351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ohh be kurtuluyosun desene çok dua edicez biz sana merak etme

Ayyy bugüngelsen de teşekkür etsem dedim, tekrar teşekkürler canım haritalar içinnn. Az kaldı plakalara heyecanlıyız:))

Çok şükür bitiyor inşallah sonucu da güzel olurevet evet dua istiyorum

Çöz bizi kpss

Ooohh 'bal' gibi planmis sizinki

Kaçamak yapacağız

10 gün kaldı canım ya

Çöz onu çöz

Eylül itibariyle gezeriz bizde canımbiz sevdiceğimle teskereyi aldığı gün bozcada'ya gidiyoruzz
Süper plan. Biz de düşünüyorduk öyle bi plan ama yattı nişan nikah falan olmadığından izin alamicağım için bir hayal olarak kaldı tatil bizim de nişan olaydı belki izin alabilirdim

cnmmm ii oldu bak üstndn yük kalktıı, inşş geçersnn deee tamamennnn yükü atarsınn zaten geçersnnn senn :)
ayy inş. tatlım bugün haritamın çıktısını aldım çok güzel
Bende hemen biyerlere kacmak istiyordum ama kocis ilk hafta evde olalim dedi sonra antalyaya gidecegiz galiba ilk hafta misafir gelir bize de ama napalım yeniden birlikte uyuyacak olmak bile coook guzel

inşallah geçerim canım ya.olsun misafir de olsa hep onu göreceksin dediğin gibi yanında yatağında olcak

Bende hemen biyerlere kacmak istiyordum ama kocis ilk hafta evde olalim dedi sonra antalyaya gidecegiz galiba ilk hafta misafir gelir bize de ama napalım yeniden birlikte uyuyacak olmak bile coook guzel

Kuzum evinizin tadını çıkarın evli olsaydık muhtemelen biz de evimizde kalmak isterdik

Süper plan. Biz de düşünüyorduk öyle bi plan ama yattı nişan nikah falan olmadığından izin alamicağım için bir hayal olarak kaldı tatil bizim de nişan olaydı belki izin alabilirdim

Başka planlar yaparsınız canım siz de.Dolu dolu geçirirsiniz

ayy inş. tatlım bugün haritamın çıktısını aldım çok güzel

inşallah geçerim canım ya.olsun misafir de olsa hep onu göreceksin dediğin gibi yanında yatağında olcak

aaa cnmm ben de yrn alcamm bu aradaa askerim sanaa teşekkür edioduu, bahsettim sizin harita ayrı diee, teşekkür ederzz dediii, fazlaa götrcmm arkadaşlarınaa da vercekmiş

kızlar bzdee bi yere gidemiyczz çok yoğun düğün hazırlığı olckk, ama inşş kasımda balayınaa giderizzz

Canım sizinki daha iyi balayı yani

Bosver balayi baldan tatli

Canım sizinki daha iyi balayı yani

cnmmm geldğindee pekk gezmee fırsatımızzz olmıyckk, düğün telaşındnnn hopppp dieee işlere dalczz amaa snr art çokk ii bi balayı hakedioruzzz dimiii, gidelmm kafa dağıtalımmmm brzz snr daa şubat gbi hafta sonuu bi yerleree kaçmak istiorum daha doğrusu ben herşeyi ayarlayıp sürpriz yapmak istiorummm cumartesi de onlarn işi oluo maalesef, eğer onu ayarlayabilirsmm bu planı da hayata geçirmek istiorummm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…