- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.821
Canim uzulmesin buna:26: duymustuk ya orda "yer degistirme" varmis:26: esimde ilk kirklareline gittiginde bi kac gun sonra bavulunu patlatmislardi.. yani resmen bavullarin ordaki nobetci asker, acmis valizi isine yarayacak bisey var mi diye kurcalamis
aaa cidden mii cnmm pekii içindn giden bişey oldu mu? evt evt yer değiştrme baya çok oluomuş neler nelerr olmuşş hem de.. her yapıdan insanı aynı yerde olnca oluo iştee böyle şeyler dee maalesef
Almislar bi kac sey ama onemli degil demisti esim:26: bin bir türlü insan var gercekten etraflarinda ve onlara katlanmaktan baska careleri yok:26:
evtt cnmm o konudaa çok haklısınn biraz daha ısrarla zorla da olsa verilebilir.. paran olsun olmasnn amaa verilir die düşünüorumm benn dee cnmm.. misafirr var ya nişanlım arıoo konuşamadkkk buket die sürekli seslendikleri içinn, üfff çok gıcık oldumm, o da bozulduu galiba
slm ilkay cim herkezde ayni sorun var.benim esimin ailesi sormadi bile.sana sormus en azindan.ben calismayi biraktim bebek olunca.kendi ailemin yaninda kaliyorum.esimin ailesi bana birak esime bile sormuyor.babam kizimla bana baktigi gibi esimede para gonderiyor.ama hersey karsilikli canim onlarla iliskim esim dondukten sonra farkli olacak.eski samimiyeti bulamayacaklar bizdr.sende sikma canini
ben geldim canımNerdesiniz kızlar:44:bugün kimse uğramamış
Ben iyiyim canim sen nasilsin
Ben de çok üzüldüm.Keske gerçek amaca hizmet etseydi, farkli düşünceler, bölücü provokasyonlar karismasaydi.O zaman savunulan gerçek olur işte halkin gücü denirdi ama şimdi sadece aci, ezilmislik ve diktatörlük hakim.Polisten yine ve yeniden nefret ettim.benn dee iyiyimm cnmm ama haberlere baktıkcaa üzülüorumm tabii, senin misafirler geldi mii
benn dee iyiyimm cnmm ama haberlere baktıkcaa üzülüorumm tabii, senin misafirler geldi mii
Herkes nerde, kimse yok
cnmm benn geldm, akşama arkadaşlarm gelckti hazırlık yapıodumm ama gelemiolar yollar kapalı geri bıraktmm hazırlığı, sen napıosnnn
Misafirlerim gitti, mutfagi topladim .. annemler cagiriyor ama ben hic biyere gitmek istemiyorum:26:
cnmmm istemiosann evde bunalmam diosannn gtmee kafanı dinlee snde
Ders calisacagim falan diyorum ama al kitaplarini gel diyorlar:26: yalniz kalmak, evimde kalmak istiyorum ya
olmadıı bir saat fln gidip gelsennn cnmm belki içleri rahat etmiodur.. bu arada kpss de tarihte fln yeni konular eklenmiş die duydmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?