351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Dinle canim, bagirarakta eslik et

Benim sayfamin kenarlarinda surekli bebek bezi, bebek mamasi, bebek kiyafetleri reklamlari cikiyor ama yaaaaa

benimkinde de sürekli ev eşyası düğün falan çıkıyor canım google sen genelde hangi sitelere girersen otomatik reklam veriyor sitelerin kenarında.arama çubuğuna yazdığın şeylerle ilgili çıkıyor hep

Son düzenleme:
Günaydınnn kızlaaaaaaar
yarın plakalardayıııııııııızzzzzzzzzzz
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Ama ben 1 kere bebek arabasi bakmistim google dan

Canim plakalara yarin gececeksek bu safagi tekrar mi degistirecegiz:44: ikisi esit gitmeyecek:26:

Ama ben 1 kere bebek arabasi bakmistim google dan

Canim plakalara yarin gececeksek bu safagi tekrar mi degistirecegiz:44: ikisi esit gitmeyecek:26:

hıııı doğru söle bi kere değilllll
Canım burayı boşver, ikisi zaten birbirini tutmuyo yedek subay tk ile.Zaten sona doğru hepimiz bir güncelleme yaparız ben takvimden tek tek saydım.16 sına göre hesaplarsak yarın ilk plakayı boyuyoruz. 16sı dahil.ayın 16sında 01 adana ile bitiyor plakalarrrr

Valla bi kere
Ama biz 16 sini saymiyoruz esimle

kızlarrr günaydınn :) ben de bugn haritalarınn çıktısınııı alcammmm fazlaa alcm kii nişanlım arkadaşlarına versnn :)

bizde 17sini ama olsun sizde uygun görürseniz herkese bence en uygunu 16sını saymak

günaydın tatlım.renkli alıcaksın dimi

Anladim canim oyle yapalim o zaman biz zaten dün gectik plakalara esim gectigimizi iddia ettigi icin facebook'a da yazdirdi bile ne olacak bu safak belirsizliginun sonu bilmiyorum

güanaydınn bebişlerrr
yarın bbaşlayalım işte hep beraber boyamayaa burdaki şafaklarımız farklı dursun önemli değil, onu boyamak daha zevkli ne de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…