- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #8.661
ahahahahahhahaaa ablanın işi zorrrr
artt cumaa günüüü olsaa daa ben gtsmmmmm zaman geçmiooooo banaaa
Dinle canim, bagirarakta eslik et
Benim sayfamin kenarlarinda surekli bebek bezi, bebek mamasi, bebek kiyafetleri reklamlari cikiyor ama yaaaaa
benimkinde de sürekli ev eşyası düğün falan çıkıyor canım google sen genelde hangi sitelere girersen otomatik reklam veriyor sitelerin kenarında.arama çubuğuna yazdığın şeylerle ilgili çıkıyor hep
Ama ben 1 kere bebek arabasi bakmistim google dan
Canim plakalara yarin gececeksek bu safagi tekrar mi degistirecegiz:44: ikisi esit gitmeyecek:26:
hıııı doğru söle bi kere değilllll
Canım burayı boşver, ikisi zaten birbirini tutmuyo yedek subay tk ile.Zaten sona doğru hepimiz bir güncelleme yaparız ben takvimden tek tek saydım.16 sına göre hesaplarsak yarın ilk plakayı boyuyoruz. 16sı dahil.ayın 16sında 01 adana ile bitiyor plakalarrrr
bizde 17siniValla bi kere
Ama biz 16 sini saymiyoruz esimle
kızlarrr günaydınn :) ben de bugn haritalarınn çıktısınııı alcammmmfazlaa alcm kii nişanlım arkadaşlarına versnn :)
bizde 17siniama olsun sizde uygun görürseniz herkese bence en uygunu 16sını saymak
günaydın tatlım.renkli alıcaksın dimi
Anladim canim oyle yapalim o zamanbiz zaten dün gectik plakalara esim gectigimizi iddia ettigi icin facebook'a da yazdirdi bile ne olacak bu safak belirsizliginun sonu bilmiyorum
sen boyamaya başladın o zaman:26:
Yok ben sizinle boyayacagim tatlim
güanaydınn bebişlerrr
yarın bbaşlayalım işte hep beraber boyamayaaburdaki şafaklarımız farklı dursun önemli değil, onu boyamak daha zevkli ne de olsa
ben de ben deeeevet artık geleceklerine inanmaya başladım ihi
günaydın canım hoşgeldinnnGünaydın fıstıklar
Hoşbuldum canım nasılsın
iyiym valla sıcaklar dışında bi sorun yok çok şükürrHoşbuldum canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?