351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

seymacim harita icin cok tesekür ederim tatilden döndügümde ilk isim ciktisini cikarmak olucak
kizlar safagimizda gün ve gün atiyor ilk defa sonbahar gelisine sevinir oldum dönsünler artik askerim olmadan tatilin bile tadi cikmiyormus bi kez daha anladim

aynen valla bu sonbahar bizim ilkbaharımız olacakk vallahi

rica ederim canım ne demek. evet eksilttik baaya sonbahar bizim mevsimimiz olucak bana hep hüzün verirdi ama neşe getrcek inş.:119:

cnmmm haftayaa plakalaraa düşüoruzzzz inşş dertlenmeyelmmm arttt daha daa kolayy olckkk onu düşünelmmm
Evet canm haklısın -artık mutlu olma zamanı bundan sonra inşallah dha kolaylayacz. Hem yarısını çoktan geçtik bîleee. Yaa bu aralar çeyiz araştırim diyodum hiç vakit bulamadım bu çeyiz alma mevsimi ne zamandır:)) ya da öyle bi şey var mı? Benm evlenmeme baya var o yzden yaydım iyice.her şeyin fiyatı ne zaman ucuzluyo sen bilirsin canım bu çeyiz îşini

cnmmmm şu araa baya her yerdee indirim vardııı eksiklermm vardıı ben de aldımmm geçen hafta.. bu aralar bakabilirsn, anneler gününde flnn çok oluoo kampanya.. bide sürekli takipp ett tatlımm, hergün yeni şeyler de çıkıo.. arçelik otomatik çay makinesi çıkmış dergide gördümmmm

Aslında sürekli takip etmek gerek ama pek îlgilenemiyorum işte malesefff. Yani yaz kış farketmiyor öyle mi . Yerine göre değişîyo indirim diyosun:) arçeliğin zaten yok muydu çay makinesi canım yaww yoksa bu farklı bişey mii

Hamide hoşgeldin:) burası bu gece çok sessiz .. Bîz de vi köşede fısır fısır konuşuyoduk iştee

cnmmm bu otomatikmişş kendi demliomuşşş beyaz rengii hoştuuu :) fiyatı da 280 lira.. evtt tatlım sürekliii bakkk neler aldın bugünee kadarr pekii? ona göreee fikir vereym sana

bende katilim size.ne konusuyordunuz bakiiimmm. siz haritalari gördünüzmü cok merak ediyorummm. benim maillimde sorun oldu yanlislikla sildim sanirim :S

evtttt cnmmm haritalarrr çokk güzell olmuşş ben çok beğendmmm :) çeyizz konuşuoruzzzzz bugnnn :) sen de katılll

Yaa sorma ben daha hiç başlamadım bu çeyiz alışverişine nerden başlanır diyemdüşünemkten faaliyete geçemedim ki:)) çay makinasını bi araştırim canım eğer kullanışlıysa neden olmasın.. Mesela bizim evde normal çaydanlıkta yapıyoruz acaba makinası gereksiz mi olır diye de düşünmüyor değilim. Hamide sen de katıl masılsın bu arada askerin de īidir inş. Haritaya ben daha bakmadım mailime canım :s ama daha önce gördüm çok güzel olmuştu

cnmmm bizz evde çay makinasıı kullanıoruzzz hep, kayınvalidemler de hep onu kullanıoo, alalım die lafı geçmiştii günlükk onu kullanırımm diee düşündmm bnde.. fincan takımı fln alabilirsnn çok hoşuna giden bişey olduğunda, bardaklardan alabilirsnn, nevresim takımıı alabilirsn.. düğün ne zmn siiznn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…