- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #8.421
Seramik iyi canım ya ilk başta çok pahalıydı sonra herkes teflonu terkedip seramik almaya başlayınca baya uygun fiyatlara indi. Sen yine de araştırmanı yap tabi hangi marka daha iyidir falan onu bilmiyom, bizim evde birkaç markanın var çünküsüpersin canim. e okadar bakarim nolcak. sonucta istedigim tencere olsunda
bak ben sana linkelri gönderdim. araana gerek yok
Seramik iyi canım ya ilk başta çok pahalıydı sonra herkes teflonu terkedip seramik almaya başlayınca baya uygun fiyatlara indi. Sen yine de araştırmanı yap tabi hangi marka daha iyidir falan onu bilmiyom, bizim evde birkaç markanın var çünkühe sonradan gördüm linkleri çok sağol tatlım
Almanlar kaliteli şeyler yapıyo valla şanslısınben almanyada alcam büüyk ihtimalle. alman markasi var onun tenceereleri bi ömür garantili. hem tam istedigim gibi. ama fiyadi yüksek iste bakalim. bi para gecsin elimede
Almanlar kaliteli şeyler yapıyo valla şanslısıntaksit maksit bi şekilde alırsın canım çünkü böyle şeylern kaliteli sağlıklı olması daha da önemli. evlenince Türkiye de mi yaşayacaksınızzz
saticiya sordum dedi hic birsey olmaz sonucta ici seramik. ama annem diyor celik tencere daha iyi. ne bilim ya ben kesin beyaz istiyorum cok hos ev zarif duruyor. netde arastirmadim daha bi arastirim en iyisi
Ya alışveriş merkezi falan baya dolandık hem de yoruldum ama insanın zihni dolu olunca bi şeyden zevk almıyo belki de o yüzden geçmiyo vakit. Çeyiz işini düşündüm acaba alsam mı bi şeyler diye ama sonra , ben daha sevgilimn ailesiyle tanışmadım acaba hangi eşyayı kim alacak, onların gelenekleri belki farklıdır. O yüzden nişandan sonra bu konular konuşulur sonra alırız diye düşündüm ama mantıksızlık mı bilemedim:44: arada bi size de baktım ama kimse gelmedi yaa sen ne yaptın bugün canım?
ohhh ohhhh...düzceye geliyoruzzzzzzzzz.. bekle bizi düzcee.....
kızlar yarınmı (salı ) başlıcaz... bi karar verelim ona göre profilimizi düzeltelim tarihi.. 15-16 eylül sanırım ideal gibi ama..netlik kazandıralım bugüm...
Gunaydin canimyedek subay sitesi bugün neyi gosteriyorsa ona gore baslayalim bugün 83 yaziyor bu durumda yarin 82 vee carsamba günü 81 olacak yarin gece 12den sonra boyayabiliriz
Oky çarşamba 81 kalcak ve çarşamba boyamalara geçelim...
ben dün dolaşırken çeyize bakmadım ki canım giyim kuşam onlara baktıkcnmmmm var mıydıı güzell şeylerr pekiii? dediğim gbi biz nişandan sonraa aldıkk hepsiniii geçen kasımda nişanım olduu ondan snr aldık hep, sen dee öyle yapabilirsnn aslndaaa, belki mutfak konusundaaa kayınvalidenin verceği çeyizler vardr, bazısı alıp koyuyoo oğlunaa flnn.. banaa salon için örtüü set flnn saklamışş tabi bana değill dee ilerde gelinime manttığıı ileesenn dee bekleyebilirsnn cnm, ben tüm gün evdeydmmm bunaldımmm kitap okumaklaa geçti günümmm
ben dün dolaşırken çeyize bakmadım ki canım giyim kuşam onlara baktıkheheh acaba benimkine sorsam mı, anan ne verecek ben de ona göre davraniyim diye biraz bekleyeyim ben fazla kafama takıyorum galiba çünkü paran olduktan sonra 1 haftada hepsi alınır diyo herkes önemli olan para diyo:26: aah ah paranın gözü kör olsun
ahahah cnmm ya benim de nasıl gym kuşam alasımm varrrr ahahaha her gördüğümü almak istiorum bir tuhaf oldummaynen tatlım paranı cebine koyy bir hafta da alırsın herşeyiiii, çeyiz eşyaa fln direk paraya bakıo.. cebindee paran olcak hatta neler neler neler alırsınn ne güzel şeyler varr sen beklee dediğim gbi nişandan snrrr başlaa, kayınvaliden de söyler bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?