- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
- 48
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #9.101
dimi ama erkekler kesinliklee hoşlanmıyorlar bakımsızlıktan
gözün aydınnn ay ay ay çatlasın düşmanlar artık benimde bir tickerım vaaarrr
bizimki 9-10 kasım canım düğün cumartesi pazar yani
dimi ama erkekler kesinliklee hoşlanmıyorlar bakımsızlıktan
kimse bir prens yada prenses olarak kalkmıyo yataktan tatlım ama illaki güzel görüneceğim diyorsan ondan önce uyan lavaboya kaç doğal şekilde tara saçını, boynuna parfüm yerine kokulu krem sür daha az ve doğal kokuyor, her zaman güzel bir gecelik ve sabahlığın olsun üstünde, ağzına da bir naneli şeker aldınmı tamamdır geriye onu uyandırmadan yatağa tekrar girmek ve yeni uyanmış gibi yapmak kalıyor
yokkkk cnmmm yaa sevmiolarr, çok abartıyı da tamam sevmiolar amaa bakımsız da olmazz, evlilik bide başka bişey bnce.. bazı insan evlenince çok salar ya kendini, o da yanlış işte..
uff yaaa çalışan bayanlar var evet.. gerçi bende en fazla 2 yıl çalışıcam ama yapcak bişey yok.. zaten işe giderken süs püs akşamada kalır... saçları ıslatmadan ılık bi duş ve gerekirse makyaj tazelenir.. çalışan bir bayana eşler her konuda yardımcı olur merak etme.. çalışmazsan zaten yardıma ihtiyaç duymazsın..
O zaman işe giderken baya bi özencez kendimize canım benim başımda kapalı saçları eve gelip açınca bağlama izi oluyo nefret ediyorum o izden
sacının ortasında bir bağlama izi oluyo tatlım evetevet alnınızda oluyo dimi... bide saçlar yatıyo hep arkaya doğru... olsun bu çokta sorun değil. güzel şeyler giyip güzel kokarsan ve en önemlisi güler yüz herşeye bedel.. Allah nasip ederse diyelim bende ilerde kapanmayı düşünüyorum
Kesinlikle canımmee düğün ne zaman 8-9 u mu yoksa 9-10 u mu
Kizlar kac sabah yada kac is cikisi kendinize o bakimlari yapacaksiniz :44: her halimi görsün kocam, daha hamile olacagim, dogum yapacagim aglayip zirlayacagim dogumdan sonra yüzüm gozum sisben o sabah yapacaklarinizi hiç yapmadim istende birlikte geldik hep ayni ayni anda girerdik , oyle sacimi basimi her aksam yapmadim sadece isten geldikten sonra hemen mutfaga girmek yerine esimle biraz ilgileniyorum tabi oda bende
aaa 8 i boş mu
Canım tabiki hergün saç yapamayız ama eve gelince sarkık bir eşofman yerine derli toplu güzel uyumlu birşeyler giyilebilir yani.Sabah için bahsettiklerim biraz espriliydi zatenama arada yapılabilir.Haftanın müsait bir günü güzel bir sofra değişik bir elbise hoş olur.Yani genel itibari ile daha bakımlı özenli ondan bahsetmişti,m ben eşlerimiz istese de istemese de her halimizi görücek zaten
Kizlar kac sabah yada kac is cikisi kendinize o bakimlari yapacaksiniz :44: her halimi görsün kocam, daha hamile olacagim, dogum yapacagim aglayip zirlayacagim dogumdan sonra yüzüm gozum sisben o sabah yapacaklarinizi hiç yapmadim istende birlikte geldik hep ayni ayni anda girerdik , oyle sacimi basimi her aksam yapmadim sadece isten geldikten sonra hemen mutfaga girmek yerine esimle biraz ilgileniyorum tabi oda bende
Vuu çiçekli tayt mı nasıl bişi ki onlarBende sabah yapmasi icin soylediklerine soyledim zatenisten gelince ben cicekli taytlarimdan giyerim zaten esofman pijama giymem ama beni her daim bakimli görsün diye ugrasmam nereye kadar kendimi kasabilirim ki dedigin gibi arada sirada yapiliyor oyle ozel sofralar özel elbise sac falan isten sonra üstümü degistirirp hooop saclarimi tepeden toplarim öyle girerim mutfaga
Bide sadece onlr sizin her halinizii görmeyecek, sizde onlarin her halini göreceksinizhayal kurarken bu tarz hayallerde kurun
Ay canım tabi tiksinmicek yani biraz bakımlı olalım dedik 7/24 full makyaj saç gezelim demedikkievet ben de tammm şok olmuş durumda kızların yazdığını okuyodummben bunları hayatta yapamam diyee doğumumu görecek, hasta halimi görecek, kustuğumu bile görebilir, o zaman benden iğrenicek mi. öyle kocayı ben ne yapayım. hem tabi temiz olmak önemli ama niye hem dışarda çalışayım hem süs püs yapayım biraz da o kendini bana beğendirsin vallaaa
ayy ne güzel yapmışın canım keşke benimde öyle imkanım olsa.ama patronum bayan ve çok anlayışlı belki konuşursam 1 saat falan erken gidebilirm o bile bişeydir yani.cnmmm hergünnn olcak şeyler değill amaa biraz daha kendine özen anlamındaa die düşündk.. tabii her halimizi görceklerr amaa azcık dahaa özenli oluruzzz, çalışan bayan için hergün bu bakımlar zor olur ama evde otursan biri içinn kolay olur.. benim işten gelişimm biraz erken olck.. babamla çalıştığım için öylee konuştukk, eve brz daha erken geçip yemeği fln halledermm dedmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?