351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

bu aradaa evlenincee hergün sorcam şeymaya bugn yemek ne yapıcaksnn diee, snr ben de aynısınıı yapcmm kopyaa çekcmmm

sizinki ne zaman tatlımm

anaa valla mı kolay aslında kuzum.Askerin 17sinde çıkıyorsa onu da benden takip et hazırcı bukettt

cnmmmmm profilden giirorummm yazıları dolduruorumm, yazdığınız tarih formata uygun değil diee anlamadım neden ki 17 eylül yazıorum olmuooo :)

bizde geldikten sonra evlenicez.. biraz çalışması gerekiyor 5-6 ay kadar..yani seneye ilkbahar gibi inşallahhh.

ayy ilkbahar düğünü de harikaa olurrr bnm hayalimdi ama olmadı işte:26: beklemek de istemiyoruz ilk bahara kadar
yaa boşver canım ne bekliceksinizzzz o kadar beklediniz zaten yeter düğün dediğin nedir ki bi günlük bişey , önemli olan birlikte olabilmek

yaa boşver canım ne bekliceksinizzzz o kadar beklediniz zaten yeter düğün dediğin nedir ki bi günlük bişey , önemli olan birlikte olabilmek

Orası da öyle tabi ben bi an önce sabah sevdiceğimle uyanmak istiyorum yaaa kalkmadan doyasıya sarılmak istiyorum koklamak istiyorum ona uykulu gözlerle gülümsemek istiyorum

Orası da öyle tabi ben bi an önce sabah sevdiceğimle uyanmak istiyorum yaaa kalkmadan doyasıya sarılmak istiyorum koklamak istiyorum ona uykulu gözlerle gülümsemek istiyorum
aaa evett yaa çok romantikk.. acep benimki beğenir mi ki beni sabahları saç baş dağınık yüzüm gözüm şişik acayip bişey oluyorum çünkü .

Merhaba kizlar
Evlenin ertelemeyin bu mutlulugu
günaydın canım bende tam içimden ilkaytoş nerelerde diyodum

aaa evett yaa çok romantikk.. acep benimki beğenir mi ki beni sabahları saç baş dağınık yüzüm gözüm şişik acayip bişey oluyorum çünkü .

kimse bir prens yada prenses olarak kalkmıyo yataktan tatlım ama illaki güzel görüneceğim diyorsan ondan önce uyan lavaboya kaç doğal şekilde tara saçını, boynuna parfüm yerine kokulu krem sür daha az ve doğal kokuyor, her zaman güzel bir gecelik ve sabahlığın olsun üstünde, ağzına da bir naneli şeker aldınmı tamamdır geriye onu uyandırmadan yatağa tekrar girmek ve yeni uyanmış gibi yapmak kalıyor

kızlarrr yaptımmm sonundaaaa aynennn cnmm 17-09-2013 die değil de araya nokta koymuşmm hep ondann olduuu :) şeyma bizim 9 kasım szn 10 kasım mı

evttt cnmmm söylediklern çok mantıklııı, biraz kendine bakım şartt, hergün evde ağı düşmüş pijama ile gezmekk çok ii olmzz gbiii

kızlarrr yaptımmm sonundaaaa aynennn cnmm 17-09-2013 die değil de araya nokta koymuşmm hep ondann olduuu :) şeyma bizim 9 kasım szn 10 kasım mı
gözün aydınnn ay ay ay çatlasın düşmanlar artık benimde bir tickerım vaaarrr
bizimki 9-10 kasım canım düğün cumartesi pazar yani
evttt cnmmm söylediklern çok mantıklııı, biraz kendine bakım şartt, hergün evde ağı düşmüş pijama ile gezmekk çok ii olmzz gbiii

dimi ama erkekler kesinliklee hoşlanmıyorlar bakımsızlıktan

kimse bir prens yada prenses olarak kalkmıyo yataktan tatlım ama illaki güzel görüneceğim diyorsan ondan önce uyan lavaboya kaç doğal şekilde tara saçını, boynuna parfüm yerine kokulu krem sür daha az ve doğal kokuyor, her zaman güzel bir gecelik ve sabahlığın olsun üstünde, ağzına da bir naneli şeker aldınmı tamamdır geriye onu uyandırmadan yatağa tekrar girmek ve yeni uyanmış gibi yapmak kalıyor[/QUOTE]

kızlar gülmekten koptum şeymanın taktiği ve buketin ağı düşmüş pijamaya karşı oluşu

kızlar gülmekten koptum :66: şeymanın taktiği ve buketin ağı düşmüş pijamaya karşı oluşu :9:[/QUOTE .!.:
ee napiimm ama canımmm hangimiz filmlerdeki gibi oluyoruz uyanınca dimi amaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…