351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ben tam gaz kpss'ye çalışmaya devam ediyorum canımnereleri düşünüyorsun?
Allah kolaylık versinnn... çok az kaldıı özgürlüğüne
valla her yeri yazıcam sanırım çünkü pek fazla şansım yok zaten hayırlısı olsun diyorum... senin geçen sınavdan puanın var mıydı, tercih yapacak mısın

Bende bi fistigim o zaman gunaydin bana uyku acici tavsiyelerde bulunun nolur böyle olmak istiyorum
günaaaydınn:)

ben onu eczaneye sormuştum beni yanlış anladı , uyku ilacı istedim sandıı. "hayırrr ben uyku açmak için bişey istiyorum" dedim.. valla onlar uyuşturucu kategorisine giriyor öyle bir şey daha üretilmedi dedi

Amin canımgeçen yıldan puanım var ama kpssb kadrosu düşünmüyorum canım şimdilik.İnşallah senin için hayırlısı neyse o olur

Bende bi fistigim o zaman gunaydin bana uyku acici tavsiyelerde bulunun nolur böyle olmak istiyorum

Soslu fıstık hem dekuzum kola-kahve karışımı diyeceğim de midene dokunabilirüni.de proje zamanları beni ayakta tutabiliyordu

Yok dogal yontemler istiyorum, kahve demeyin ise yaramadı dün aksam ilknuuuurrr

Soslu muuuu o kadar cok uyudum ki :26: sinav stresi sardi bunyemi galiba :18: sabah gözümü acamiyorum

kafeinli herhangi bişey olabilir ama geçici bi enerji verir o da.. başka da bişey bilmiyom maalesef:26:

kızlarr bi tanıdğım evlendi 1 ay falan oldu . evine ziyarete o çağırmadan mı gitmek gerekiyor hayırlı olsun demek için, yoksa onun çağırması mı gerekiyor şimdi yeni evli ya, rahatsız etmek istemiyorum ..:26: ama prosedür nedir onu da bilmiyorum yaa bi yardım edin

Bence sen ara canim, sonucta bi ay olmus ben hic cagirmadim çünkü, bana hayirli olsuna gelmek isteyen arar gelir dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…