- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #8.541
cnmmmm onu sorayımm inş son andaa terslikk çıkmazzz, uyum sürecimizz başlar arttt :) bazenn evliliğin sorumluluğu korktuoo benii cnmmm böylee garip birşeyyy, kendi evimm art bana uzak gelck, yepyenii düzenn olcakk, anlıosunn dimii cnmm çokk garip duygularr içindymmmm :)
Anliyorum canimama o yeni duzeni o kadar cabuk benimseyeceksin ki inanamayacaksin bak bana kocam olmadigi halde evimi birakip annemlere gidemiyorum bi gun kalsamm ikinci gün kosa kosa geliyorum yine evimmm diye
bukeeet nasılsın kuzum :)
hoşgeldnnn tatlımm, iiymm senn nasılsnn? sıcaklaa boğuşmacaa nasıll sıcakk var bayıldmm artttt :) sen napıosnn
sıcak çok fena kuzumm bende bayıldım artık bugün sıcaktan kendimi nereye atcağımı bilemedim şimdi biraz daha iyi tabi gündüze göre :)
iyi cnm napiyim netten tencere takımı yemek takımı falan bakıyorum :) sen neler yapıyosun
varrr mııı cnmmm beğendiklernnn :) bndee gndzz iştenn çıktmm dışarı işlerii vardıııı çok sıcaktıııı yandım kavruldmm, snr eve geldim çardakta otrdummm binadakilerleeee çok sıcakta kaldımm ben bugnn :)
olabildiğince akşam üstü çık cnm öğle güneşi çarpıyor insanı
bir sürü var hemde:) seramik tencere almayı düşünüyorum en sağlıklısı o gibi şu an :)
yemek takımında kararsız kaldım yuvarlak mı alsam köşeli mi alsam sen aldın mı cnm
cnmm aldımm benn kelebek motiflii aldımmm gümüşlüüü pastel renklerdnn kelebek figürü var üstndeee :) cnmmm en çok hangisii hoşunaa gidiooo onaa göre karar veririsnn renk fln düşündn müü
siyah çizgili ya da gümüş desenli düşünüyorum aslında :) yuvarlak mı köşeli mi onun arasında kaldım ama sanırım köşeli alacağım gözüme daha güzel gözüküyor :) kahvaltı takımını daha cıvıl cıvıl desenli alamk istiyorum sabah sabah içimiz açılsın diye kelebek deseni iyi seçim olabilir :)
cnmm en çok içine sineni all :) ben kahvaltı takımını rengarenk bişey aldımm baya canlıı aynen sen gbi düşündmmmmsabah sabah içiz açılsn dieee şimdi de internette horzlu sürahi gördmm onu istiorumm çok beğendmm bennn :)
cnmm ben yataym sabah erken kalkıorumm malumm :) öpüorumm senii ii geceler tatlım yrn görüşürz
rica ederim canım nişanlım dediki aşkım bizim elimizin altında internet yok neden illerin içine plaka numaralarını yazmadın dedi haklı galiba:44:aaa cnmm ben de yrn alcamm bu aradaa askerim sanaa teşekkür edioduu, bahsettim sizin harita ayrı diee, teşekkür ederzz dediii, fazlaa götrcmm arkadaşlarınaa da vercekmiş
kızlar bzdee bi yere gidemiyczz çok yoğun düğün hazırlığı olckk, ama inşş kasımda balayınaa giderizzz
bakalımm biz napcaz ben bi de dağınığım ya offffffGunaydin kizlar
Buketcim ben evlendigimizde ilk aylarda yetistiremezdim hic biseyi :26: 6 gun aksam 6ya 7 ye kadar calisirdim erken ciktigim bi gun olmadigi icinde herseyi ya aksamlari yada pazar günü yapmak zorunda kaliyordum.. pazar gunu dinlenmek icin aksam yapardim bu seferde gece yataga yattigimda "ben bu aksam hic ayagimi uzatip oturamadim" diye aglardimayy o hallerim geldi aklıma sonra baktim esim rahat yemek konusunda o zaman niye menu gibi corbasinda ana yemegine pilavina ugrasiyorum ki dedim.. zaten oda hep ana yemegi yap sadece yemiyoruz zaten fazla diyordu onu uyguladim, sonra esimden daha sık yardim istemeye basladim.. bide her aksam bi is yapayim bi kac is yapinca aksam bitiyor diye düşündüm sonra pratiklik kazandikca da alistim.. bide mukemmel olmayi hedefleme hic bi zaman calisan bi bayanin evi hergun tertemiz derli toplu olamaz bunu kabullendigimde sorunum bitmisti
Gunaydin kizlar
Buketcim ben evlendigimizde ilk aylarda yetistiremezdim hic biseyi :26: 6 gun aksam 6ya 7 ye kadar calisirdim erken ciktigim bi gun olmadigi icinde herseyi ya aksamlari yada pazar günü yapmak zorunda kaliyordum.. pazar gunu dinlenmek icin aksam yapardim bu seferde gece yataga yattigimda "ben bu aksam hic ayagimi uzatip oturamadim" diye aglardimayy o hallerim geldi aklıma sonra baktim esim rahat yemek konusunda o zaman niye menu gibi corbasinda ana yemegine pilavina ugrasiyorum ki dedim.. zaten oda hep ana yemegi yap sadece yemiyoruz zaten fazla diyordu onu uyguladim, sonra esimden daha sık yardim istemeye basladim.. bide her aksam bi is yapayim bi kac is yapinca aksam bitiyor diye düşündüm sonra pratiklik kazandikca da alistim.. bide mukemmel olmayi hedefleme hic bi zaman calisan bi bayanin evi hergun tertemiz derli toplu olamaz bunu kabullendigimde sorunum bitmisti
rica ederim canım nişanlım dediki aşkım bizim elimizin altında internet yok neden illerin içine plaka numaralarını yazmadın dedi haklı galiba:44:
bakalımm biz napcaz ben bi de dağınığım ya offffff
cnmmm çıktı alıncaa bizler içinee yazsak öylee versekk de olur aslndaaa
cnmmm yaa sen benii çok rahatlatıosunnn cidden kaç gündr kafaya takıodummm, garip duygular içindydmmm :) seneyeee senin başını çok ağrıtcm bennn, dadancm sanaa
canım bn sana yine teşekkür etmiştim haritalar için, görmedin bi kaç sayfa gerilerdeaa evet o olur bak kızlar kusura bakmayın ben düşünemedim tasarımı yaparken yazmayı yaa
aa evet o olur bak kızlar kusura bakmayın ben düşünemedim tasarımı yaparken yazmayı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?