- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #8.681
iyiym valla sıcaklar dışında bi sorun yok çok şükürrbi de kpss tercihleri başladı ya onları araştırıyorum nereyi yazsam diye:44:...sen napıyosunn?
Ay benim ki son 1 haftayı bile saymıyo ya-
Allah kolaylık versinnn... çok az kaldıı özgürlüğüneBen tam gaz kpss'ye çalışmaya devam ediyorum canımnereleri düşünüyorsun?
Günaydın fıstıklar
günaaaydınn:)Bende bi fistigim o zaman gunaydinbana uyku acici tavsiyelerde bulunun nolur böyle olmak istiyorum
Allah kolaylık versinnn... çok az kaldıı özgürlüğüne
valla her yeri yazıcam sanırım çünkü pek fazla şansım yok zatenhayırlısı olsun diyorum... senin geçen sınavdan puanın var mıydı, tercih yapacak mısın
Bende bi fistigim o zaman gunaydinbana uyku acici tavsiyelerde bulunun nolur böyle olmak istiyorum
günaaaydınn:)
ben onu eczaneye sormuştum beni yanlış anladı , uyku ilacı istedim sandıı."hayırrr ben uyku açmak için bişey istiyorum" dedim.. valla onlar uyuşturucu kategorisine giriyor öyle bir şey daha üretilmedi dedi
Yok dogal yontemler istiyorum, kahve demeyin ise yaramadı dün aksamilknuuuurrr
Amin canımgeçen yıldan puanım var ama kpssb kadrosu düşünmüyorum canım şimdilik.İnşallah senin için hayırlısı neyse o olur
Soslu fıstık hem dekuzum kola-kahve karışımı diyeceğim de midene dokunabilir üni.de proje zamanları beni ayakta tutabiliyordu
kafeinli herhangi bişey olabilir ama geçici bi enerji verir o da.. başka da bişey bilmiyom maalesef:26:
Soslu muuuuo kadar cok uyudum ki :26: sinav stresi sardi bunyemi galiba :18: sabah gözümü acamiyorum
eheh hadi bakalım fazla yüklenme amaaBugunde enerji icecegini deneyeyim
Kuzum o zaman uykunu almışsındır dün gecebu akşam daha rahat olabilirsin.
Evett soslu
kızlarr bi tanıdğım evlendi 1 ay falan oldu . evine ziyarete o çağırmadan mı gitmek gerekiyor hayırlı olsun demek için, yoksa onun çağırması mı gerekiyorşimdi yeni evli ya, rahatsız etmek istemiyorum ..:26: ama prosedür nedir onu da bilmiyorum yaa bi yardım edin
amiiiin umarım sende o iş yerinden hayırlısı ile kurtulursunAllah sevgini artirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?