351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

evet canım eve gidince yapacağım artık bişeyler moralim bozuldu ya:26:

eğer ki telefon bozuldu ztn gözden çıkardım diyorsan önce temiz suyla yıka içindeki tuzlar uzaklaşsın sonra pirince koy hoocamız bize öyle demişti belki düzelir
sıkma canını olmadı idare edicek kadar alırsın bir tel cnm cana gelen bişey yok giden telefon olsun

öyle tabi tatlım ama işte insanın siniri bozuluyo.Artık sürekli idare edecek bi telefon almaktan sıkıldım ya:26: valla kıyacam paraya artık.öğrenciyiz öğrenciyiz diyorduk şimdi çalışıyorum ama düğün işlerinden kendime ayıramıyorum ki

yapmaa cnmmm yaa kendinii üzmeee, bakk geçioo ve geçickk.. zaman geçmeyee mahkummm..

öyle de herşeyim orda mutsuzken olmuyor ki iyi olamıyorum bugün ilk defa çok sıkıldığını söyledi kaçıp sana gelmek istiyorum boğuluyorum artık burda dedi hiç bişey diyemedim özledim bende seni bile diyemedim daha da kötü olmasın diye nasıl geçicek bu zaman nasıl iyi edicem onu bilmiyorum

cnmm dönem dönem ruh halleri değişioo, bi kaç günn oluolarr snrrr mutsuzz amaa snrr genee alışıolar kabulleniolarrr azz kaldıı diee teselli ediolar kendilerinii, ordaa özgür değillerr, her tipten insan bi aradalar, aradaa tabiki bunalcklarrr, sıkılcklarrr amaa snrr genee toparlayacklarr.. buu askerlikk böylee geçiooo cnmm bence..

inş. geçer cnm moral olan tek şey çarşı iznimizdi denetimden dolayı o da iptal 25 gün olacak bu hafta da çıkmazsa ona da canı sıkıldı yattı uyudu normalde konuşurduk oysa ki bitecek en azndan sonu var biliyoruz bende böyle teselli ediyrum kendimi yarın toplamaya çalışacağım onu da umarım başarabilirim

senin askerin nasıl cnm

cnmmm evtt çarşıı olsaydııı kendine gelirdiii, morali düzelirdiiii, pekii ne zmnnn çarşı iiznleri olucak o belli mii? bzdeee akşamları art pek konuşamıoruzzz, kağıt oynamayaa sardııı, arkadaşlarıı gelioo telle konuşurken çağırıolar, söylüoo bugn ilk defaa aradımm nişanlımıı, brzz konuşup glcm diee, ben de gtt diorum brzz konusşncaa ayıp olmasın diee, bazenn gckk oluorumm amaa ne dymm şimdii, onlar daa öylee vakit geçirio dyp susuormm

[video=youtube;l-JVYlpKt8c]http://www.youtube.com/watch?v=l-JVYlpKt8c[/video]
kızlar meraba mutlaka izleyin ben bugün bunla ağladım

hyr cnm o da belli değil denetim 1 haftaymış hafta sonu ona hazırlık yapmaya devam ediceklermiş denetim biterse bidaha ki haftaya çıkabilirmiş ama kesin bşey yokmuş bide denetim boyunca tel.de kullanamayacak üst düzey komutanlar falan olacakmış yakalansam kaçarı olmaz ceza yerim dedi o da gidiyor elimizden iyice bozuldu morali benmde öyle tabi de bişey diyemiyorum boşver aşkım ankesörlününde tadı başkaydı ama o 10dk ne kadarda kıymetliydi bizim için yine o heyecanı yaşarız sen aramak için uygun ortam ararsın bende konuşacak köşe ararım fala diyip toparlamaya çalıştım bugün...

haklısın cnm sinir olmamakta elde değil ztn konuşulan süre sınırlı bırakta konuşsun dimi ? susmaktan başka çaremiz yok ki cnm üstüne gitme yine de askerinin sabır dicez artık bu da geçicek bitecek bu günler de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…