- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.881
aynen dediğin gibi oldu cnm 'hayaller sadece beni mutlu etti' ondaysa öfke ve sinire sebep oldu halbuki ben bunların hayalini kurarak orasının bizim için bir basamak olduğunu düşünmesini istemiştim başaramadım bunu çözümsüz bir hal almaya başladı hatta sonra kısa vadeli şeyler konuşmaya başladık çarşı izni msjlaşma zamanlarımız gibi bunlar onu da rahatlattı sanırım çözdük sorunları :)Bennurcum atlatmaniza cok sevindimbazen erkekler bu evlilik dugun muhabbetinden sikilabiliyor hatta bunun icin asker olmalarina bile gerek yok kisa vadede hayakker cogu zaman bizi daha mutlu eder ulasmasi daha kolay ve daha yakindir biz bu aralar kisa konusabiliyoruz o yuzden hic hayal kurmaya vakit kalmiyor :44: su arazi bi biteydi:26:
cnmm hazirandan sonraa işimz daha kolay gbi gelio bana nedensee :)
şimdi iyiyiz şükür yani en azından sorunlarımızı biraz daha aştık... tepkileri bana karşı çok sertti hani derler ya erkek askerde daha düşkün olur bizde bu değilde tam tersi oldu sanki orda olmasının sebebi benmişim gibi acısını benden çıkartmaya başladı mutlu olsun diye evliliğimzden güzel günlerden bahsetmek istedim ilgilenmedi bile yemin töreninden sonra ilk kez kamerada da olsa birbirmizi görcektik o günde daha açar açmaz kıskançlık krizleri başladı benim yokluğumda hemen giyim değişmiş aferin sana böyle devam et dedi bütün gün burnumdan geldi sonrasında da ilgisiz tavrı sürdü özür diledi ama çok geçti benm için... sonra işi kopartma noktasına getirdi beni tamam bitsin o zaman dedim madem istemiyosun beni yanında nasıl istiyosan öyle olsun dedim bir iki gün sonra aklı başına geldi açılmaya başladı biraz daha normale döndü. meğerse şartları kötüymüş eroinmanı içicisi her türlü garip tip varmış orda ona bişey olursa ben daha fazla üzülrüm diye de böyle soğutuyormuş beni kendinden bunu da arkadaşına söylemiş ondan duyuyorum sonra kendide itiraf etti tabi... aileler de bu duruma şaşkın noluyo bir an da diyor herkes kimse anlam veremedi olanlara şükür ki topladık yavaş yavaş şimdi iyiyiz bugün olaylardan sonra ilk kez çarşı iznimiz vardı o da iptal edildi Türkiyeye yayılan eylemlerden dolayı
Ayyy kızlaaaarr ne zamandır gelemiyodum bende.Direniş için eylem yapıyoduk artık evdeyim şu süreçte...Neyse.Size haberlerim vaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
Bugün sevgilimin babası aradı..Baya telefonda konuştuk.Kızım arayamadım ne zamandır kusura bakma filan dedi.Bende olur mu işiniz gücünüz var sizin filan dedim işte.Neyse askerliğini konuştuk sevgilimin..Askerlik önünüzdeki tek engel kızım dedi.Gitsin gelsin işine de girsin şubatta senin de yarı yıl tatilinde ailenle tanışalım dediOturup kalkarız siz de rahat olursunuz biz de rahat oluruz dedi.Bize gelir gidersin akşamları yemek yeriz bişeyler olur daha rahat olur ailenle tanışıp bunları bizzat biz söyleriz izin alırız filan dedi işte.Ayyyy daha neler neler konuştuuk yaaa
Sonra işte sende bizim kızımızsın.Ailenin en küçük üyesinden en büyüğüne kadar biz seni aldık içimize seni çok sevdik dedi.Bende sağolun sevgimiz saygımız karşılıklı bende sizin için öyle düşünüyorum ilk andan beri bende sizi çok sevdim filan dedim işteAy böyleydi kızlaaarrr..15 tatilde istemeye geliyolar beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :123:
