351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Belki gece giderim kalirim yarin onlarla kahvalti yapip yine eve gelirim canim ama hic istemiyorum aslinda:26: evet yeni konular eklenmis, bende ilknur sayesine duydum, sozde sinava girecegim ama cok yabanciyim:44:

bndee öleymmm hiç sayfa açmadımmm çok zamandırrr, hiç çalışamıorumm cnmm aslndaa onlarn da aklı kalmasnn gece gidip kalırsn hem bak pazar kahvaltısında yalnz olmazsn öylee düşünn..

bndee öleymmm hiç sayfa açmadımmm çok zamandırrr, hiç çalışamıorumm cnmm aslndaa onlarn da aklı kalmasnn gece gidip kalırsn hem bak pazar kahvaltısında yalnz olmazsn öylee düşünn..

Bende daha bi haftadir calisiyorum, nasil olacak bilmiyorum:44:

Evet kuzum oldugu kadar artik sizin bu hafta carsi izni var mi:26:

olduuu cnmmm, otel odasıı tutuomuşş orda askerler, ragatça duş fln almak için.. nişanlım da öylee yaptı.. öğlene kadar orda dinlendi snr da arkadaşlarının yanınaa gttiii, yemek fln yediler.. bu arada artt cep teli kullanıoruzzz ama çok sık değil.. gnde bi kere arıoo ordan, uygn ortam yaratırsa..

Bugundu yani sevindim canim telefon kullanmasi iui olmus mesajlasabiliyormusunuz gece yada nobetteyken falan.. esim araziden sonra kullanmaya baslayacak insallah

Bugundu yani sevindim canim telefon kullanmasi iui olmus mesajlasabiliyormusunuz gece yada nobetteyken falan.. esim araziden sonra kullanmaya baslayacak insallah

cnmm şuandaa pek kullanamıoo.. uzun dönemlerdn bazıları o konuda sıkıntı çıkarabiliomuş.. uzun dönem arkadaşlarndn bazıları söylemiş.. intikaldekiler dönünce kendi koğuşuna gidincee kullanabilcz.. şuanda ankesörlüden konuşuoruzz halaa.. sadece koğuş nöbeti var şimdi, onda da sıkıntı olur die çıkarmıo pek.. eşin de kullanırsaa çok rahat edersnzzz cnmm, günde iki üç mesajını görmek bile mutlu ederr..

Etmez mi, bu mesajlar telefon konusmalari hepimizi mutlu ediyor telefonumda, tabletimde 'haziran' yazdigini görmek beni mutlu ediyor bugün

Etmez mi, bu mesajlar telefon konusmalari hepimizi mutlu ediyor telefonumda, tabletimde 'haziran' yazdigini görmek beni mutlu ediyor bugün

dimiiii cnmmm ohh haziran geldiiii, sonra temmuz gelckkk artt çok aza düşczz inşşş:) senin de az kaldıı dimii gidiosun evciyee haziranın 17 si fln mydıı..

Eveet 14 u sabahi ucagim var haziran bitti mi cok daha rahat edecegiz

cnmm süperrr senn 13 günü sayy :)) kavuşmayaa son 13 günn :) biz de haziran sonu gibi kayınvalidem ile gideceğiz belki, evci çıkmak istio nişanlım, ben de çıkaramıorum maalesef

cnmm süperrr senn 13 günü sayy :)) kavuşmayaa son 13 günn :) biz de haziran sonu gibi kayınvalidem ile gideceğiz belki, evci çıkmak istio nişanlım, ben de çıkaramıorum maalesef

Olsun onlarla cikarsiniz tatlim, goruselim yeter kioleyyy 13 gun kaldi kociskomu görmeye

Olsun onlarla cikarsiniz tatlim, goruselim yeter kioleyyy 13 gun kaldi kociskomu görmeye

ohh cnmm süperrr 3 gün dimi evci izni? hasret gidersnzz bol bol, hem de yanınzda kmse de yok, başbaşa tadını çıkarınn
biz dee üçlü geziczz birazz amaa olsun idaree etczzz ara sıraa kaçarızz belkiiii ikimzzz

Cuma gunu 5 gibi cikacak, pazar günü 5 te girecek cok iyi gelecek bize haftaya planlar programlar yapmaya baslarim artik
Ha ha bence de kacamak yaparsiniz kuzum daha heyecanli olur

Cuma gunu 5 gibi cikacak, pazar günü 5 te girecek cok iyi gelecek bize haftaya planlar programlar yapmaya baslarim artik
Ha ha bence de kacamak yaparsiniz kuzum daha heyecanli olur

cnmm bayaa vakit varrr beraber geçirebilceğinzz :) yapp cnmm neler gycn ne götrcnn fln ayarlarsn hemm dee çok heycanlıı :) bizz dee kaçamak yapalımm daa heyecan katalımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…