- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #9.121
evet ben de tammm şok olmuş durumda kızların yazdığını okuyodummben bunları hayatta yapamam diyee doğumumu görecek, hasta halimi görecek, kustuğumu bile görebilir, o zaman benden iğrenicek mi. öyle kocayı ben ne yapayım. hem tabi temiz olmak önemli ama niye hem dışarda çalışayım hem süs püs yapayım biraz da o kendini bana beğendirsin vallaaa
Vuu çiçekli tayt mı nasıl bişi ki onlarKuzum sabah dediklerimi yapmak çok zor ama ben yapan birini tanıyorum gerçekten her daim yapardı hayret ederdim ben belki nadiren yapabilirim haftasonu uykumu alınca hahaha
Ay canım tabi tiksinmicek yani biraz bakımlı olalım dedik 7/24 full makyaj saç gezelim demedikkidışarıda çalışıyosan zaten ister istemez az biraz makyajın olur eve geldiğinde.O kadar büyütme gözünde tatlımmm o da sana beğendirir kendini merak etme
ayy ne güzel yapmışın canım keşke benimde öyle imkanım olsa.ama patronum bayan ve çok anlayışlı belki konuşursam 1 saat falan erken gidebilirm o bile bişeydir yani.
birkaç ay geçtikten sonra biz de salarız gibime geliyorr
Ben bastan beri ayniyim, hergün giyinip suslenmedim ama isten gelincede pijama giymedimsizde orta yolunu bulursunuz geceliklerle de uyumadim acikcasi, Üşüyorum kusura bakmasin kocis tavsanli pijamalarimi seviyorum gecelikler kisa sureli kullanim amacli bence uyumak icin degil
Vuu çiçekli tayt mı nasıl bişi ki onlarKuzum sabah dediklerimi yapmak çok zor ama ben yapan birini tanıyorum gerçekten her daim yapardı hayret ederdim ben belki nadiren yapabilirim haftasonu uykumu alınca hahaha
Ay canım tabi tiksinmicek yani biraz bakımlı olalım dedik 7/24 full makyaj saç gezelim demedikkidışarıda çalışıyosan zaten ister istemez az biraz makyajın olur eve geldiğinde.O kadar büyütme gözünde tatlımmm o da sana beğendirir kendini merak etme
ayy ne güzel yapmışın canım keşke benimde öyle imkanım olsa.ama patronum bayan ve çok anlayışlı belki konuşursam 1 saat falan erken gidebilirm o bile bişeydir yani.
cnmmm tabikiiii her halimizi görcekk, hergünnn giyinip süslenipp ful makyajlı gezmek anlamındaa değil bu bakımlar, kendinee eskisine nazaran biraz daha özen gösterirsnn, kişisel bakım daa veyaa eskiden evdee özenszz pijama ile geziokenn şimdi daha terli toplu bi kıyafet olur üstnde.. bu bahsettiğimz bakımlarr hergün saç baş bakımıı yapımıı değil.. ara sıraa oda olur saçını yaptırısınn dşık bir gysi de giyersinn.. örnek verdim ya iştee ağı düşmüş pijama dieeo tarz da gezmezsn anlamndaaa
katılıyorum hepinize canlarrımm , ne ağı düşmüş pijama istiyoruz ne de kokoşlukBen bastan beri ayniyim, hergün giyinip suslenmedim ama isten gelincede pijama giymedimsizde orta yolunu bulursunuz geceliklerle de uyumadim acikcasi, Üşüyorum kusura bakmasin kocis tavsanli pijamalarimi seviyorum gecelikler kisa sureli kullanim amacli bence uyumak icin degil
katılıyorum hepinize canlarrımm , ne ağı düşmüş pijama istiyoruz ne de kokoşlukama ben biraz da karşımdakine (kocişime ) göre davranırım . bilmem doğru mu
evet orta yol tam olarak bahsettiğim şeydi tayt fikrini çok sevdim ama ben edinicem kendime bikaç tane
ayyy gecelik yorumuna koptumm ilkayyyy
Bencede canim tayt alirsin, bide sort alirsin mini hem rahat etmis olursun hemde seksi olursunzaten suanda da agi düşmüş dediginiz seyden giymiyorsunuzdur bence, yoksaaaa
Bencede canim tayt alirsin, bide sort alirsin mini hem rahat etmis olursun hemde seksi olursunzaten suanda da agi düşmüş dediginiz seyden giymiyorsunuzdur bence, yoksaaaa
6 ziyaretci mikonu hoslarina gitti heralde
hyrrr cnmmm tabiki de gymiorzzzo işin şakasııı çok bakımsız bir halin özet şeklii gbi bşy
ahaaha bencede konu hoşlarına gitmiştir canım evet şort da mantıklıben ağı düşmüşden giymiyorum ama eşofman giyiyorum şu an evde gece de dalmaçyalı pijamalarım var
Bunu duyduguma sevindimyazin kolsuz, askili falan giyersinizde kışın bizim ev soguk oluyor, kaloriferlerimiz merkezi sistem oldugu icin az yaniyor.. bu sefer tayt üzerine bol kazak giyiyorum
hmm ay o da çok cekici olurhatta bir omzu düşük falan oluyo ya peki canım kaç değişik taytın var senin.ben olsam 10 çeşit alırdım galiba hemen sıkılıyorum bişeyi giydimi.:26:
Bunu duyduguma sevindimyazin kolsuz, askili falan giyersinizde kışın bizim ev soguk oluyor, kaloriferlerimiz merkezi sistem oldugu icin az yaniyor.. bu sefer tayt üzerine bol kazak giyiyorum
ceza olarak mı giydiriyo tatlım10 mu3 tane benim taytim tatlim bazen esofmanda giyiyorum zaten kocamin yanlis yikayipta cekmesine sebep oldugum kazaklarini da ben giyiyorum evde
bende çok strese girdim kuzum sadece nişanlımın aldığı bişe olsa yine çok üzülürdüm ama strese girmezdım ailesinin aldığı bişe sonuçta ve alyans suçlu hissettimAyyy kızlar bugün Iğdır'a selamlarımızı gönderiyoruz.Doğubeyazıt'ın komşusu.Hıhhh çabuk geçsin oralar duymak istemiyorum
Şeymacım vallahi çok sevindim alyansını bulduğunaİnsan strese girer valla nerdeydi noldu diye:18: Ben ölürdüm heralde stresten bide öyle de bi yapım var çünkü
Ay kızlar valla her halimizi görsünler beğensinler.Hiç uğraşamam öyle.Ağı düşmüş,dizi çıkmış pijamalı da görsünler sonra ağızlarının suyunu akıtırız İlkay'ın da dediği gibi kısa kullanımlık geceliklerle zatenAyyy utandım birden bana noluyosa şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?