351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

canım süpersin..askerimin kulağına okudum bunu..çok hoşuna gitti..

İlkaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy doğum günün kutlu olsun canımmmmmmmmmmmmmmmm

Nice mutlu güzel senelere inşallaaahhhhh

canlarim benim. iyi gördüm sizi kutlama varmis yetistim.

ilkaycigim iyiki dogdun canim nice yillara. bu dogum günün son sevdiginsiz kutladigin dogum günün olsun.

Kizlaaaar bitsin artik bugunlerrrr bugün herkes yanimda olmaya calisti.. esim defalarca aradi gün icinde.. ama ben en cok bugün kocamsizligi hissettim

Kizlaaaar bitsin artik bugunlerrrr bugün herkes yanimda olmaya calisti.. esim defalarca aradi gün icinde.. ama ben en cok bugün kocamsizligi hissettim

cnmmm inşşş eşinn olmadann geçirdiğinnn son doğumgününn olcakkk, snrrr hep beraberr olucaksnzzz, ailenizz genişliyckk bakk geçioo günlerrr, ilk günlerr hiç geçmioduuu artt plakalara günlerr kaldı

kızlarrrr napıosunzzz
Ben nette değişik börek tarifi arıyorum canım sen napıyosun
Kuzum bu son ayrılığınız biliyorsun.Bundan sonra bütün d.günleri ve yıldönümlerinde birlikte olacaksınız

Baktım canım birkaç tarif yazdım oradan.Çok severim değişik tarifleri uygulamayı ama bunlar özel olacak nişanlımın yanına giderken yapacağımben de bir taraftan muhteşem yüzyıla bakıyorum

aaa cnmmm o zmnn çok özell tariflerrr :) ne zmn giidosunn nişanlının yanınaaa

ne börekler,kekler,kurabiyeler yapıcam ona.7 temmuzda gidiyorum canım sınavdan sonra ki gün.

azz kalmışş cnmm :) nasıl sevinirrrr, nişanlımaa götrmüştmm kaç gün yedi o kurabiyeleriii çay alıpp hep yiyoruzz nasıl güzell oluoduu dioduu, hasret kalıolar öylee güzel şeylereee

azz kalmışş cnmm :) nasıl sevinirrrr, nişanlımaa götrmüştmm kaç gün yedi o kurabiyeleriii çay alıpp hep yiyoruzz nasıl güzell oluoduu dioduu, hasret kalıolar öylee güzel şeylereee

Çok şükür az kaldı canım hasret kalmaz olurlar mı.Bu yüzden çok çeşit yapıp götüreceğim.bir de mısır çarşısına gidicem sınavdan çıkınca,hurma,ceviz,lokum,çerez alıp götüreceğim.Hiç beslenemiyor orada,içim acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…