351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ayy Şeyma ben olsaydım keşke yanında birlikte giderdik Allahıımm gelinlik bakma gelinlik deneme bayılırım böyle şeylere

Ama değilim tatlışım

Sırf yanımda olmadığı için askerimi yok sayanlar, bana onu sormayanlar, halini hatrını merak etmeyenler, hiç konusunu bile açmayanlar canımı sıkıyor

Sırf yanımda olmadığı için askerimi yok sayanlar, bana onu sormayanlar, halini hatrını merak etmeyenler, hiç konusunu bile açmayanlar canımı sıkıyor

amaaan boşver canım yaaa salla gitsin onlar sormadı diye nede canını sıkıyorsun kii herkes kend,ine yakışanı yapar gelince görücekler ama mutluluğumuzla herkesi kıskandırıcaz

güzel laf " herkes kendine yakışanı yapar" çok doğru

Yani...Kimisi fesatlığından yapar, kimi düşüncesizliğinden yapar, kimi incelik bilmediğinden yapar...Arkadaşım iletişim paylaşmayla gelen birşeydir.Seninle paylaşım yapmıyorlarsa sende onlarla ilgili şeylerde paylaşım yapmazsın olur biter üzme kendini hem biz varız ya.

iyi ki varsınızzzz canım vallaa anca yaşayan anlıyor demek ki halden.. art niyetli olduklarını sanmıyorum, zaten art niyetli insanları etrafımda tutmuyorum... ama dediğin gibi galiba akıllarına bile gelmiyor bazılarının. tamam diyorum herhlde canımı sıkmamak için konusunu açmıyorlar. benim dünyamın çoğunu şu an askerde olan sevdiğim kapladığı için, ben konusunu açıyorum bu sefer. ondan sonra fazla bir tepki almayıp geçiştirdiklerini hissettiğimde canım çok sıkılıyor. yoksa benim sevgim ona yeter çok şükür, kimsenin düşünmesine gerek bile yok. ama o kadar iyi niyetli o kadar düzgün bi insan ki bi anlasalar.. illa böyle dikkat çekici, zibidi, üçkağıtçı mı olması gerekiyo sevilmesi için ben bunu anlamıyorum. neysee çok konuştum

neyi varmış askerinin eksik, sinir etmesinler amaaannn ya hiç semiyorum böle şeyleri...Zmanı gelince anlarlarr boşver biz şafağımıza yolumuza bakalım sonrada gelsinler sevdiklerimizi mutluluk dansına devam sonra onlara böle yapcaz

nişan tepsisi yerine yastık veya kücük sandık yada kutu düşünüyorum ama kendim yapmaya değermi yoksa hazır mı almalı cok kararsız kaldım :/

nişan tepsisi yerine yastık veya kücük sandık yada kutu düşünüyorum ama kendim yapmaya değermi yoksa hazır mı almalı cok kararsız kaldım :/

böyle becerilerin varsa yapmalısın bence canım sonra hatıra kalır saklarsın takılarını falan koyarsın yada başka bişey. Ahşap boyama yapabiliyorsan çok özel bir tepsi boyayabilirsin yada küçük sandık

Esimde hala aramadi, en son çarşamba konustuk aradigini görüp heyecanlanmak istiyorum

cnmm hayırlı olsunn yeni işin..
Teşekkür ederim canım benim

İlkaycım sana da teşekkür ederim inşallah hayırlı olur kararı bugün servis durumunu öğrendikten sonra verdim. Yarında dişimi çektiricem işe gelmiycem.Pazartesi söylüycem artık off ya strese girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…