351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kizlar merhaba nasilsinz? fazla yazamasamda arada girip okuyorum yazdiklarinizi. askerime paket hazirladim ve fotograf makinesinide göndermek istiyorum askeriyede yasakmi bilgisi olan varmi? cok kararsiz kaldim göndermekte :/
yasak tatlımmm

cnmmm bakk çarşıı çok ii gelmiştrrr nişanlınaaa çk sevndmm :) geliş tarihi de belli olmuşş tatlımm gözünaydınnnn inşş su gbi geçickk zamann

inşş cnmmm gelsee hemen o günlerrr,, sizin düğün tarihii belli miii

nişanlım 17si sabah çıkıcakmış kesin diyo ama bilmiyorum canlar..olsun bi gün önce bi gün sonra napalım artık tek sağ salim gelsinlerde bizde alacağız bileti yakında kızlar şaka maka 3 ay kaldı ya ramazan bitti mi tamamdır.

hyr cnm gelsin beraber karar vereceğiz hangi şehirde kaç tane düğün yapacağımıza bende biraz evlenmekten korkuyorum da o yüzden uzatabildiğim kadar uzatıyorum bakalım ne kadar daha kaçabileceğim

aaaa nedden korkuyosn cnm yaaa insan sevdiği ile evlenmekten korkar mı?

aaaa nedden korkuyosn cnm yaaa insan sevdiği ile evlenmekten korkar mı?

farklı bir şehire evleneceğim çok yabancı değilim oraya da ama yine de annem babam yok hatta hiç bir yakınım yok öyle olunca bu bir etken oluyor bide bi evin sorumluluğunu almaya kendimi hazır hissetmiyorum nişanlıma kalsa herşeyi o yapıcakmış ztn beraber yapıcaz niye sıkıntı yapıyosun diyo da takılmadan edemiyorum yinede :)

birbirini seven iki insan için en hayırlı şey nikahtır.
h.şerif

hyr cnm gelsin beraber karar vereceğiz hangi şehirde kaç tane düğün yapacağımıza bende biraz evlenmekten korkuyorum da o yüzden uzatabildiğim kadar uzatıyorum bakalım ne kadar daha kaçabileceğim

cnmm halledersnn senn, hatta gttiğin şehirde yeni arkadaşlarn fln olurr, bi süre snrr alışırsınn, her fırsatta aileni görmeyee gidersnnn, nişanlın da ev işinee yardım ederm diomuşş bakk ii olurr, çok zorlanmazsnn o zmnnn

cnmm szndeee hayırlıı olsunn bak baya yedikk aslnda,12 nisanı düşününcee, bayaa vakit geçrdk diorum ama iiki burası vardıı, yoksa ben zorlancktmmm çokk

ünv yakın arkadşlarımın çoğu ordan ztn biraz bu teselli oluyor banada ama yinede annemin babamın yerini tutmuyor :26:

o konuda sıkıntı yok aslında hiç yanlız bırakmaz beni ev işlerinde beraber yapmak daha keyifli olucak diyo hatta hayırlısı cnm sevdiğimle olduktan sonra her yere giderim diyodum gidicem de biraz zor olucak ama ondan ve hayallerimizden vazgeçmeye hiç niyetim yok

sen aynı yere evleniyosun sanırım :)

Son düzenleme:
Kızlarrrnasılsınız?

ben çok mutluyumyarın sabah nişanlımın yanına gidiyorumk.validemler gidecekti sadece ben sınavdan sonra gidecektim ama nişanlım sen de gel çok özledim dayanamıyorum dediben de zor sabrediyordum sınav sonuna kadar zatensınavdan sonra tek gideceğimnasıl olursa olsun yarın göreceğim yaakşam üzeri k.validemlere geldim,sabah 5.30'da yola çıkacağızheyecandan ölmek üzereyimdarısı hepinizin başına inşallah

evtttt cnmmm bizz aynıı şehirdeyzzz, annenlerle yaşayacğın şehirrrr arası kaç saat cnmm? evtt tabikii kimseee ailenin yerinii tutmzz cnmm, evttt tatlımmm beraberr olduktan sonraaa herşeyyy kolaylaşırrr, zamanlaa alışcksnnn zaten..

ne güzel cnm ya az kaldı bak kavuşmana senin için çook sevndim cnm bol bol hasret giderin :) :) bu arada sınavına konsantre olmayı da unutma :) iyi geçerse nişanlında mutlu olur güzel bir gün geçirin inş. cnm :)

2saat cnm aslında pek bişey yokta yine de 5dk lık yola benzemez :)
senin ne güzel en azndan sadece evine evliliğe alışmaya çalışcaksın :)

ayyy cnmmm çkkk heycanlıı :) yatcan kalkcnn görcen nişanlınııı :) hasret gidernnn boll boll, şimdidnn ii yolculuklar... görüşmedn snrr dönüncee bizee de anlattt çokk heycanlııı :)

cnmmm çok yaknmışşş haftaa sonlarııı gidersnn :) annem şimdidenn çok üzülüooo, çok zormuşş dioo.. kendimii garip hissediorummm onlarııı üzüp bırakcm gtcm gbii gelio bazennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…