351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

öğle yemeğinden sonra görüşürüz kızlar kalimero beğendiğine sevindim küçük bir kırtasiyeden çıktı alırsan iyi çıkmaz gideceğin yer neresi bilmiyorum ama

kızlar noluyo bakim.. kırılmayalım böyle zamanda... hadi bakalım öpüşün barışın..

canım ben bişey yaptığımı düşünmüyorum ki.. sadece bir şey rica ettim onun da hakkım olduğunu sanıyorum, onu da şakayla söyledim zaten,samimiyetimize güvenerek.:26: sonra bir kaç kere tg351e bir şeyler yazdım sarıl yazdım küstün mü yazdım hatta. cevap yazmadı önemsemedi sadece haritayı mail atmak istedi önceden söz verdiği için. alındı sanırım.. yapacak bişey yok ben elimden geleni yaptım.

önemsemedim mi hayır benim '' ağrım var bugün alınganım bu hafta ama muhtemelen mantıksız davranıyorsun şeyma alınacak birşey yoktur o yüzden şu an tepki verme kalp kırarsın dedim o yüzden birşey demedim kuzum salakça birşey falan söylerim şimdi diye.Ama harita gelmediği için de yollayım dedim sadece o konu ile ilgili konuştum.Bak bi kaç saat geçti ve ben alınmış değilim artık şu an kalbini kırma ihtimalimde yok o yüzden :78: bak nası tatlıyım dayanamazsın sen bana

tamam o zaman:119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…