351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

dimi ama erkekler kesinliklee hoşlanmıyorlar bakımsızlıktan[/QUOTE]

evet canım erkekler eve geldiğinde nefis yemekler hazırlayıp bitkin görünen ve kızartma kokan hatundan pek hoşnut olmazmış..
yemek iyi kötü bişeyle yapılmalı ama daha çok süs püs önemli gibi geliyor.. benim fikrim tabi...

dimi ama erkekler kesinliklee hoşlanmıyorlar bakımsızlıktan

evet canım erkekler eve geldiğinde nefis yemekler hazırlayıp bitkin görünen ve kızartma kokan hatundan pek hoşnut olmazmış..
yemek iyi kötü bişeyle yapılmalı ama daha çok süs püs önemli gibi geliyor.. benim fikrim tabi...[/QUOTE]

evet canım bencede öyle ama çalışan hatunlar napcak yaa:44: mesela ben

yokkkk cnmmm yaa sevmiolarr, çok abartıyı da tamam sevmiolar amaa bakımsız da olmazz, evlilik bide başka bişey bnce.. bazı insan evlenince çok salar ya kendini, o da yanlış işte..

kızlar gülmekten koptum şeymanın taktiği ve buketin ağı düşmüş pijamaya karşı oluşu [/QUOTE]

cnmm ahahahahaa ama düşünsene hergü eşin eve gelio kapıyı aynı ağı düşmüş pijama ile açıosun saç baş dağılmışşş
hergün aynı tip kapıdaaa

uff yaaa çalışan bayanlar var evet.. gerçi bende en fazla 2 yıl çalışıcam ama yapcak bişey yok.. zaten işe giderken süs püs akşamada kalır... saçları ıslatmadan ılık bi duş ve gerekirse makyaj tazelenir.. çalışan bir bayana eşler her konuda yardımcı olur merak etme.. çalışmazsan zaten yardıma ihtiyaç duymazsın..

O zaman işe giderken baya bi özencez kendimize canım benim başımda kapalı saçları eve gelip açınca bağlama izi oluyo nefret ediyorum o izden

cnmm ahahahahaa ama düşünsene hergü eşin eve gelio kapıyı aynı ağı düşmüş pijama ile açıosun saç baş dağılmışşş
hergün aynı tip kapıdaaa [/QUOTE]

sevdiğinden bişey diyemez belki ama hoş değill

O zaman işe giderken baya bi özencez kendimize canım benim başımda kapalı saçları eve gelip açınca bağlama izi oluyo nefret ediyorum o izden

evet alnınızda oluyo dimi... bide saçlar yatıyo hep arkaya doğru... olsun bu çokta sorun değil. güzel şeyler giyip güzel kokarsan ve en önemlisi güler yüz herşeye bedel.. Allah nasip ederse diyelim bende ilerde kapanmayı düşünüyorum

sacının ortasında bir bağlama izi oluyo tatlım evet olmadı hemen bi düzleştirici ile gecerim üstünden.Ocağa yemeği koyarım ben bir gün önceden yapmayı düşünüyorum yemekleri , sevdicek yemekleri ısıtırken bende kendime çeki düzen veririm güler yüz tabi çok önemli tatlımm bi de şu var ben nişanlım kendine bakmayınca gıcık oluyorum bazen traş olmuyo yanıma gelirken saçlarını yapmıyo bu ne hal diyorum oysa ben onu hep yakışıklı ve çekici görmek istiyorum ama her zaman temizdir yazları hele hiç üşenmez anında terleyince duşa koşar ben biraz banyo yönünden üşengeçim saçlarımı kurutmak zor geliyor ya sinüzit var bi de. beter

Kizlar kac sabah yada kac is cikisi kendinize o bakimlari yapacaksiniz :44: her halimi görsün kocam, daha hamile olacagim, dogum yapacagim aglayip zirlayacagim dogumdan sonra yüzüm gozum sis ben o sabah yapacaklarinizi hiç yapmadim istende birlikte geldik hep ayni ayni anda girerdik , oyle sacimi basimi her aksam yapmadim sadece isten geldikten sonra hemen mutfaga girmek yerine esimle biraz ilgileniyorum tabi oda bende

Canım tabiki hergün saç yapamayız ama eve gelince sarkık bir eşofman yerine derli toplu güzel uyumlu birşeyler giyilebilir yani.Sabah için bahsettiklerim biraz espriliydi zaten ama arada yapılabilir.Haftanın müsait bir günü güzel bir sofra değişik bir elbise hoş olur.Yani genel itibari ile daha bakımlı özenli ondan bahsetmişti,m ben eşlerimiz istese de istemese de her halimizi görücek zaten

Bende sabah yapmasi icin soylediklerine soyledim zaten isten gelince ben cicekli taytlarimdan giyerim zaten esofman pijama giymem ama beni her daim bakimli görsün diye ugrasmam nereye kadar kendimi kasabilirim ki dedigin gibi arada sirada yapiliyor oyle ozel sofralar özel elbise sac falan isten sonra üstümü degistirirp hooop saclarimi tepeden toplarim öyle girerim mutfaga

Bide sadece onlr sizin her halinizii görmeyecek, sizde onlarin her halini göreceksiniz hayal kurarken bu tarz hayallerde kurun

evet ben de tammm şok olmuş durumda kızların yazdığını okuyodumm ben bunları hayatta yapamam diyee doğumumu görecek, hasta halimi görecek, kustuğumu bile görebilir, o zaman benden iğrenicek mi. öyle kocayı ben ne yapayım. hem tabi temiz olmak önemli ama niye hem dışarda çalışayım hem süs püs yapayım biraz da o kendini bana beğendirsin vallaaa

cnmmm hergünnn olcak şeyler değill amaa biraz daha kendine özen anlamındaa die düşündk.. tabii her halimizi görceklerr amaa azcık dahaa özenli oluruzzz, çalışan bayan için hergün bu bakımlar zor olur ama evde otursan biri içinn kolay olur.. benim işten gelişimm biraz erken olck.. babamla çalıştığım için öylee konuştukk, eve brz daha erken geçip yemeği fln halledermm dedmm

Vuu çiçekli tayt mı nasıl bişi ki onlar Kuzum sabah dediklerimi yapmak çok zor ama ben yapan birini tanıyorum gerçekten her daim yapardı hayret ederdim ben belki nadiren yapabilirim haftasonu uykumu alınca hahaha
Ay canım tabi tiksinmicek yani biraz bakımlı olalım dedik 7/24 full makyaj saç gezelim demedikki dışarıda çalışıyosan zaten ister istemez az biraz makyajın olur eve geldiğinde.O kadar büyütme gözünde tatlımmm o da sana beğendirir kendini merak etme

ayy ne güzel yapmışın canım keşke benimde öyle imkanım olsa.ama patronum bayan ve çok anlayışlı belki konuşursam 1 saat falan erken gidebilirm o bile bişeydir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…