351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

betül=elinin körü
ece=turnpage
simizer=acrofobi
kızlar kimliklerini açık ettiğim için çok kızacak bana popoya şaplağı hak ettim

Kusura bakmayin kizlar benim yüzümden oldu bi isimden ne olacak yahu bu arada ne kadar az kisiyiz:44:

Geldi canım bakıyorum şimdi.
bu arada soydaşmışız

çok güzel olmuş eline ve emeğine sağlık... istikamet kırtasiye

Son düzenleme:
ayy tamam çok acıdı nolur vurma ben yapmadım ilkay yaptı

kızdımmmmmm özelden her şeyi yazın da burda yazmayın kızzlar. ne yazdığımızı silme yetkimiz var, ne okuyanları engelleme şansımız var. bütün duygularımızı, özelimizi paylaşıyoruz,ismi ..... olan, sevgilisi bu dönem.... şehrine askere giden, duyguları , ailesi, sevgilisinin özellikleri......olan türkiyede kaç kişi vardır. herkes her şeyimizi bilmesin. ama özel mesaj olarak yazalım her şeyimizi önemli değil , çekinmem.

peki canım özür dilerim.düzeltirim ben o mesajı ama bi tek ismini bilmekle kim ne yapacak ayrıca senin özelliklerini okuyabilmesi için forum baştan sona okuyup analiz yapması gerekir.toplu halde bilgilerimizin olduğu bi kısım yokki...

Kusura bakma canim, sadece isimden birsey olmaz diye düşündüm .. etrafinda bu siteye takildigini kimseye soylemiyorsan endise etme bence .. seymaninda dedigi gibi bastan sona seni takip etmesi lazim ..

ne özrü yavrum şaka yaptım bi bakıma da uyarmak istedim ben haklısın ama biraz ince düşünüyorum sanırım çünkü her özel konuyu konuşuyoruz burda .. gel bakiyimmm sarıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…