- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #7.741
bende iyim canim aynen devam sevdigimin yolunu bekliyorum. nisanlik sectim. planlar yapiyoruz iste. günler geciyor bir sekilde. onunda morali daha iyi artik. iyi yani
evet kuzum ya netten baktığım için öyle bilmiyorum ki gidip direkt araştırmak lazım sanırım bina bina dolaşmak gerekiyor
oh ne güzel cnm hayrlısı olsun şimdi,den :) bunları konuşmak bile moral oluyodur askerine ayrı bir heyecanı oluyor :)
ya aslinda biz baktigimizda 400 500 tlye de bulmustuk 2+1 istiyoruz ilk bastada ne bilim öyle coook lüks olsun istemiyorum tabi ama yinede az ferrah olsun istiyorum. öylede bakinca nerden baksan 700tl altinda olmuyor. bakalim ya hayirlisi olsun. benim icin hic fark etmiyor aslina bakarsan durumu,uz düzelene kadar ailesiylede otururum. hem istanbula alisana kadar yalniz olmam haha
aynenn cnmmm ordaa sohbet bol oluoo :) gelinlik altndaa çok rahat olur die düşünüorumm ya da platformlu yüksk topuk alırım nişanım da öylee yaptım çok rahat ettmm :) ben 1986 doğumluym senn
aman kuzum boşver ya iki taraf ne kadar iyi olursa olsun beraber oturmayı tasvip etmiyorum ben
aynen öyle. gitmeden uzak geliyordu evlilik ama simdi birsey kalmadi. bir sene göz acip kapayana kadar geciyor vallah. önümüzde engel kalmiyor
herşeye daha yakınız artık cnm ilk yarı bitti son yarıya başlıyoruz artık :) yakında kavuşuyoruz planlar hızlandı böyle olunca inş. herşey gönlünce olur cnm
kesinlikle katılıyorum beraber olunca her iki tarafta ne kadar iyi olosa bişey çıkıyor mutlaka... hem büyük yanında rahatta edemezsin ben eşimle rahat rahat kahvaltı etmek isticem büyükler olunca ona göre davranmak zorunda kalıcam rahat giyinemicem kısacası bana herşey sorun gibi geliyor küçük olsun ama bizim olsun diyorum ben :)
aman kuzum boşver ya iki taraf ne kadar iyi olursa olsun beraber oturmayı tasvip etmiyorum ben
amin canim hepimizin insallah
kizlar orasi öylede bizim biraz farkli. kayinvalidemler senin en fzla bir iki ayini istanbulda oluyor. yani ev bos. kira sorunuda yok. bir iki ayda insan dayanir diye düsnüyorum. ondan rahatim yoksa katiliyorum size bencede cok zor olur. sonucta yeni evli olcaz. biraz insan birlikte vakit gecirmek ister
kişi kendini ne zaman hazır hissederse o zaman evlenmeli diye düşünüyorum bende o yüzden de hiç acelem yok hayrlısı birazda kısmet ne zamansa o zaman Allah tamam dedittiricek banada :)
sizin düğün tarihi belli mi :)
Kızlar nasılsınızzzz
bn biraz halsiz hissediyorum kendimi ...annem yorgan yastıklarını falan yıkadı biraz yardım ettim ama çarpıntım var :26: hapımı içtim uzanıyorum . banyoya gircem halim yokdün biraz netten kiralık ev baktım bizim istediğimiz mevkiiler çok pahalı 800tl falan yuh dedim bzı şehirler için normaldir de kayserinin bu kadar pahalı olduğunu hiç düşnünmemiştim. ev tutm işi çok kafama takılıyo:26:
Ben ince topuklu platform giymustim düğün cekimlerindedüğün salonunda da ilk danstan sonra dolgu topuk ayakkabi giydim canim kesinlikle tavsiye ederim benim boyum minicik oldugu icin babetle hos olmazdim
Bu arada merhaba kizlar
cnmmm hoşgeldnnn, nasıl geçtiii görüşmee, bolca hasret gidermişssnzdrr, döndn müü senn? ben dee dolgu topuk istiorumm cnmm nişanlım ilee aramzdaa boy farkıı varr brzz babett olmazz banaa daaaa :)
evttt cnmmm inşş bzmkii 9 kasımdaa olckk :)
Suan kırklareli istanbul otobusundeyim canimistanbulda bi kac saat vakit gecirip gece 23.25 ucagiyla denizliye döneceğim. Cok guzel bi 3 gün gecirdik yagan yağmur mutlulugumuza engel olamadi giderken bazi sorunlar yasadim ama .. gece esimle konusacagim demistim ya hani..nbi uyandim gecenin 2 bucugunda midem bulaniyor, basim dönüyor, soguk soguk terliyorum falan esimle konuşamadim bile.. yine de giyindim zar zor.. babamservise birakacakti beni disarda bekliyordu.. tam evden cikacagim afedersiniz kosa kosa lavaboya çıkartmaya gittim neyse servise zor yetistimtabi.. ucaga bindim mide bulantim vardi ama ilac aldigim icin biraz daha rrahattim.istanbula geldik ucak inis yapamadi hava sartlarinda dolayi 3 tur hava alaninin ustunde döndük en sonunda indi ama ben hava alanindan esenlere gidinceye kadar otobusumu kacirdim bi sonraki otobuse bilet aldim tekrar.. yani esimi saat 10 da gorebilecekken 12 de bulusabildik ama buna da sukur
Ama cok guzel bi haftasonu gecirdikayrilik ani cok zor gelsede, ikimizede cok iyi geldi bu görüşme cok guzel hayaller kurduk, planlar yaptik
hadi hayrlısı cnm az kalmış ona da gelsinde sevdiğin sonra düğün şafağını birlikte sayarsınız maşallah size
cnmm biraz aksaklıklarrr olmuşş amaaa hiç bşyy görüşmenizee engel olamamışşş :) olsunnn görüşmek herşeyee değiooo cnmmm :) gelsnn de inşş tüm planlarınızı gerçekleştirisnzz, bzdee kesin 28 inde gidioruzz kayınvalidem ve kayınpederimlee, otelden yer ayırtmışlarrr inşş bir aksilik çıkmz daa
Evci izni onlara cok iyi geliyor canim, tabi bizedeiyi ki gitmisim.. önümüzdeki ay yine gel diyor esim insallah siz benim yasadigim aksilikleri yasamadan gidersiniz canim
imkanın olursaaa üç tane evci varmışş gidersnn cnmmm çok ii gelir hem eşinee hem de sanaa :) bizz dee inşş giderzz deee ufak tefek aksilikk olsnnn boşverr yeter ki gidelmmmmpazar kaçta teslim oluolar evci izninden sonra birliklerine
Pazar günü 5te teslim oluyorlar tatlim. Cuma gunu izin aldi beni karsiladi. Sonra askeriyeye gittik. O bana belgeleri verdi. Kalacagimiz otele kase bastirdim ve askerlik subesine imza attirdim sonra tekrar askeriyeye gittim. Tabi hepsini taksiyle yaptim soforde yardimci oldu sagolsun.. saat 5e kadar ziyaretci parkinda oturduk sonra esim uzerini degistirdi ciktik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?