- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.841
Belki gece giderim kalirim yarin onlarla kahvalti yapip yine eve gelirim canim ama hic istemiyorum aslinda:26: evet yeni konular eklenmis, bende ilknur sayesine duydum, sozde sinava girecegim ama cok yabanciyim:44:
bndee öleymmm hiç sayfa açmadımmm çok zamandırrr, hiç çalışamıorummcnmm aslndaa onlarn da aklı kalmasnn gece gidip kalırsn hem bak pazar kahvaltısında yalnz olmazsn öylee düşünn..
Bende daha bi haftadir calisiyorum, nasil olacak bilmiyorum:44:
bir ay var cnm halledebildiğin kdr halledersnnn, seneyee çift yıl daa daha çok alım oluo galibaa
Evet kuzum oldugu kadar artiksizin bu hafta carsi izni var mi:26:
olduuu cnmmm, otel odasıı tutuomuşş orda askerler, ragatça duş fln almak için.. nişanlım da öylee yaptı.. öğlene kadar orda dinlendi snr da arkadaşlarının yanınaa gttiii, yemek fln yediler.. bu arada artt cep teli kullanıoruzzz ama çok sık değil.. gnde bi kere arıoo ordan, uygn ortam yaratırsa..
Bugundu yani sevindim canimtelefon kullanmasi iui olmus mesajlasabiliyormusunuz gece yada nobetteyken falan.. esim araziden sonra kullanmaya baslayacak insallah
cnmm şuandaa pek kullanamıoo.. uzun dönemlerdn bazıları o konuda sıkıntı çıkarabiliomuş.. uzun dönem arkadaşlarndn bazıları söylemiş.. intikaldekiler dönünce kendi koğuşuna gidincee kullanabilcz.. şuanda ankesörlüden konuşuoruzz halaa.. sadece koğuş nöbeti var şimdi, onda da sıkıntı olur die çıkarmıo pek.. eşin de kullanırsaa çok rahat edersnzzz cnmm, günde iki üç mesajını görmek bile mutlu ederr..
Etmez mi, bu mesajlar telefon konusmalari hepimizi mutlu ediyortelefonumda, tabletimde 'haziran' yazdigini görmek beni mutlu ediyor bugün
dimiiii cnmmm ohh haziran geldiiii, sonra temmuz gelckkk artt çok aza düşczz inşşş:) senin de az kaldıı dimii gidiosun evciyee haziranın 17 si fln mydıı..
Eveet 14 u sabahi ucagim varhaziran bitti mi cok daha rahat edecegiz
cnmm süperrr senn 13 günü sayy :)) kavuşmayaa son 13 günn :) biz de haziran sonu gibi kayınvalidem ile gideceğiz belki, evci çıkmak istio nişanlım, ben de çıkaramıorum maalesef
Olsun onlarla cikarsiniz tatlim, goruselim yeter kioleyyy 13 gun kaldi kociskomu görmeye
ohh cnmm süperrr 3 gün dimi evci izni? hasret gidersnzz bol bol, hem de yanınzda kmse de yok, başbaşa tadını çıkarınn
biz dee üçlü geziczz birazz amaa olsun idaree etczzzara sıraa kaçarızz belkiiii ikimzzz
Cuma gunu 5 gibi cikacak, pazar günü 5 te girecekcok iyi gelecek bize haftaya planlar programlar yapmaya baslarim artik
Ha ha bence de kacamak yaparsiniz kuzum daha heyecanli olur
kizlar halk tv yi izliyoruzcok kotu seyler oluyor turkiye kaosta ve polisin halka bu savasircasina tavrina karsi askr mudahal edicek denoyor ( 50:
bndeee baktmm cnmm ve çok sayıdaa yaralı olduğu söleniooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?