Ayyy kızlaaaarr ne zamandır gelemiyodum bende.Direniş için eylem yapıyoduk artık evdeyim şu süreçte...Neyse.Size haberlerim vaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
Bugün sevgilimin babası aradı..Baya telefonda konuştuk.Kızım arayamadım ne zamandır kusura bakma filan dedi.Bende olur mu işiniz gücünüz var sizin filan dedim işte.Neyse askerliğini konuştuk sevgilimin..Askerlik önünüzdeki tek engel kızım dedi.Gitsin gelsin işine de girsin şubatta senin de yarı yıl tatilinde ailenle tanışalım dediOturup kalkarız siz de rahat olursunuz biz de rahat oluruz dedi.Bize gelir gidersin akşamları yemek yeriz bişeyler olur daha rahat olur ailenle tanışıp bunları bizzat biz söyleriz izin alırız filan dedi işte.Ayyyy daha neler neler konuştuuk yaaa
Sonra işte sende bizim kızımızsın.Ailenin en küçük üyesinden en büyüğüne kadar biz seni aldık içimize seni çok sevdik dedi.Bende sağolun sevgimiz saygımız karşılıklı bende sizin için öyle düşünüyorum ilk andan beri bende sizi çok sevdim filan dedim işteAy böyleydi kızlaaarrr..15 tatilde istemeye geliyolar beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :123:
canimmm cok sevindimmm mutluluklar simdidennn:))) beni de aynen 14 subattaaa:) banada gecen hafta soylediydi sevgilim oleyyyyyyyyyyyyyyy
kızlarrr siz sözleniyomusunuz bakıyım subatta hep beraber oy yerim ben siziii askerleri gelirmişte kavusurlarmışda sözlenirlermiş çoook sevindim yaaa
Kızlarr bende bugün iş yerime ayrılıcamı söyledim memnun olmadığım şeyleri söyledimHaklısın dediler git düğünün olup kafanı topladığında bizde buradaki şartları değiştirecez zaten seni ararız istersen sana her zaman kapımız acık dedi patron peki dedim bende medeni güzel bir konuşma yaptık bugün çıkıyorum. üstümden bir yük gitti valla...Umarım her şeyin hayırlısı olur.:44:
Canim cok sevindim senin adinadiger isine ne zaman baslayacasin dinlenmeyi unutma
teşekkür ederim canımmayın 10una kadar dinlenicem.
Turnpage hosgeldinbende gundemi hayretle takip ediyorum:44:
Buket hosgeldin tatlim neyin var grip mi:26:
evet kuzum rahatladımkızlarrr sözlenmeler flnn olckmışşş okudumm şimdiii cok sevndm adınızaa :)) askerlermz geldikten sonra biizm topic te baya hayırlı işler olckk ya çok heycanlıı :))) şeymaacımmm hayırlıı olsnnn senin içinn dee, yeni işin dee hayırlıı olsunn.. bak omzndn yük kalkmış, söylemişssnn rahatlamışssndrr
kızlar günaydın hatta tünaydın
gelemedim 2-3 gündür bu memleketin haline çok canım sıkıldı valla hiç bişey yapasım yok
evet kuzum rahatladımçok teşekkür ederim düğünün olsun kafanı dinle ben seni ararım senin yerin bizde farklı şeyma dedi patron bırakmak istemedi açıkçası ama ben denenmişi denemek istemiyorum şartları düzelteceğiz falan dediler ama yok ya yeni yere girdiğimi sölemedim.sana da geçmiş olsun neyin var yavrum:44:
benimde çok kafama takılıyor canım siyasetten nefret ediyorum artık şu güzel ülkeme o ve ya bu nedenle zarar veren kimse (o parti, şu grupvb.) canı çıksın
evttt cnmm yaaantibiyotik fln verdi, boğazm şişmişş.. sen napıosunnnn nasılsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?