- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #8.521
cnmmm geldğindee pekk gezmee fırsatımızzz olmıyckk, düğün telaşındnnn hopppp dieee işlere dalczz amaa snr art çokk ii bi balayı hakedioruzzz dimiii, gidelmm kafa dağıtalımmmm brzzsnr daa şubat gbi hafta sonuu bi yerleree kaçmak istiorum daha doğrusu ben herşeyi ayarlayıp sürpriz yapmak istiorummm cumartesi de onlarn işi oluo maalesef, eğer onu ayarlayabilirsmm bu planı da hayata geçirmek istiorummm :)
Zaten tatil çok önemli değil elini tutsam yeter.:26: Düşünsenizee yaa o bile güzel ne güzellll
Görmek bile çok güzel canım yabu hafta sonu tekrar gidiyorum askerime inşallah öleceğim heyecandan şimdiden
Sorma yaa görmeye bile hasret bıraktılar biziTabi ki tatlım o yoğunluktan sonra en büyük hakkınız
Görmek bile çok güzel canım yabu hafta sonu tekrar gidiyorum askerime inşallah öleceğim heyecandan şimdiden
Sorma yaa görmeye bile hasret bıraktılar biziçok sevindimmm canım sınav öncesi sana da güzel bi moral olur
Binersiniz arabaniza, radyoyuda acarsiniz, sarki soyleye soyleye gidersiniz balayinizabiz oyle yapmistik :123:
Bukeet sizde bu haftasonu gideceksiniz dimi evciye
bideeee şöyleee güzelll yol cd alalımmm dimiii cnmm süperrr olurrhangi cd olurr acabaa önerilerii beklermmm
evtttt cnmm cuma sabah çıkıoruzz yolaaa, öğleden snrr inş orda olczzzz çok heycanlııııı :)
Siz kendinizde hazırlayabilirsiniz tatlim, hareketli muziklerden olusan bi cd yaparsiniz, yada flasha atarsinizbiz flasha atıyoruz esimin gorevidir o, boyle uzun yolda ordan dinlemek daha iyi radyo heryerde cekmiyor hala bu cagda
Kayinpederin evraklari gonderdi mi canim fotografla nufus cuzdani fotokopisiayyy evci cikarmakta cok guzel
Kızlarrr iyi gecelerrr ben gidiyorum
evtttt cnmmmm çokk ii fikir :) ben yabancı müzik pek sevmiorumm ama nişanlım bazıı yabancı şarkılarıı dinlemeyii seviooo hareketli olanları ben de pek sevmiorumm, bazennn çatışıoruzzz o konudaaaa
cnmm aaa onu sorcaktımmmm ii hatırlattn tatlımm, nişanlım hiç bişey demedii, kayınpederimle dün konuştum kandil için aradımm ama o da bişey demediii, ben onu yrn kesin soraymm arttt
Hepsinden karisik yaparsiniz artik, iki tarafta uyum saglar boylece evliliginizde yapmaniz gereken en onemli seyi baslatmis olursunuz, uyum saglamaya baslamis olursunuz
Aaa bi sor tatlim orda onlarin evraklari hazirlaniyor benim bildigim, boyle oncesinden gonderiyorsun.. cuma günüde imzaya cikiyor komutani imzaliyor sonra onu otele ve askerlik subeye imzalatip bi nushasini askerlik subede birakip digerini kislaya getiriyorsunyani bizde oyle olmustu her yerin uygulamasi farklida olabilir
Kızlar hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?