351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Anliyorum canim ama o yeni duzeni o kadar cabuk benimseyeceksin ki inanamayacaksin bak bana kocam olmadigi halde evimi birakip annemlere gidemiyorum bi gun kalsamm ikinci gün kosa kosa geliyorum yine evimmm diye

Anliyorum canim ama o yeni duzeni o kadar cabuk benimseyeceksin ki inanamayacaksin bak bana kocam olmadigi halde evimi birakip annemlere gidemiyorum bi gun kalsamm ikinci gün kosa kosa geliyorum yine evimmm diye

evttt cnmm doğruuu sölüosunnn o kdr benimsiosun kii geçmişte yıllarca yaşadığın yer sanki yabancılaşıo.. tüm evin sorumluluğunu alcmm nasıl yetişrcmm, her şeyi aynı anda yürütebileck mym die de çok düşünüorumm bazennn, sende de oluo muyduu cnm

hoşgeldnnn tatlımm, iiymm senn nasılsnn? sıcaklaa boğuşmacaa nasıll sıcakk var bayıldmm artttt :) sen napıosnn

sıcak çok fena kuzumm bende bayıldım artık bugün sıcaktan kendimi nereye atcağımı bilemedim şimdi biraz daha iyi tabi gündüze göre :)
iyi cnm napiyim netten tencere takımı yemek takımı falan bakıyorum :) sen neler yapıyosun

varrr mııı cnmmm beğendiklernnn :) bndee gndzz iştenn çıktmm dışarı işlerii vardıııı çok sıcaktıııı yandım kavruldmm, snr eve geldim çardakta otrdummm binadakilerleeee çok sıcakta kaldımm ben bugnn :)

olabildiğince akşam üstü çık cnm öğle güneşi çarpıyor insanı

bir sürü var hemde:) seramik tencere almayı düşünüyorum en sağlıklısı o gibi şu an :)
yemek takımında kararsız kaldım yuvarlak mı alsam köşeli mi alsam sen aldın mı cnm

cnmm aldımm benn kelebek motiflii aldımmm gümüşlüüü pastel renklerdnn kelebek figürü var üstndeee :) cnmmm en çok hangisii hoşunaa gidiooo onaa göre karar veririsnn renk fln düşündn müü

cnmm aldımm benn kelebek motiflii aldımmm gümüşlüüü pastel renklerdnn kelebek figürü var üstndeee :) cnmmm en çok hangisii hoşunaa gidiooo onaa göre karar veririsnn renk fln düşündn müü

siyah çizgili ya da gümüş desenli düşünüyorum aslında :) yuvarlak mı köşeli mi onun arasında kaldım ama sanırım köşeli alacağım gözüme daha güzel gözüküyor :) kahvaltı takımını daha cıvıl cıvıl desenli alamk istiyorum sabah sabah içimiz açılsın diye kelebek deseni iyi seçim olabilir :)

Son düzenleme:

cnmm en çok içine sineni all :) ben kahvaltı takımını rengarenk bişey aldımm baya canlıı aynen sen gbi düşündmmmm sabah sabah içiz açılsn dieee şimdi de internette horzlu sürahi gördmm onu istiorumm çok beğendmm bennn :)

cnmm ben yataym sabah erken kalkıorumm malumm :) öpüorumm senii ii geceler tatlım yrn görüşürz

öpüyorum cnm seni iyi uykular :)

Gunaydin kizlar

Buketcim ben evlendigimizde ilk aylarda yetistiremezdim hic biseyi :26: 6 gun aksam 6ya 7 ye kadar calisirdim erken ciktigim bi gun olmadigi icinde herseyi ya aksamlari yada pazar günü yapmak zorunda kaliyordum.. pazar gunu dinlenmek icin aksam yapardim bu seferde gece yataga yattigimda "ben bu aksam hic ayagimi uzatip oturamadim" diye aglardim ayy o hallerim geldi aklıma sonra baktim esim rahat yemek konusunda o zaman niye menu gibi corbasinda ana yemegine pilavina ugrasiyorum ki dedim.. zaten oda hep ana yemegi yap sadece yemiyoruz zaten fazla diyordu onu uyguladim, sonra esimden daha sık yardim istemeye basladim.. bide her aksam bi is yapayim bi kac is yapinca aksam bitiyor diye düşündüm sonra pratiklik kazandikca da alistim.. bide mukemmel olmayi hedefleme hic bi zaman calisan bi bayanin evi hergun tertemiz derli toplu olamaz bunu kabullendigimde sorunum bitmisti

Son düzenleyen: Moderatör:
rica ederim canım nişanlım dediki aşkım bizim elimizin altında internet yok neden illerin içine plaka numaralarını yazmadın dedi haklı galiba:44:
bakalımm biz napcaz ben bi de dağınığım ya offffff

cnmmm yaa sen benii çok rahatlatıosunnn cidden kaç gündr kafaya takıodummm, garip duygular içindydmmm :) seneyeee senin başını çok ağrıtcm bennn, dadancm sanaa

rica ederim canım nişanlım dediki aşkım bizim elimizin altında internet yok neden illerin içine plaka numaralarını yazmadın dedi haklı galiba:44:

bakalımm biz napcaz ben bi de dağınığım ya offffff

cnmmm çıktı alıncaa bizler içinee yazsak öylee versekk de olur aslndaaa

cnmmm yaa sen benii çok rahatlatıosunnn cidden kaç gündr kafaya takıodummm, garip duygular içindydmmm :) seneyeee senin başını çok ağrıtcm bennn, dadancm sanaa

Sor canım istedigini yardimci olmaya calisirim zaten kisa surede alisacagina eminim yeter ki ilk günden annen gibi bi ev hanimi olacagini düşünme

aa evet o olur bak kızlar kusura bakmayın ben düşünemedim tasarımı yaparken yazmayı yaa
canım bn sana yine teşekkür etmiştim haritalar için, görmedin bi kaç sayfa gerilerde sonra yine alınma hee... illere numara yazma işi kimsenin aklına gelmemişti vallaaa insanlık hali unutuluyoo boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…