- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #8.641
Haha ben de pantolon seviyorum da yazın însan havadar bişeyler giymek istiyo yaa şöyle alttan essin:))) valla duş aldım gölgede 10dk da saçım kurudu yaaa pişiyorum. Ben mangoda uun kollu görsem eteği kısa oluyo, eteği uzun olsa straplez veya sıfır kollu oluyor. Bıktım ben bu hayattan
cnmmm çok gevşek fermuar gıcık oluorumm, tam istediğim gbi kot buldm darrr paçası hafif katlıı, taşlanmışşş tam istediğimdii ama fermuar deli edioooo
Terziye götür canim drgistirir fermuarini yazik olmasin o guzel kota
evttt cnmmmm yrn vercmm artt, bu nasıll sıcak yaa ben kışıı istiorummm artttt
cnmmm beğendiğin modelin üstünee bolero fln gysnn olurr mu, mangoda şık elbiselerr vardıııı netten baktm bndeee geçenlerdee
Olabilir canım ama boleroyla pek güzel olmuyo hepsi.. Ben gidip canlı canlı bakayım en iyisi çünkü internettekilerin hepsi her yerde olmuyo dimi
Coook sicak gercekteneylul gelsede hem serinlesek hemde sevdiklerimiz gelse
Olabilir canım ama boleroyla pek güzel olmuyo hepsi.. Ben gidip canlı canlı bakayım en iyisi çünkü internettekilerin hepsi her yerde olmuyo dimi
Dogru diyorsun hem özlem hem sicak.. o zaman halil sezaiden bu sefer yangiiiiiiinnnnnnnn vaaaaarrrrgeliyor tüm 351 yarenlerine
ahahahahahahahahaa tam bizeee göreee olduuuu hemennnn açıppp dinliorummmmm son sessss
Dinle canim, bagirarakta eslik et
Benim sayfamin kenarlarinda surekli bebek bezi, bebek mamasi, bebek kiyafetleri reklamlari cikiyor ama yaaaaa
cnmmm bakk buuu işarett belkiii deebnde de kaç gndrrr şu zayıflayan kadın varyaa o çıkıoo yaaa kocası zayıflamışş o da zayıflıyckmışş yaaa
Benimki bana isaret olabilirde senin ki sana isaret olmasin bukeeeetoda cok sisman bi abla ama yaa kocasi incecik kalmis:111:
zuahahahahahahahahahahahahahahaaaaa koptummmmm yaaaa akşam akşammmmmm ablanınnn tipineeee takıldmmmm ya ahahahahaha ben ve nişanlımınnnn gelecektekiiii haliiiiibndeeee öyleee bir kırmızı elbiseee gycmm yanımdaaaa sinek kadar kalckkkk kocammmm foto çeknczz, burda sizinlee paylaşcmmm
Sinek miiiiiiiiiiiaaaayyy buket sesli güldüm sayende :90::90::90:
:52
ama bi dahaa çıktığındaaa bi dahaa bakk cnmmm aynıı sinekkk gbiii yaaa o kadının yanındaa, kopuormmm kendi kendimeee çok eğlendmmmmm
Pusmus kedi gibiablam bi an önce zayiflasin yoksa kocisi kacarir valla
ahahahahahahaaa ee tabiii doğruu diosunnnn cnmmm ablanın kociş çok fit olmuşş art fit bir bayan isterrr
Aman dikkat et muallaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?