- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.621
Evlilik degilde evlilik oncesi dönem zor tatlim, stresliama evlilik bal gibi
aaayyy ne güzel yaa bizde evleniriz inş yakın zamanda :87:
Evet hem stresli hem çook güzelmiş ben ucundan başladımİnşallah tatlım valla allah biliyor 2.5 senedir daha bir defa bile aman ben bu adamla ne konuşsam demedim hiç sıkılmadım bir dondurma yemeyi bile eğlenceli hale getirdik kavgalarımız bile tutkulu oldu özlediğimiz için kavga ettik hep görüşememekten...Bilmiyorum ya ilkay bizi aydınlatır bu konuda ama sanki o yanımdayken bana asla birşey olmayacak gibi geliyor her giydiği ona yakışıyoor sanki, sanki dünyanın en yakışıklı erkeği o, içim kaynıyo baktıkça onunla gülmeye doyamıyorum ve ne olursa olsun ne yaşarsak yaşayalım bir sarılışımız yetiyor sorunlar her ilişkide oluyor tabi ama hiç eksilmedi sevgim
İlkay bu duyguların taam bi adı varmı sevgi, aşk, güvenme ihtiyacı? Nedir bizi onlara bağlayan
canım öncelikle Allah aşkınız artırsın"o yanımdayken asla bana bişey olmayacakmış gibi geliyor" cümlesi güzel ama sınırda bi cümle, yani sınırı biraz aşarsa bu duygu, onsuz bi birey olamazsın canım.. yok sınırında dengeli götürüyorum dersen güven veren bi his tabi ben bundan 3-4 sene öncesinde ilişkimizde "sensiz yaşayamam ben" der dururdum .. ben bunu söyledikçe onun beni daha fazla üzdüğünü farkettim sonra .. oysa eşim hep derdi, "deme öyle tabi ki yaşarsın ya" derdi kızardım nasıl bunu söyleyebilir diye :26: sonra düşündüm dedim hani "ben" nerde? yok ki ortada, olmayan bi ben'i bu adam ne kadar sever ki? farkettim ki eşim ona muhtaç olmamı istemiyor, güçlü kadın istiyor, yeri gelsin kendisine karşıda ayakları üstünde dursun istiyor .. sonra değişmeye başladım, kavgaların ardından ilk arayan ben olmamaya, hep özür dileyen ben olmamaya başladım ve böyle bambaşka bi mutluluk bizimle oldu yani işin özü "birey" olduğumuzu asla unutmamalıyız .. o olmazsa ölürüm demeyin.. bağlılıkla, bağımlılığı ayırt ettiğiniz anda daha huzurlu oluyorsunuz
sevgimizin her geçen artması da büyük bi nimet bu arada, farkına varın
canım öncelikle Allah aşkınız artırsın"o yanımdayken asla bana bişey olmayacakmış gibi geliyor" cümlesi güzel ama sınırda bi cümle, yani sınırı biraz aşarsa bu duygu, onsuz bi birey olamazsın canım.. yok sınırında dengeli götürüyorum dersen güven veren bi his tabi ben bundan 3-4 sene öncesinde ilişkimizde "sensiz yaşayamam ben" der dururdum .. ben bunu söyledikçe onun beni daha fazla üzdüğünü farkettim sonra .. oysa eşim hep derdi, "deme öyle tabi ki yaşarsın ya" derdi kızardım nasıl bunu söyleyebilir diye :26: sonra düşündüm dedim hani "ben" nerde? yok ki ortada, olmayan bi ben'i bu adam ne kadar sever ki? farkettim ki eşim ona muhtaç olmamı istemiyor, güçlü kadın istiyor, yeri gelsin kendisine karşıda ayakları üstünde dursun istiyor .. sonra değişmeye başladım, kavgaların ardından ilk arayan ben olmamaya, hep özür dileyen ben olmamaya başladım ve böyle bambaşka bi mutluluk bizimle oldu yani işin özü "birey" olduğumuzu asla unutmamalıyız .. o olmazsa ölürüm demeyin.. bağlılıkla, bağımlılığı ayırt ettiğiniz anda daha huzurlu oluyorsunuz
sevgimizin her geçen artması da büyük bi nimet bu arada, farkına varın
cnmmm hakkaten güçlü kadın istiolarr onu ben de anladımm bazı tecrübelerden sonra.. çocuk gbi olmaa cümlesi de nişanlım tarafından bana dendiğindee çok düşündm bazı şeyleri.. çok güzel özetlemişssnnn cnmm ya evlilik için de çok güzell tecrübe göstermişssn bize
aminn..Canım ben o birey olma durumunu bundan bi 4 sene önce öğrendim önceki ilişkimde tıpkı bahsettiğin o güçsüz bayan durumundaydım çok sıkıntılar çektim adeta salak gibiydim ya kendime şaşıyorum ama tecrübe işte iyiki yaşamışım yıprandım ama geçti zamanla.Ben özsaygımı tekrar kazandım ve nişanlım hayatıma girdi doğru düzgün bir ilişki yaşadım çünkü kendime saygım, özgüvenim tamir olmuş geri gelmişti.Bu arada kötü huyum haksız olduğumda bile zor özür dilerim şaka bi tarafa gerçekten erkekler güçlü kadın seviyor.Bende sensiz yaşayamam dediğim insan gittikten sonra onsuz yaşadığım için kimseye sensiz yaşayamam demedim hayat herkessiz yaşanıyor.Kolay ve ya zor ama yaşanıyor sonuçta.Birey olmayı elbette unutmamak lazım çünkü biz ayakta değilsek sevdiğimiz adamın ne kadar yanında olabiliriz?o yanımda iken bana bişey olmazmış gibi geliyor dediğim şey de hani olur ya bayandaki korunma ve sahiplenilme iç güdüsü mü demeliyim öylesine naiff bi duygu bendeki amaaa bana biri zarar vermeye kalksın hele Ben 'ben' olarak dünyaya geldim bu yüzden önce ben sonra biz derim de kızar nişanlım hep 'kolay mı vazgeçersin yani benden der' aslında alakası yok öyle şeyler yaşadım ki canım hiç olmadığı kadar güçlüyüm hayatta bi de ilkaycım bunu boş bi zamanında okurmusun bir arkadaş bi konu açmış ona tecrübemi anlattım belki yardımı olur diye sen de oku ne yaşadığımı...
