- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #8.181
Bilgisayardan açılır heralde tatlim
hmm tamam canım rica ederim bu arada
Acildi canim, guzel olmusbu arada bilmedigim isimler var
Sevindim beğendiğinekim mesela bilmediğin isimler
betül=elinin körüEce betul simizerkizlarin kullanici adini biliyorum isimlerini bilmiyorum kusura bakmayin kizlar
betül=elinin körü
ece=turnpage
simizer=acrofobi
kızlar kimliklerini açık ettiğim için çok kızacak bana popoya şaplağı hak ettim
Kusura bakmayin kizlar benim yüzümden oldubi isimden ne olacak yahu bu arada ne kadar az kisiyiz:44:
evet canım çok azız ya:26: uzun dönem topikleri o kadar kalabalık ki
Zaten bu yaz doneminde kisa dönem basvuruda azdi canim.. asker sayisi az olunca yaren sayisida az oluyor
bende bilmiyodum kızların isimlerini iyi oldu..
özelden mailimi tekrar attım bekliyorum sabırsızlıkla..
Geldi canım bakıyorum şimdi.
bu arada soydaşmışız
popoya şaplaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk
ayy tamam çok acıdı nolur vurmaben yapmadım ilkay yaptı
kızdımmmmmmözelden her şeyi yazın da burda yazmayın kızzlar. ne yazdığımızı silme yetkimiz var, ne okuyanları engelleme şansımız var. bütün duygularımızı, özelimizi paylaşıyoruz,ismi ..... olan, sevgilisi bu dönem.... şehrine askere giden, duyguları , ailesi, sevgilisinin özellikleri......olan türkiyede kaç kişi vardır. herkes her şeyimizi bilmesin. ama özel mesaj olarak yazalım her şeyimizi önemli değil , çekinmem.
kızdımmmmmmözelden her şeyi yazın da burda yazmayın kızzlar. ne yazdığımızı silme yetkimiz var, ne okuyanları engelleme şansımız var. bütün duygularımızı, özelimizi paylaşıyoruz,ismi ..... olan, sevgilisi bu dönem.... şehrine askere giden, duyguları , ailesi, sevgilisinin özellikleri......olan türkiyede kaç kişi vardır. herkes her şeyimizi bilmesin. ama özel mesaj olarak yazalım her şeyimizi önemli değil , çekinmem.
Kusura bakmayin kizlar benim yüzümden oldubi isimden ne olacak yahu bu arada ne kadar az kisiyiz:44:
ne özrü yavrum şaka yaptım bi bakıma da uyarmak istedim benpeki canım özür dilerim.düzeltirim ben o mesajı ama bi tek ismini bilmekle kim ne yapacak ayrıca senin özelliklerini okuyabilmesi için forum baştan sona okuyup analiz yapması gerekir.toplu halde bilgilerimizin olduğu bi kısım yokki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?