- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #7.541
demekki plakalara düşünce nasıll mutlu olacağızzzzzz
şimdi yoksun ya sövüyorum yine yalnızlığa...istersen yarın gelecek ol, şimdi yoksun ama.en büyük varlığım 'şu an'dır benim.ne yarınlarda gelecek olman, ne geçmişte yanımda olmuş olman gideremez asiliğimi. Sana ne ki seviyorum işte! Ağlamamda bir sorun mu var ? Ağlarım, hemde bütün acılarımı ikiyle toplayıp onla çarpar 'onsuzluğa' böler de ağlarım...her dakikaya ayrı, her saniyeye özel gözyaşları ürterek. Yediğim akşam yemeğine ayrı ağlar, yattığım boş yatağa ayrı ağlarım.dibine vururm sensizliğin. Kimi zaman, yokluğunun sarhoşluğunda keyf yaptığımda olur sevgili, isteğim yere gitmek karpuz olur, dilediğimi giymek peynir ve kadeh kadeh tüketirim sensizliği.kadehin sonuna geldik mi öyle bir kavuşurum ki sana 'sabah kalkıp şekersiz içilen türk kahvesi gibi' ayılırım varlığına...
gel teskere gel teskere bitsin bu hasrettt....
olmaz tabi hiiiiiiiiiiiiiç olmazbende bugün hep bulent ortacgilden sensiz olmaz'i dinliyorum
Kızlaaaar bugün de akşam olduyiyioruz günleri çatır çatır:))
Kizlaaaar bitsin artik bugunlerrrrbugün herkes yanimda olmaya calisti.. esim defalarca aradi gün icinde.. ama ben en cok bugün kocamsizligi hissettim
Ben nette değişik börek tarifi arıyorum canım sen napıyosunkızlarrrr napıosunzzz
Kuzum bu son ayrılığınız biliyorsun.Bundan sonra bütün d.günleri ve yıldönümlerinde birlikte olacaksınızKizlaaaar bitsin artik bugunlerrrrbugün herkes yanimda olmaya calisti.. esim defalarca aradi gün icinde.. ama ben en cok bugün kocamsizligi hissettim
Ben nette değişik börek tarifi arıyorum canım sen napıyosunKuzum bu son ayrılığınız biliyorsun.Bundan sonra bütün d.günleri ve yıldönümlerinde birlikte olacaksınız
cnmmm oktay ustaya baktn mı orda oluoo değişik börekler, bndee muhteşem yüzyıla bakıorummm
Baktım canım birkaç tarif yazdım oradan.Çok severim değişik tarifleri uygulamayı ama bunlar özel olacak nişanlımın yanına giderken yapacağımben de bir taraftan muhteşem yüzyıla bakıyorum
aaa cnmmm o zmnn çok özell tariflerrr :) ne zmn giidosunn nişanlının yanınaaa
ne börekler,kekler,kurabiyeler yapıcam ona.7 temmuzda gidiyorum canım sınavdan sonra ki gün.
azz kalmışş cnmm :) nasıl sevinirrrr, nişanlımaa götrmüştmm kaç gün yedi o kurabiyeleriii çay alıpp hep yiyoruzz nasıl güzell oluoduu dioduu, hasret kalıolar öylee güzel şeylereee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?