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...ailesiben-nasil-bas-edecegim-ihanetle-16.html
Biz de ayni şeyleri yaşadık canim.Eskiden sensiz yaşamam diyordum nisanlim sen herkesten guclusun yasarsin diyordu, ben kiziyordum.O zamanlar daha rahat davraniyordu, iliskiyi götüren hep mücadele eden bendim. Sonra bir gün kendime geldim, ne yapıyorum ben dedim.Her şey değişti. Şimdi o bana, hayatim boyunca senin kadar güçlü ve sağlam birisini gormedim, sensiz olamam diyor.Kadin erkek farketmez aslinda güçlü olan insanlar tercih sebebidirben ne zaman dik durmaya başladım ve kendi başıma da bişeyler yapabilirim'i göstermeye başladım eşim daha çok bağlandı banaaslında çelişkili gibi görünüyor ama en azından bizim ilişkimizde böyle oldu .. şuanda da askerdeyken ben burda tek başıma bi mücadele veriyorum, evimde iş yerinde sosyal hayatımda, araba kullanmam da herşeyde ve o bunları gördükçe daha bi hayranlık cümleleri duyar oldum ondan o gittikten sonra bence sevgisinin, aşkının, bağlılığının artmasının sebebi yine "güçlü" profili çizmemden kaynaklanıyor
bunu her erkek ister mi bilmiyorum .. değişir belki de, herkes kendi ilişkisinin daha iyi farkındadır muhakkak ama ben bunu söyledikten sonra belki burayı okuyan insanlar arasında "acaba mı ya" "bende böyle olsam toparlarmıyız ki" "düşünmemiştim hiç bu yönden" diyenler olabilir umuduyla paylaşıyorum
canım çooook ama çok sıkkın kızlar nişanlım bitliste demiştim sizlerede çok sıkıntıda çok sürgün yeri gibiymiş resmen gazete bile sokamıyolarmış ipe sapa gelmeyen tipler varmış hep kısa dönemlere gıcıklık yapıyolarmış uzun dönemler 5 kişi bunlarda depo gibi bir yeri koğuş yapmışlar kendilerine ağla ağla gözlerimmmm şişti Allahım yardım ettt
cnmm birazz sorunlarr oluooo amaa bi süre sonraa azalıoo gbii, bizim de öyleydii amaa daha da azaldı.. üzülmee ltf.. sonradan koğuşlar değişebilio nişanlımn da öleydi çok kötydüü her gecee kavga çıkıodu.. snr koğuşları değiştrdiler.. nişanlın bitlise daha geç mi gttii yanlış mı hatırlıorum yemin törenindn snr bi kaç gün kaldılar dimi acemi yerlernde
evet canım yemin töreninden sonra iki hafta daha kaldılar orda sonra geçtiler(((umarım herşey yoluna girer
inş cnm inş stresten kpss bile çalışamıyorum umarım düzelircnmmm sıkıntılar zamanla azalıoo ilk zamanlarrr oluooo.. o yüzden üzülmee geçick hepsi.. hatta bak şuanda uzun dönemlerle arkadaşlıklar kurdu, kısa dönemlern çoğu intikalde.. hatta bi kısmının da çok iyiliklerini gördü.. zamanlaa herkes birbine alışıoo, sorunlar da azalıo..
inş cnm inş stresten kpss bile çalışamıyorum umarım düzelir
yokk cnmmm ii düşünn sen derslerine çalış, dediğim gbi bak snr düzelioo geçio..
inş canım rahatladım biraz:)
İnşallah tatlımsiz sevgilimisiniz nişanlımı
biz hala sevgiliyiz ya sorma ..hassas günlerim zaten bu yüzden sataştım sevgilime de..niye biz hala sevgiliyiz diye gerçi henüz şartlarımız oturmadı ama dedim ya sinirim bozuk bugün ondan çıkardım acısını:44:
cnmm bugn mu söylednnn? zamanı gelincee olurr engeller aşılmış olur daha rahat olur, ne kadar zamandır birliktesnz?bugn tartışma günü galibaa nişanlım da banaa dio ki beni hiç özlediğini söylemedn hep evlilik konusunda ev eşya konuştunn, biz de biraz atıştık snr toparladık üff sinir oldm bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?