- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #8.361
bn hemen alışırımvalla yalan yok 4 gözle bekliyorum evlenmeyi ama terse çekmeyin sevdiceğime ve kendi düzenime kavuşmak için
aynennn öyleee cnmm, belli süreden snrrr kendi düzenini kurmak gerekiooo bencee, ben bazen duygusallaşıorum ailemdn ayrılcm diee amaa sevdiğim insanlaa olcm onu düşünüorummm :) amaa gene dee burukluk var gbii
Ben bunun ikincisini beğendim ama sarı yalnız yerine kremnveya beyaz olsun bence de canım . İlki abartılı geldi çünkü
Ben bunun ikincisini beğendim ama sarı yalnız yerine kremnveya beyaz olsun bence de canım . İlki abartılı geldi çünkü
Eveeeeeeeeet sıkı sıkı sarılalımmmmoooh yine şafağımız düşüyor zor da olsa geçiyor zaman güzel hatunlar
gelsinler bir an öncede yokluklarının acısını çıkartalım artık
yaa gerçekten çok farklı dimii hem burukluk hem sevinç ben babama sarılınca nasıl ayrılıcam bilmiyorum
cnmm o ann çok zorrr olckkk yaa, o geceee baya ağlarzzz artttt ayy ya çok duygusall
evet canım ...o gece de ağlarmıyız naparız bilemem artık hangi birini yapıcaksak:44:
evet canım naaapacaan mecbuurrrzuhahahahahahahaa koptummmm cnmmmm yaaa bndeee anlamadımmm bir çok değişim ve duygu anda olcakkk.. 2013 gelinleri die topikk varmışş onu gördmm bugnnn, biz dee katılırızz arttttabikii burayııı ihmal etmednnn :)
evet canım naaapacaan mecbuurrrbak tatlım ben baktımda orsaı çok hızlı ilerliyo yetişemiyorum
evet tatlım ben burayla berabr idare edemedimahahah ciddenn mii cnmmm baya sayfaa vardıı cidden dee demek ki kalabalık bi yerr, benn geridenn takip edermm artt :)
Aynen baş tarafı abartılıbencede canım krem güzel olur ilkinin de duvağı abartılı biraz dimi.
öyle özledim ki saatlerce bırakmıcam kokusunu özledim ki benEveeeeeeeeet sıkı sıkı sarılalımmmm
hele ki o kuşak bağlama var ya beni benden alıyor en duygusal an vedalaşma ya nasıl veda edeceğiz hiç bilmiyorum bide çeyiz gitmesi var sevinsem mi üzülsem mi bilemiyor insan...cnmm o ann çok zorrr olckkk yaa, o geceee baya ağlarzzz artttt ayy ya çok duygusall
Aynen baş tarafı abartılıAma onun da gelinliği güzel yakası falan.. ama, sen gelinliği aklında belirledin sadece duvak kaldı diye duvak yorumu yaptım kızlar yarın berat kandili yine biz bol bol dua edelim . Askerlerimize ailemize herkese, ve hayırlı bi gelecek bi evlilik isteyelim
evet tatlım ben burayla berabr idare edemedim
kızlar yine ders çalışamıyorum
Evet canım aminnaynen cnm 1 yıl boyunca neler olacağının yazıldığı geceymiş kader elimizde dualrımızla yön verelim nasip olursa oruçta tutmayı düşünüyorum Rabbim dualarımızı kabul etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?