- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #7.681
ahh ahhhh keşke uyusak uyansak o günlerrr gelseee cnmm yaaa, özlemmm çok zorr..
hemde nasıl birbikle uyuyacağımız günlerde gelse keşke...
yasak tatlımmmkizlar merhaba nasilsinz? fazla yazamasamda arada girip okuyorum yazdiklarinizi. askerime paket hazirladim ve fotograf makinesinide göndermek istiyorum askeriyede yasakmi bilgisi olan varmi? cok kararsiz kaldim göndermekte :/
cnmmm bakk çarşıı çok ii gelmiştrrr nişanlınaaa çk sevndmm :) geliş tarihi de belli olmuşş tatlımm gözünaydınnnn inşş su gbi geçickk zamann
inşş cnmmm gelsee hemen o günlerrr,, sizin düğün tarihii belli miii
inşş cnmmm gelsee hemen o günlerrr,, sizin düğün tarihii belli miii
hyr cnm gelsin beraber karar vereceğiz hangi şehirde kaç tane düğün yapacağımızabende biraz evlenmekten korkuyorum da o yüzden uzatabildiğim kadar uzatıyorum bakalım ne kadar daha kaçabileceğim
aaaanedden korkuyosn cnm yaaa insan sevdiği ile evlenmekten korkar mı?
farklı bir şehire evleneceğim çok yabancı değilim oraya da ama yine de annem babam yok hatta hiç bir yakınım yok öyle olunca bu bir etken oluyor bide bi evin sorumluluğunu almaya kendimi hazır hissetmiyorum nişanlıma kalsa herşeyi o yapıcakmış ztn beraber yapıcaz niye sıkıntı yapıyosun diyo da takılmadan edemiyorum yinede :)
birbirini seven iki insan için en hayırlı şey nikahtır.
h.şerif
herşey hallolur tatlım yaaa yeter ki gelsinleraynen cnmsadece bana bağlı değil tabi daha yer sorunumuzda var büyük ihtimal 2 düğünümüz olucak gelsinde bi nişanlım herşeyi o zaman netleştireceğiz :)
herşey hallolur tatlım yaaa yeter ki gelsinler
aynen cnmsadece bana bağlı değil tabi daha yer sorunumuzda var büyük ihtimal 2 düğünümüz olucak gelsinde bi nişanlım herşeyi o zaman netleştireceğiz :)
kızlarrr yazdıklarmmm çıkmıo nedenn kiii
hyr cnm gelsin beraber karar vereceğiz hangi şehirde kaç tane düğün yapacağımızabende biraz evlenmekten korkuyorum da o yüzden uzatabildiğim kadar uzatıyorum bakalım ne kadar daha kaçabileceğim
yasak tatlımmm
nişanlım 17si sabah çıkıcakmış kesin diyo ama bilmiyorum canlar..olsun bi gün önce bi gün sonra napalım artık tek sağ salim gelsinlerdebizde alacağız bileti yakında kızlar şaka maka 3 ay kaldı ya ramazan bitti mi tamamdır.
cnmm halledersnn senn, hatta gttiğin şehirde yeni arkadaşlarn fln olurr, bi süre snrr alışırsınn, her fırsatta aileni görmeyee gidersnnn, nişanlın da ev işinee yardım ederm diomuşş bakk ii olurr, çok zorlanmazsnn o zmnnn
ünv yakın arkadşlarımın çoğu ordan ztn biraz bu teselli oluyor banada ama yinede annemin babamın yerini tutmuyor :26:
o konuda sıkıntı yok aslında hiç yanlız bırakmaz beni ev işlerinde beraber yapmak daha keyifli olucak diyo hattahayırlısı cnm sevdiğimle olduktan sonra her yere giderim diyodum gidicem de biraz zor olucak ama ondan ve hayallerimizden vazgeçmeye hiç niyetim yok
sen aynı yere evleniyosun sanırım :)
ne güzel cnm ya az kaldı bak kavuşmana senin için çook sevndim cnm bol bol hasret giderin :) :) bu arada sınavına konsantre olmayı da unutma :) iyi geçerse nişanlında mutlu olur güzel bir gün geçirin inş. cnm :)Kızlarrrnasılsınız?
ben çok mutluyumyarın sabah nişanlımın yanına gidiyorum k.validemler gidecekti sadece ben sınavdan sonra gidecektim ama nişanlım sen de gel çok özledim dayanamıyorum dedi ben de zor sabrediyordum sınav sonuna kadar zaten sınavdan sonra tek gideceğim nasıl olursa olsun yarın göreceğim ya akşam üzeri k.validemlere geldim,sabah 5.30'da yola çıkacağız heyecandan ölmek üzereyim darısı hepinizin başına inşallah
evtttt cnmmm bizz aynıı şehirdeyzzz, annenlerle yaşayacğın şehirrrr arası kaç saat cnmm? evtt tabikii kimseee ailenin yerinii tutmzz cnmm, evttt tatlımmm beraberr olduktan sonraaa herşeyyy kolaylaşırrr, zamanlaa alışcksnnn zaten..
Kızlarrrnasılsınız?
ben çok mutluyumyarın sabah nişanlımın yanına gidiyorum k.validemler gidecekti sadece ben sınavdan sonra gidecektim ama nişanlım sen de gel çok özledim dayanamıyorum dedi ben de zor sabrediyordum sınav sonuna kadar zaten sınavdan sonra tek gideceğim nasıl olursa olsun yarın göreceğim ya akşam üzeri k.validemlere geldim,sabah 5.30'da yola çıkacağız heyecandan ölmek üzereyim darısı hepinizin başına inşallah
ne güzel cnm ya az kaldı bak kavuşmana senin için çook sevndim cnm bol bol hasret giderin :) :) bu arada sınavına konsantre olmayı da unutma :) iyi geçerse nişanlında mutlu olur güzel bir gün geçirin inş. cnm :)
2saat cnm aslında pek bişey yokta yine de 5dk lık yola benzemez :)
senin ne güzel en azndan sadece evine evliliğe alışmaya çalışcaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?