351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

evet en sevdiği kurabişlerden yaparım yine döndüğünde :16: koyarım fanusa masanın üzerine :31: o da yine geceleri uyanıp uyanıp hüpletir onları :9: sabahta;

-"aşkım ben çok utanıyorum"
"noldu hayatım"
-"gece 3 te kalkıp 3 tane kurabiye yedim :17:" deeerr :9:

:1: ahaha cnmmm eşin döndüğündee bi kaç tepsi yapıp koycn her gecee kalkıp bi kaç tane atıştrmalık yapar kendinee:1:

Kızlaaaaaaarrrr:3::3:

Ben yine yoktum bayadır.Okul filan uğraşıyorum işte:68: Malum sınav dönemim yaklaşıyo.İnşallah güzel geçer sınavlarım:18: Sıcağın verdii etkiyle ders çalışmak çok zorlucak valla:18:

kızlar bugün lisans eğitimimde son final sınavına gireceğim.dualarınızı eksik etmeyin:18:artık kurtuluyorum inş bu da benden tüm bölümüm hocalarına gelsin :33::64::32:

Son düzenleme:
günaydın canım, misafirlerim vardı benim dün akşam .. ondan önceki 2 akşamda işyerinden bi arkadaş bende kaldı :26: gelemedim buraya hiç o yüzden :26:
anladım canım349larda dakimse yok ama onların telaşları var askerleri yanlarında biz en baştan cozuttuk:1: ilk başlarda sudan çıkmış balığa döndüğümüzden burda hiç ayrılmıyorduk şimdi herkes biraz alıştı şükürler olsun. hayat devam ediyor:31:

kızlar bugün lisans eğitimimde son final sınavına gireceğim.dualarınızı eksik etmeyin:18:artık kurtuluyorum inş bu da benden tüm bölümüm hocalarına gelsin :33:

canım gözün aydınnn:46: bitiriyosun demek darısı bana ama ben iyi ihtimalle büte kalacağım yani kalmak için dua ediyorum :31:

anladım canım349larda dakimse yok ama onların telaşları var askerleri yanlarında biz en baştan cozuttuk:1: ilk başlarda sudan çıkmış balığa döndüğümüzden burda hiç ayrılmıyorduk şimdi herkes biraz alıştı şükürler olsun. hayat devam ediyor:31:

belki de canım :31: bende bazen tam tersi oluyor, çok kötü hissettiğimde gelmeyebiliyorum burayı negatife boğmamak için :44:

canım gözün aydınnn:46: bitiriyosun demek darısı bana ama ben iyi ihtimalle büte kalacağım yani kalmak için dua ediyorum :31:

teşekkür ederim canım :1:tabi sen çalışıyorsun bi taraftan okulla beraber zor oluyo bütte halledersin inş:34:

teşekkür ederim canım :1:tabi sen çalışıyorsun bi taraftan okulla beraber zor oluyo bütte halledersin inş:34:
evet canım inşallah hallederim yokdsa seneye takrar evli evli zor olucak:50:

belki de canım :31: bende bazen tam tersi oluyor, çok kötü hissettiğimde gelmeyebiliyorum burayı negatife boğmamak için :44:

anladım tatlım o da bi seçenek iyi olalım ya o içine çöken şey çok kötü bi duygu :26:

günaydınn kızlar nasılsnzz, evt akşamları kmse olmuo.. ben de geldm baktım, sonra çıktımm baktım kimseler yokk

Back
X