- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #6.701
önce biraz denizi izleyelim kız uslu dur bak, atarız denize seni hoooop diye :82:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önce biraz denizi izleyelim kız uslu dur bak, atarız denize seni hoooop diye :82:
durmuyorum işte durmuyorummm :122: hihhhuuuu
sizde kocakarı gibi oturdunuz kalkın acık yaa
oturmaya geldik kızım buraya biz, kpss mağduruyuzkır dizini otur bakayım yamacımızda, lunaparka götürmeyiz bak akşam
![]()
babam a söleyyiimm bak askelden geliyyy seni döveyy silakı da var taaammmı yalnız kalınca aaaladını da söleyim yaa![]()
kızlarrr napıosunzzzz? ben genee dolandımmm durdumm çeyiz mağazalarndaaa![]()
biz gidiyoruz işte, kal burda yalnız başına sen![]()
![]()
kızlarrr napıosunzzzz? ben genee dolandımmm durdumm çeyiz mağazalarndaaa![]()
ooh hayat sana güzel vallaneler aldın canım
bende geçen gün pastaları koymak için kap aldım oluyor ya kapaklı fanus gibi, adı her neyse bilemedim
nerdeyse 1 yıl olacak hala eksiklerimi alıyorum
![]()
aslında ben küçükken çok usluymuşum hiç gözümü açmamışım biliyoomusnuz 40 günlük olana kadar![]()
ohh ya bende istiyorum iştee neyse artık cumartesiler benimbende dolaşcam
![]()
cnmmm pazartesii babamn yanında başlıorumm artt gidip gelcmm bndee işee :) iki kişilk fincan böylee değişk ama metal üstü taşlı yanında lokumluğu ve tepsini aldkk kayınvalidem görümcem ben çıktıkk.. bide gelin tacı bakmayaa çıktıkk iştee dolandık.. yok eksk bitmzz ki bnde evlenince dahaa alırımm bitmio al alll ne masrafmışşş
şimdi yaramaz mısın kibende öyleymişim valla, vur enseme al lokmamı
mızlanmazmışım hiç, annem ye derse yermişim, iç derse içermişim
bebişim benim kadar uslu olmasın azıcıcık yaramaz olsun
![]()
ooh hayırlı olsun tatlımevlendikten sonra daha iyi oluyor ya, ben o fanusu sırf almak için evlenmeden önce alsaydım şimdi gördüğüm bu eyfel kuleli tabaklarımla uyumlu fanusu alamazdım
![]()
saolll cnmmmm dahaa ii kafayla bakılırr bide evleince dimii, ii yapmışsn tatlımm,kocişine pasta yapar koyarsın onaa :)
evet en sevdiği kurabişlerden yaparım yine döndüğündekoyarım fanusa masanın üzerine
o da yine geceleri uyanıp uyanıp hüpletir onları
sabahta;
-"aşkım ben çok utanıyorum"
"noldu hayatım"
-"gece 3 te kalkıp 3 tane kurabiye yedim" deeerr
![]()
uvvv şimdi çok yaramazımdaha da yaramaz olabileceğim günleri bekliyorum
ayy varya tolga çok yaramazmış k.v öle diyor ne çektim diyo ona çekerse çocuğumuz yandıkkk
![]()
aaaa araya giriyorum ama dayanamam ben yapma kıza vurmaa hayırrr çocuğu dövmeeeeeebiz gidiyoruz işte, kal burda yalnız başına sen![]()
![]()