351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Sağol tatlıminşallah kavuşacağım.Yerimde duramıyorum heyecandansınavı kazanmayı en çok ona o mutlu haberi verebilmek için istiyorumbu arada üzülme benim ailemle aramda 7 saat olacak:26:sevdiğimizle birlikte olalım da onlar gelir biz gideriz yolu bulunur

ayyy cnmmm çkkk heycanlıı :) yatcan kalkcnn görcen nişanlınııı :) hasret gidernnn boll boll, şimdidnn ii yolculuklar... görüşmedn snrr dönüncee bizee de anlattt çokk heycanlııı :)

Ayyy kuzum yatabilcem mi acababirden oldu o yüzden hala inanamıyorumdün akşam kendi kendime ağlıyordum daha 22 gün var görmeme diyeanlatırım tabi canım bir kavuşayım da hayırlısıyla

cnmmm çok yaknmışşş haftaa sonlarııı gidersnn :) annem şimdidenn çok üzülüooo, çok zormuşş dioo.. kendimii garip hissediorummm onlarııı üzüp bırakcm gtcm gbii gelio bazennn

nişanlımda beni böyle teselli ediyor cnm :) ne var 2saat mesafede özledim de hemen gideriz takılma böyle şeylere biz gidicez onlar gelicek kocaman aile oluyoruz diyo :)

oof aynı benm annemde öyle cnm 2günde bir ağlıyor evden çıkıypsun bide uzağa gidiyorsun ne zormuş böyle kız vermek başkası veince hayrlı olsun diyip geçiyorduk diyo... babam daha kötü ben askerden gelsin diye bakıyorum o da gelmesin diye bakıyor gelince evleneceğiz diye

cnmmm yat bak bu heycanlaaaa sevinee sevinee uyursnnn artt gülümsemektenn yorgnn düşüppp çok heycanlısınn tabii tatlımmm amaa yrn kavuşcnn bakkk :)

cnmm benimkilerdee öylee, lafı açılıncaaa tuhaf oluolarrr, bizz napczz demeyee başlıolarrr ben dee çok üüzlüorumm bu sefer.. annem çeyizz alırken dee satıcılaraa da dioo ne zormuşş kızz vermekk dieee sen tek kız msnn cnmm

senin durum daha köyütmüş cnm dediğin gibi sevdiğimizle olunca hallolur bunlarda

sen ufaktan yat cnm yarına yorgun kalkma uyumasanda dinlen sınavında önemli sonrası ztn harika :) güzel bi gün sizin olsun
sarılmak gibisi var mı ya

cnmmm yat bak bu heycanlaaaa sevinee sevinee uyursnnn artt gülümsemektenn yorgnn düşüppp çok heycanlısınn tabii tatlımmm amaa yrn kavuşcnn bakkk :)

Uyuyabilirsem eğer aylar sonra ilk defa mutlu uyuyacağımk.validem biraz önce" uyu kızım yorgun görmesin oğlum seni,gözü hep sende olacak "diyor

Uyuyabilirsem eğer aylar sonra ilk defa mutlu uyuyacağımk.validem biraz önce" uyu kızım yorgun görmesin oğlum seni,gözü hep sende olacak "diyor

aaa evtt cnmm doğruu dio kayınvalidenn, nişanln hep sanaa bakıcıkk uyuu güzelceee uykunu al, yornn olmaa ordaa, enerjinn çok yüksekk olsnn :)

Evet canım çok daha zor olacak,şimdi de ailemin yanında değilim ama o zaman farklı olacak.Şİmdi ki gibi her istediğim de çıkıp gidemeyeceğim:26:ama bir şekilde gidip geleceğiz iştedeneyeceğim uyumayı,çok güzel görsün beni askerim

hepimiz alşıcaz cnm annemle babamda aşk evliliği yaptı annem ağlayınca bende ona diyorum ki sen nasıl babam için herşeyi bırakıp gittin bende öyleyim kızma bana küsme de sizi de çok seviyorum ama sevdiğimle uyuyup uyanmak istiyorum tıpkı senin gibi

bi kız kardeşim daha var cnm ama ilk evden çıkıcak kız benm hatta ailede ilk evlenicek olan benm o yüzden herkesde bi burukluk var bide farklı şehir olunca daha da zor geliyor
sen tek kız mısın cnm

her türlü özlem peşimizi bırakmayacak anlaşılan

aynen öyle kuzum uykusuz kalmada gözlerin şiş olmasın gerçi hiç önemi yok bunların eminim ki o seni her halinle görmek için can atıyordur aynı senin gibi :)

cnmmm annen senii çokk ii anlarr o zmn zamanında yaşamışlarrr aynı şeyleriii :) benimkilerr görücü usulü evlenmişşş :) benim de abim varr, kız vermek zormuşş diolarrr :) sizin o zmnn zor tabii tatlım ama alışcklar, seni mutluu gördükçee daha da sevincklerrr, snrr torunları olckkk inşş onun mutluluğu farklıı olcak.. belli yaştan sonraa evlenmekk zatenn çok gerekli.. maalesef hayat yalnzz geçmzz, hele de aşk evliliğii çok çok güzeldrr

bu sürece hep birlikte alışmaya çalışıyoruz aslında bizim içinde hiç kolay değil bir yanım üzgün bir yanım çok mutlu hep evlilik hayali kurduk sonuçta hayat bu herkes gibi bizde göç edicez baba evnden sonra dediğin gibi çocuklar sonra sıra bize gelicek yine :)

bu arad istanbul felaket olmuş her yer felçmiş :26: ülkemize huzr refah geri gelse artık:26:

cnmm aynenn öylee burukluktaa çok oluooo bi yandan daa çok heycanlıymmm :) yepyeni bir hayat bizi beklio.. çok karışıkmışş cnmmm çok yaralı fln varmışş, ank da öyleymişş.. çokk karışıkmışşş... dediğin gbii huzurr, refah gelseee

cnmmm gözlermmm kapanıooo, yavaştan yataymmmm ii geceler ttalımm yrnn görüşürzzzzz :)

Gunaydin kizlar.o kadar canim sikildiki aksam anlatam size.kuzenlerim ve kizimla yuruyuse ciktik aksam.askeriyenin onunden gecerken kizim baba babam diye aglamaya basladi.bir baktik kapida nobet tutan askeri babasi sandi.en son kamufulajli gordugunden aklinda oyle kalmis yavrumun.cok kotuyumm.

günaydin
ayyy kiyamam ya yavrum benim. ceylin üzme kendinin gecicek bu günler. hepmiiz kavusucagiz sevdiklerimizr. hepsi gecici.

günaydın cnm
kuzumm ya kıyamam ben ona az kaldı çok az sonra bir daha babası hep yanında olucak güzel kızımızın sen iyi ol ki o enerji ona da geçsin üzme cnm kendimi bugün yarıladık güzel günler daha da yakın artık topla hadi kendini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…