- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #8.401
slem canim bende bunaaldim iyce bu gün ders calisamiyorum bunlamkatan. zaman durmus gibi. sen napiyorsun
cnmmm bennn dee aynııı evdeee oturmacaaa bugnn niee böylee anlamadım günn çok uzadııı sankii
Aynen öyle sevdigimlede konusamadimyani moralim yerle bir yerden kazimaya calistim olmuyor yapisis iyce. öyle uzaniyorum odamda. baska en ufak bisey gelmiyor icimden
cnmmmm yrnn flnn konuşursnzzz üüzlmeee tamam mıı, hafta içi plakalara düşczz arttt hemen vakit geçsee eylülll gelsee keşkeee sana ne sorcam romantik tava die burda çeyiz topic lernde bişey gördmm nasıll, kullanışlı bişey mii cnm bilgn var mı
vallah canim orasi öylede ankesörlüden aramiyor.cok dolu oluyormus rahta edemiyormus. kendi telininde kntrü bitmis. cagri bile alamiyor. bende gömderemiyorum burdan. gitmeden dedim ona. ne olursa olsun eksik ben yollarim tek onu bulamam. al dedigim oldu. evdekilere de demiyor. cildirtiyor beni.
Allahtan evet plakalara düssede bi moral olsa.
canim o tavalar bence cok pratik degil. cok nadir kullanirsin kullansan. ayda yilda bir. tava her sekilde cok yer alir onun yerine kalp seklinde kaliplar var tavaya koyup herhangi bir taveda kalp seklinde birsey kizartmak icin. ben onlardan istiyorum. ilk bi kac ay yaparim sonrada özel günlerde felan diye. o kaliplar ama daha uygun hem daha az yer kaplar
cnmmm yaa keşkee istesee ailesindnn kendi de rahat ederr hemm, ankesörlüü çok zorr oluoo cidden.. o tavayııı gördm bnde anlamadmm kullanım için nasıldırrr diee ama şimdi senin dediğini düşündmm çok mantıklı.. sürekli kullanılckk bir şey değil, bi süre sonra kaldırczz ya da daha iisi güzelii çıkar.. o kalıplarıı çok görüorumm ben ama alıp hiç denemdm aslnda denesemmm
Merhaba canımm hangi kalıplar bunlar bildiğimiz kurabiyeye şekil vermek için kullandığımız kalıplardan olur mu tavada kullanmak için? Yumurta veya krep falan mı yapıyorsun onlarla:)kaliplari denedim. cok rahat. yaani hic gerek yok öyle bi tavaya hem 10 kalip alsan tava fiyadina gelmez keisnlikle. benim aldigimda baya dandikti. ceyizime daha iyisini alirim. meraktan almistim. ben tencere takimi sectmm. beyaz istiyorum ama ocakta alti kararimi diye tereddüt yasiyorum.
Merhaba canımm hangi kalıplar bunlar bildiğimiz kurabiyeye şekil vermek için kullandığımız kalıplardan olur mu tavada kullanmak için? Yumurta veya krep falan mı yapıyorsun onlarla:)
cnmmm yaa keşkee istesee ailesindnn kendi de rahat ederr hemm, ankesörlüü çok zorr oluoo cidden.. o tavayııı gördm bnde anlamadmm kullanım için nasıldırrr diee ama şimdi senin dediğini düşündmm çok mantıklı.. sürekli kullanılckk bir şey değil, bi süre sonra kaldırczz ya da daha iisi güzelii çıkar.. o kalıplarıı çok görüorumm ben ama alıp hiç denemdm aslnda denesemmm
Kızları napıyosunuz özledim sizi valla bugün kimse yoktu forumda:) bana da çoook uzun geldi bugün halbu ki haftasonu hemen geçer ay sonu gelir hemen diye düşünmüştüm .. Öyle olmadı nedense ..abur cubur yemeye vurdum kendimi oyalamak için..Bi ara dışarı çıktık ama yine de geçmedi vallahi. Plakaları görsek ne güzel olacakkk
Aaa çok iyiymiş kalpli falan çok romantik oluryok canim onlar özel ben pazardan almistim. silikon kirmizi benimki. alti tavaya iyce tutunuyor hamur veya yumurta akip gitmiyor. tutacagi var cok rahat saliyor yaptigin seyi. sekil cok net cikiyor diyebilirim. ben hatirlamiyorum gerci cok net ama 5 lirami neydi aldigimda.
cnmm kalıplardann almaya karar verdmm bnde.. beyaz tenceree çok güzel ama kullanm açısındann nasıllll hiç bilmiorumm cnm netten araştrdn mı hiçç
Aaa çok iyiymiş kalpli falan çok romantik olurfiyatı da uygun ama nedense bizim pazarda öyle şeyler yok
Ya alışveriş merkezi falan baya dolandık hem de yoruldum ama insanın zihni dolu olunca bi şeyden zevk almıyo belki de o yüzden geçmiyo vakit. Çeyiz işini düşündüm acaba alsam mı bi şeyler diye ama sonra , ben daha sevgilimn ailesiyle tanışmadım acaba hangi eşyayı kim alacak, onların gelenekleri belki farklıdır. O yüzden nişandan sonra bu konular konuşulur sonra alırız diye düşündüm ama mantıksızlık mı bilemedim:44: arada bi size de baktım ama kimse gelmedi yaa sen ne yaptın bugün canım?cnmm sormaa ya hiç geçmioooo sanki bugnnn 30 saattiiine yapsam vakit geçmedi sen naptnnn
Ya alışveriş merkezi falan baya dolandık hem de yoruldum ama insanın zihni dolu olunca bi şeyden zevk almıyo belki de o yüzden geçmiyo vakit. Çeyiz işini düşündüm acaba alsam mı bi şeyler diye ama sonra , ben daha sevgilimn ailesiyle tanışmadım acaba hangi eşyayı kim alacak, onların gelenekleri belki farklıdır. O yüzden nişandan sonra bu konular konuşulur sonra alırız diye düşündüm ama mantıksızlık mı bilemedim:44: arada bi size de baktım ama kimse gelmedi yaa sen ne yaptın bugün canım?
Seramik tencereleri mi diyosunnnsaticiya sordum dedi hic birsey olmaz sonucta ici seramik. ama annem diyor celik tencere daha iyi. ne bilim ya ben kesin beyaz istiyorum cok hos ev zarif duruyor. netde arastirmadim daha bi arastirim en iyisi
Netten bakarım bi ara hehe sizin pazar süpermişnetden bak istersen. belki online siparis bulursun. bizim pazarda sag olsun hersey var hahah
Ufak şeylere bile ben kendi başıma karar veremiyorum yaa takıntım var herhaldecanim ben ufak teel seyler aliyorum yinede. sonucta ne olursa kardir mantigiyla. tencere istiyorum yemek takimi felan pike takimi nevresim. geri kalan esyalarzaten birlikte seceriz. ama sonra hepsini birden almaya kalkarsak iflas ederiz kesin haha
Seramik tencereleri mi diyosunnnBen sana bilgi vereyim Biz kullanıyoruz canım çok memnunuz hem sağlıklı Teflona göre hem de çelik tencere gibi dibi tutmuyor yapışmıyor yemek. Öyle avantajları var ama tahta kaşık spatula dışında bişey kullanmayacaksın ve sıcakken bi anda soğuk suyun altına tutamayacaksın iyi bakacaksın biraz ama Çelik tencerenin de yeri ayrı tabi o da güzel
Netten bakarım bi ara hehe sizin pazar süpermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?