- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
- 48
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #8.461
kızlar bu mutfak araç gereçlerini yani çeyizleri internetten hiç alıyo musunuz?:26: örneğin karacanın online mağazası varmış şimdi baktım. gerçek mağazaya gidip beğenip, internetten almak daha mı uygun oluyoor fiyat olarak acaba?
hehe sen benim düşündüğümün tam tersini yapmışsınfiyatlar pek fark etmiyor anlaşılan mağazayla internet arasında.. ben şimdi fiyatları hiç bilmiyorum ya, pahalı mı uygun mu fiyatı anlamıyorum:26: karşılaştıramıyorum o yüzden
canım bazı ürünler fark edebiliyo.. işin içine gidimi insan çıkamıyor..
internetten bak önce..sonra mağazadan bak. farka göre alırsın.. ben bi çok şeyi bu şekilde yapıp internetten aldım.. internetten almam sebebim yaa taşıma problem olacağından, yada daha uyguna geldiğinden..
birde istanbuldaysan eminönüne gitmeni tavsiye ederim.
örneğin; ar yıldız tenrere takımı (piramit modeli kırmızı kulplu) mağazasında ve nette 400-500 tl den az değil ama ben eminönünden 275 tl ye aldım.. ve elimde taşımadım ücretsiz eve getirdiler ve evde nakit ödeme yaptım.
2.örnek kütahya porselen yemek takımımı 750 tl ye fabrika satış mağazasından aldım eve ücretsiz geldi ama eminönündeki aynı mağazada 650 tl idi.. pazarlık bile yapmadım.. arada en basiti 100 tl fark var.
yani piyasayı iyi gez sonra al derim...
bi şey daha sorucamaskerimize şeymanın yolladığı haritaları nasıl yollayacaz ? PTT askeri bölgeye teslimat yapıyo mu? çünkü bazıları yapmıyomuş galiba (yurtiçi kargo falan)
cnmmmmm onu gidippp sormak gerekkk amaa bence götürüler, ben cuma kendm götrcmmm evciye çıkarmaya gidiourzzz yahatta nişanlımmm arkadaşları için dee istedi, fazlaa çıktı alıp götrcmmm :)
tamam canım sorarım ben öğrenince size de yazarımmcuma gidiyo musunuuzz oleyyy valla iyi fikir ben de çok çıktı alayım yazıkkk diğer askerler de boyasın:)
evet canım çok detaylı düşünürsem kafam karışır gibi geliyo bana da, çünkü daha bu konuda çok bilgisizim:26:
peki eminönündeki ürünler gerçek mi , bazı şeylerin çakmasını yapıyolar ya oralarda? yoksa üretim mağazası olduğu için mi fiyatı ucuz acaba? oouOo kitahyanın fabrika satış mağazası bile eminönünden pahalı satıyo yaaa çok garip:44:
cnmmmmm onu gidippp sormak gerekkk amaa bence götürüler, ben cuma kendm götrcmmm evciye çıkarmaya gidiourzzz yahatta nişanlımmm arkadaşları için dee istedi, fazlaa çıktı alıp götrcmmm :)
kim kim gidiyosunuzne güzel canım çok sevindim senin adına...
kim kim gidiyosunuzne güzel canım çok sevindim senin adına...
cnmmm üzülmeee kıyamammmzaten gelmelerineee az kaldıı.. senin hiç gtme durumun yok muuuu
tabi satış mağazası diye geçiyor dükkanlar ve granti belgesinide veriyor.. tabi eminönü olduğu için koskoca dükkan olmadığından insanların aklına acaba çakmamı sorusu gelmesi çok normal :)
Ben bugün burda nöbet tuttum da kimse yoktu:)Ben haberleri izleyip içimi karartıyorum valla sîz napıyosunuz?
Kolay gelsin cnım hadi sen çalış, canın sıkılınca yazışırızBen biraz izledim, ders calisiyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?