- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #6.721
olaya fransız kaldım.. kimin çoğucu yaff...
ben ilkayın çocuğu oldum canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olaya fransız kaldım.. kimin çoğucu yaff...
evet en sevdiği kurabişlerden yaparım yine döndüğündekoyarım fanusa masanın üzerine
o da yine geceleri uyanıp uyanıp hüpletir onları
sabahta;
-"aşkım ben çok utanıyorum"
"noldu hayatım"
-"gece 3 te kalkıp 3 tane kurabiye yedim" deeerr
![]()
Gelinlik Modelleri | Miss Defne kızlar bu gelinlikler nasıl genel olarak
Gelinlik Modelleri | Miss Defne kızlar bu gelinlikler nasıl genel olarak
gunaydin kizlar artk geceleri konusmuyomsnz askerlermz gelmeden dagldk biz((
kızlar bugün lisans eğitimimde son final sınavına gireceğim.dualarınızı eksik etmeyin:18:artık kurtuluyorum inş bu da benden tüm bölümüm hocalarına gelsin![]()
anladım canım349larda dakimse yok ama onların telaşları var askerleri yanlarında biz en baştan cozuttukgünaydın canım, misafirlerim vardı benim dün akşam .. ondan önceki 2 akşamda işyerinden bi arkadaş bende kaldı :26: gelemedim buraya hiç o yüzden :26:
kızlar bugün lisans eğitimimde son final sınavına gireceğim.dualarınızı eksik etmeyin:18:artık kurtuluyorum inş bu da benden tüm bölümüm hocalarına gelsin![]()
anladım canım349larda dakimse yok ama onların telaşları var askerleri yanlarında biz en baştan cozuttukilk başlarda sudan çıkmış balığa döndüğümüzden burda hiç ayrılmıyorduk şimdi herkes biraz alıştı şükürler olsun. hayat devam ediyor
![]()
anladım canım349larda dakimse yok ama onların telaşları var askerleri yanlarında biz en baştan cozuttukilk başlarda sudan çıkmış balığa döndüğümüzden burda hiç ayrılmıyorduk şimdi herkes biraz alıştı şükürler olsun. hayat devam ediyor
canım gözün aydınnnbitiriyosun demek darısı bana ama ben iyi ihtimalle büte kalacağım yani kalmak için dua ediyorum
![]()
evet canım inşallah hallederim yokdsa seneye takrar evli evli zor olucakteşekkür ederim canımtabi sen çalışıyorsun bi taraftan okulla beraber zor oluyo bütte halledersin inş
![]()
belki de canımbende bazen tam tersi oluyor, çok kötü hissettiğimde gelmeyebiliyorum burayı negatife boğmamak için :44:
anladım tatlım o da bi seçenek iyi olalım ya o içine çöken şey çok kötü bi duygu :26:
2 hafta sonra çiftli sayılarrrr![]()