız ama olamıyor iki tarafta:44:
Canım sevgilin sana gelince güzel bir evlenme teklifi yapar senle ciddi düşündüğünü biliyorsan sorun etme bence çünkü erkekler garantici şartları oluşturmayı bekliyorlar.
Nagihancım hayırlı olsun neler aldın bakim sen bize de göster

tatlım işi kabul ettin mi? cumartesileri nasıl çalışacaksın orda başlarsan sevindim güzel geçmesine

tatlım işi kabul ettin mi? cumartesileri nasıl çalışacaksın orda başlarsan sevindim güzel geçmesine

Bugün karar vercem cumartesi tam gün tatil burdan aldığımdan 250 lira daha fazla para alcam.Gün içinde sakin kendi odam olabilecek bir yer birde diploma yi götürdüğüm zaman en üst limitten yatacakmış sigorta tek sorun ulaşım 7.30 da servisde olmam lkazım ama idare edicez artık evlenince nişanlım beni bırakır onun iş yerine yakın zaten ne diyorsunuz canlar:44:

canım tam gün tatil olması harika maaşında artacak, kendi odan olacak süper bence evleninceye kadar idare edebilirsin ulaşım sıkıntını ..

canım tam gün tatil olması harika maaşında artacak, kendi odan olacak süper bence evleninceye kadar idare edebilirsin ulaşım sıkıntını ..

Bencede sigorta durumu da hoşuma gitti.bir de onla bunla muhatap olmak zorunda değilim tek kişi bayan patronum o da çok anlaştığım biriydi. şu anda avantajlı birden 250 lira yükselmek de iyi para gerçekten ve burda yol parası masrafım olmayacak yemekleri gayet güzelmiş ve daha yaratıcı çalışmalar isteyen bir yer bende öyle istiyordum

bence cumartesi tam gün tatil olması ve maaşının 250 lira artacak olması şu dönemde sana ilaç gibi gelecek tatlım birde tavsiyem yeni işine başlamadan kendine bi hafta kafa tatili ver istifanın ardından hemen başlama

evet dimi. bence de ilaç gibi gelcek bakalım işte asıl mesele ben buraya nasıl çıkacağımı sölücem off hiç sevmediğim durumlar canım:44:

evet dimi. bence de ilaç gibi gelcek bakalım işte asıl mesele ben buraya nasıl çıkacağımı sölücem off hiç sevmediğim durumlar canım:44:

benimde zorlandığım bir konudur bu özellikle de benim resmi olarak orda bulunmamın şart olduğu iş yerinde daha büyük sıkıntımdır :26: canım 15 gün öncesinde söylemek zorundasın çıkacağını, sen en kısa zamanda söyle en kısa zamanda da yerine birini bulsunlar ordan daha iyi bi yer bulmuşsun çıkmak istemek en doğal hakkın, onlarda bunu kabul etmek zorundalar

öyle tabi benim burda resmiyetim yok zaten de..birde canım biz burda 2 tasarımcıyız. yani ben gittiğimde zaten bir kişi var burda ondan dolayı rahatım biraz.zaten ayın 5 inde maaş alıcam işte.ondan sonra çıkarım.ve geçenlerde bana kendini topla aklın sürekli nişanlında toplayamıyorsan gel açıkça konuşalım demişti çok sinirlenmiştim kendi yaptığı sistemsizliklere bakmıyorlar

sen gittiğinde oranın işlevi tehlikeye girmeyecek o zaman daha rahat çıkarsın tatlım gel açıkça konuşalım demiştiniz, açıkça konuşmaya geldim dersin

sen gittiğinde oranın işlevi tehlikeye girmeyecek o zaman daha rahat çıkarsın tatlım gel açıkça konuşalım demiştiniz, açıkça konuşmaya geldim dersin

Öyle dedi evet, hiçbirşeyden memnun olmuyor zaten 6 aydır buradayım 2 defa demiştir eline sağlık şu da güzel olmuş diye.ordan urdan topladığı şeylerle bize tasarım yaptırmaya kalkıyor başka bi tasarımcının çalışmasının üstünde çalışma yapmamı istiyor çok sıktı bunlar beni ve canım ofis o kadar küçükki insanlarla dip dibe olmaktan sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…